SB Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Dzisiaj się takowe odbyło na basenie we wsi Wola koło Pszczyny frekwencja zadawalająca w normie jak zawsze 2 osoby tym razem Szpara i SB . Pogadaliśmy... i obgadaliśmy wszystkich nieobecnych bez wyjątku Szpara tam ratuje na basenie ale dzisiaj był zajęty rozmową i w tym czasie utopiło się 6, a ja do wody nie wlazłem wogule:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 To raczej było spotkanie skionwater,a to troche inna branża więc wszyscy olali.Nie tak jak w Witowie,czy na Harendzie:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 hehe:D Tak, potwierdzam!! Spotkanie się odbyło! W okresie letnim możemy organizować spotaknia w wyżej wymienionym miejscu;) P.S.1 Aż mi głupio że SB przyjechał na basen i w ogole do wody nie wszedł P.S.2 Mam szanse na nagrode!! http://wiadomosci.onet.pl/1723963,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Pogadaliśmy... i obgadaliśmy wszystkich nieobecnych bez wyjątku To co, Dziewczyny,kogo obgadałyście?? Faceci to więksi plotkarze niż dziewczyny, a podejrzenia które padły na mnie...:eek: Niewybaczalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 70% czasu poświęciłyśmy Tobie Katarzynko;) (To jakoś ponad 1h15min) Niewybaczalne podejrzenia:) no bede musiał się jakoś wkupić w Twoje łaski chłopcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 70% czasu poświęciłyśmy Tobie Katarzynko;) (To jakoś ponad 1h15min) Niewybaczalne podejrzenia:) no bede musiał się jakoś wkupić w Twoje łaski chłopcze;) Za tą Katarzynkę to ci się dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 No wzruszajace... Może kiedyś sie wkupisz jak przyjadę tam do Ciebie na basen.Tylko będe musiała wczesniej iść do kosmetyczki na depilację okolic bikini bo zaczęły mi rosnąć włosy w dziwnych miejscach...:eek: np na jajkach:D lokiec dobrze mówi - prawdziwy gentleman dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Tylko będe musiała wczesniej iść do kosmetyczki na depilację okolic bikini bo zaczęły mi rosnąć włosy w dziwnych miejscach...:eek: np na jajkach:D O fuuuuuuuuj A na klacie nie ? Jak siostrom tenisistkom Williams ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Za tą Katarzynkę to ci się dostanie. To była celowa prowokacja:D ..wczesniej iść do kosmetyczki na depilację okolic bikini bo zaczęły mi rosnąć włosy w dziwnych miejscach...:eek: np na jajkach:D Zapraszam, zapraszam!! Kosmetyczka też jest na basenie ale czy jajka depiluje to nie wiem:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Szparaa... takie niewinne prowokacje juz niejednego zgubiły:D No wiec w ramach wyjaśnień - szparaa, a właściwie Jego Siostra uważa że jestem facetem...hehehe! "Nazywam się Kasia i też mam 14 lat" a za klawiaturą siedzi stary dziadu z petem w zębach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 haha nie tak do końca:) Ale prawie;) To była taka pierwsza myśl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 To była taka pierwsza myśl:) hmmm... jak wiem że mi coś nie wychodzi to tego po prostu nie robię. Nie myśl bo Ci to nie wychodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Nie myśl bo Ci to nie wychodzi:D Ale mi Kasia dowaliła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 ...zabolałooooo....?? Miało boleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 hahah kasia z jajkami - "mistrzyni ciętej riposty" :D:D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 To ja już może sobie lepiej pójdę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Wystarczy żebyś nie myślał i będzie oki:) Sama Twoja obecność na forum nawet niespecjalnie mnie drażni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 nie chcesz patrzyć na rzeź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Jak tak dalej pójdzie to przez Kasię bedą mnie na ulicach palcami wytykac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Jak tak dalej pójdzie to przez Kaske bedą mnie na ulicach palcami wytykac:) Wiesz co to jest "miękkie ś"?? Mówi się "przez Kasię" a nie "przez Kaśkę":D ...po bandzie, po bandzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Odbiegacie od tematu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Łał.... podoba się mnie to:D ale jadka:eek: Czy was ani na chwilę nie można zostawić samych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Sławek zacząłes watek a teraz z za krzaka podgladasz co sie dzieje:) I rączki pewnie zacierasz z radości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 .... i jeszcze inne nie wiadomo jakie rzeczy robi z tymi rączkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Myslisz,że wyciska wągry na jajkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi