lokiec3 Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Jak w tytule. Jak się miesiąc temu kliknęło dzisiejsze posty to na stronie nie mieściły się. Dziś zaledwie kilka postów. Ech znowu pół roku stagnacji na tej fajnej stronie. Jasny gwint ale bym sobie na narty teraz pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 lokciu ale temat o tym już był !! ale w 100% masz racje jeszcze nie tak dawno w nowych postach po paru h nie obecnosci bylo po 15-20 wątków a teraz... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Wczoraj wieczorkiem był jeden nowy...:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 lokciu ale temat o tym już był !! ale w 100% masz racje jeszcze nie tak dawno w nowych postach po paru h nie obecnosci bylo po 15-20 wątków a teraz... ? No gdzieś pewnie był. Ale zauważ, że zaraz wiara trochę do roboty się bierze coby coś pobazgrolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 no niektórym nie trzeba wiary a mi jakoś średnia spada ostatnimi czasami wiec u mnie symptom wiosny działa ale postaram sie nad tym popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Jak w tytule. Jak się miesiąc temu kliknęło dzisiejsze posty to na stronie nie mieściły się. Dziś zaledwie kilka postów. Ech znowu pół roku stagnacji na tej fajnej stronie. Jasny gwint ale bym sobie na narty teraz pojechał. Podpisuję się obydwiema rękami!!! Zwłaszcza pod ostatnim zdaniem! Ale, panowie i panie, to przecież jeszcze nie koniec. Dla uparciuchów jeszcze zostaje Kasprowy, a i Łomnica czeka cierpliwie. W Szczyrbskim Plesie wygląda na to, że warunki całkiem niezłe. Rohacze jeszcze też się trzymają... To do maja powinno wytrzymać spokojnie. Potem dla takich upartych zwierząt (nie wymieniając nazwy) jak ja, poleży na pewno trochę śniegu w żlebach, będę oswajać tury, które dotąd zbyt mało wykorzystałam . No, i lodowce, jak się uda - zależnie od różnych okoliczności lipiec albo wrzesień... A potem już z górki, zaprawa i nowy sezon. Obydwa ostatnie, jakby nie było, do xxxx (ocenzurowano), zaczęły się z początkiem listopada, więc bądźmy dobrej myśli... (Piszę to wszystko, żeby nie było, że wiara się całkiem leni, jeśli o pisanie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Leni nie leni..... Ale jak Cie czytam to jako by balsma jakis na me zmysly i czlonki splywal (bez glupich skojarzen prosze kolegow ). Bede chyba wracal to tej Twojej sentencji codziennie wieczorem i dzieki temu pozostane "zimowy" caly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 no własnie jest dość późno ale osób wsumie 28 szt i nikt nic nie pisze... ehh do d*** z tą wiosną ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Ja ciągle coś piszę, aż się nie wyrabiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Co się stało, o co chodzi, ja też jestem i cały czas piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 a ja wszystko czytam , przerwa będzie dopiero od maja . Tapetę ciągle mam zimową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Ja prawie wszystko czytam bo juz o muzyce, filmach i książkach mi się znudziło i tam gdzie o narciarstwie staram się zawsze coś dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 ja szukam książki o bodym Go fast be good have fun ale chyba nikt jej nie spolszczył a po angielsku czytać to nie ogarne bo za dużo kminienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 ja szukam książki o bodym Go fast be good have fun ale chyba nikt jej nie spolszczył a po angielsku czytać to nie ogarne bo za dużo kminienia O, nie wiedziałam, że jest takowa, dzięki za namiar - przy najbliższej okazji kupuję w empiku lub american bookstore i zabieram się do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 kolej rzeczy -zima potem wiosna i lato i to oczekiwanie na zime jest fajne i jak juz jest to jest czad,a zobaczcie jak czas szybko leci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 wg mnie frekwencja jest ok bo teraz trzeba intensywnie jezdzic poki snieg leży (kasprowy i aply oczywiscie) a nie siedzieć w necie tak to jest w moim przypadku, najwiecej jezdze w marcu i kwietniu (dzien dlugi, łatwiejsze dojazdy w gory). po dłuzszej przerwie tu zajrzałem i mam sporo zaległości do poczytania ....ale to dopeiro w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 O, nie wiedziałam, że jest takowa, dzięki za namiar - przy najbliższej okazji kupuję w empiku lub american bookstore i zabieram się do czytania Daj znać co tam w niej ogólnie jest. Może też bym przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 no kurde i chyba trzeba reaktywować temat łokcia znowu idzie wiosna bo postów jak na lekarstwo i jak to coraz lepiej widać mniej tych narciarskich a więcej tych związanych z tematami sportów "letnich" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 no kurde i chyba trzeba reaktywować temat łokcia znowu idzie wiosna bo postów jak na lekarstwo i jak to coraz lepiej widać mniej tych narciarskich a więcej tych związanych z tematami sportów "letnich" :-) ... bo polityka wdziera sie wszedzie i odstrasza :eek: jak ja widze ze forum narciarskie kipi od polityki to tez uciekam a jak wrzucam cos merytorycznego to dyskusja szybko sie urywa albo po prostu jej nie ma wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 ... bo polityka wdziera sie wszedzie i odstrasza :eek: jak ja widze ze forum narciarskie kipi od polityki to tez uciekam a jak wrzucam cos merytorycznego to dyskusja szybko sie urywa albo po prostu jej nie ma wcale To prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Wiosna... Za oknami rano ptaki wyją, kwiaty śmierdzą, a do zimy daleko . Tylko rower w perspektywie, albo jakieś, z przeproszeniem, rolki, brr. I jeszcze jakieś zbiorowe szaleństwa zbitych z tropu tłumów w tle. Może tylko sklepy ze sprzętem na pociechę. Ech, smutek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 A najbardziej odstrasza i zniechęca polityka...wewnątrzforumowa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Wiosna... Tylko rower w perspektywie, albo jakieś, z przeproszeniem, rolki, brr. I jeszcze jakieś zbiorowe szaleństwa zbitych z tropu tłumów w tle. Może tylko sklepy ze sprzętem na pociechę. Ech, smutek. Tak..tak... a w sklepie rowery...rolki i pumpane akcesoria co by się nie utopić Zawsze można się udać do biura podróży i wykupić sobie pobyt w jakimś getcie dla ubogich Europejczyków, czyli w tym... no... Egipcie, tylko trzeba pamiętać żaby zabrać ponton z sobą, bo jak by znowu wulkan zapragnął mieć orgazm, to żeby było jak do domu wrócić jeszcze przed zimą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Zawsze można się udać do biura podróży i wykupić sobie pobyt w jakimś getcie dla ubogich Europejczyków, czyli w tym... no... Egipcie, tylko trzeba pamiętać żaby zabrać ponton z sobą, bo jak by znowu wulkan zapragnął mieć orgazm, to żeby było jak do domu wrócić jeszcze przed zimą Zawsze możesz wybrać ciekawsze miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Wiosna... Za oknami rano ptaki wyją, Trzeba sobie łownego kota sprawić i problem ptaszków jest częściowo rozwiązany :D Wiosna... Tylko rower w perspektywie, albo jakieś, z przeproszeniem, rolki, brr. Co to, to nie, nie zgadzam się!!! Rolki są fajne , pod namową córki sprawiłem sobie zestawik i tłukę tyłkiem asfalt, aż dudni. Ale fajnie jest, a do młodzików nie należę. Dwa tygodnie temu na Łomnicy były takie sobie warunki, a w ten weekend chyba na Chopok się udam, tyłek na krzesełku do góry wywozić a w dół swym ulubionym stylem pomykać będę. No a w maju, w ramach utrwalania wspomnień o zimie, zapraszam do Bielska na filmy narciarskie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi