Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Kurtka Phenix

hucu

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem sobie ostatnio taka kurteczke.Szczerze mówiąc jakoś wcześniej się z nią nie spotkałem.Moze ktoś z Was miał z Phenixem coś do czynienia i ma jakieś spostrzeżenia.

http://phenixski.com/functionalities/index.html

Ja mam, trzeba było pytać tydzień temu w Białce a teraz to się mi nie chce pisać fajna jest, zajebista membrana Diplex 40 000 mm, no i mi krój odpowiada biodrowy trochę inny niż ten co kupiłeś :)

Ja mam, trzeba było pytać tydzień temu w Białce a teraz to się mi nie chce pisać fajna jest, zajebista membrana Diplex 40 000 mm, no i mi krój odpowiada biodrowy trochę inny niż ten co kupiłeś :)

Sławku, ten waciak na zdjęciach, to Phenix ? :D

A ja myślałem, że jakieś JMP :D;)

Sławku, ten waciak na zdjęciach, to Phenix ?

A ja myślałem, że jakieś JMP :D

No i nawet mnie to nie dziwi... bo co to gorol z Katowic pomieszkujący w Warszawie może wiedzieć o porządnej odzieży narciarskiej:D:rolleyes:

Jak przyjedziesz na kawę to Ci pokaże kurteczkę dał bym Ci nawet przymierzyć ale boję się żeby Ci plecków nie poparzyło:D

Lepiej być hanys w Warszawie, niż górol niskopienny :D

To ja przywiozę moją herbatkę. A w przepoconych kurteczkach nie gustuję :D

Co żal dupkę ściska że masz Alpen strasse o 350 km dłuższe od mojej, ja w tym samym czasie Alpki widzę a Ty dopiero Szyndzielnię z Gierkówki na wysokości Bielska:D

Uprana jest, a tak z grzeczności napisałem że te plecka poparzy, bo się mi nie chce prać po tym jak byś założył:D

To fakt, żal ściska, chyba ......

....że startuję z Okęcia do Innsbrucka albo gdzieś indziej.

Ty wtedy oglądasz perfumy na Znojmie, a ja skocznię Bergisel :D

A tak sobie marzysz, no marzenia rzesz święta, a kiedy tak zrobisz??:D

Już Ci udowodnię że wolę być gorolem niskopiennym:

Troszkę matematyki:

NA lotnisku musisz być 2 godz przed odlotem 45 min. przed odlotem(samolotu oczywiście) już nie odprawiają to dupa na styk nie przyjedziesz bo nerwowo nie wytrzymasz, nawet jak mieszkasz pod Okenciem to 30 minut wcześniej musisz z domu wyjść. Przelot to niecałe 2 godzinki z Warszawy do Insbruca, w Insbrucku też nikt na Ciebie z lektyką nie czeka żeby Cię zanieść do Bergisel to co prawda parę kilometrów ale zanim tam trafisz od momentu lądowania to mija kolejne 2 godzinki

Reasumując 2+2+0,5+2=6,5 godz.

A za 6,5 godz to ja jestem prawie w Schladming z taką różnicą że wsiadam w autko u siebie w garażu a wysiadam pod kwaterą w Schladming albo Wagrain,Flachau i prefumki z domu mogę zabrać żeby na stoku nie śmierdzieć a Ty nie bo Ci nadbagaż wyjdzie:D

Na lotnisku muszę być 1 godzinę przed odlotem. Lot 2 godziny i odbiór bagażu na cywilizowanym lotnisku 0,5 godziny.

No dobra, dojazd do Zillertal lub Stubaital - 1 godzina

Tak więc 4,5 godziny - to tak gdybym akurat wyjechał z Wawy, wszedł do Ciebie do chaty tam gdzie to sobie pomieszkujesz i wypiłem herbatę ;)

A ty właśnie zapieprzasz przez Czechy przepisowo, by Cię czeskie ćwoki na foto radar nie złapały.

Pozdrawiam z centrum kraju :D

A w ogóle to przestań dyskutować z Moderatorem, bo będzie żółta kartka :D

Na lotnisku muszę być 1 godzinę przed odlotem. Lot 2 godziny i odbiór bagażu na cywilizowanym lotnisku 0,5 godziny.

No dobra, dojazd do Zillertal lub Stubaital - 1 godzina

Tak więc 4,5 godziny - to tak gdybym akurat wyjechał z Wawy, wszedł do Ciebie do chaty tam gdzie to sobie pomieszkujesz i wypiłem herbatę ;)

A ty właśnie zapieprzasz przez Czechy przepisowo, by Cię czeskie ćwoki na foto radar nie złapały.

Pozdrawiam z centrum kraju

A w ogóle to przestań dyskutować z Moderatorem, bo będzie żółta kartka :D

Acha rozumiem a Ty mieszkasz na holu głównym terminalu Okęcie:D

Trzeba by zrobić referendum czy dalej możesz być moderatorem:D

A ty właśnie zapieprzasz przez Czechy przepisowo, by Cię czeskie ćwoki na foto radar nie złapały

Po ostatnim naszym przejeździe prze terytorium Cseske Republiki

kury przestały się nieść a jedna świnia to o pompę się zabiła.

W poprzednim przejeździe jak nas knedlowskie policmany wyhaczyły (180) to chyba z przerażenia tylko jeden tysiąc koron mandatu chcieli i kwitki dali

a jak im zaproponowaliśmy,że tych kwitków to nie trzeba to rzekli po csesku ,że u nich za taką propozycję się idzie do więzienia :)

Kupiłem sobie ostatnio taka kurteczke.Szczerze mówiąc jakoś wcześniej się z nią nie spotkałem.Moze ktoś z Was miał z Phenixem coś do czynienia i ma jakieś spostrzeżenia.

http://phenixski.com/functionalities/index.html

... moje jedyne spostrzezenie: to jest kurtka "top pro" :D, chyba chciales sie pochwalic swoim zakupem :P

Nie ma bezpośredniego lotu.

Chyba trzeba przez Monachium.

To na bidę dojdzie Ci jeszcze minimum 1 godzina na tą przesiadkę + 0,5 h na dojazd na okęcie....

Doliczając to co wcześniej napisałeś 4,5 + 1,5 = 6 godzin minimum!!

Chyba bym wolał jak Sławek samochodem :)

A wracając do tematu, Hucu - zajefajna kurteczka!!

... moje jedyne spostrzezenie: to jest kurtka "top pro" :D, chyba chciales sie pochwalic swoim zakupem :P

Zgadłeś jarek.Skoro już mnie rozgryzłeś to dodam ,że od czasu zakupu nie rozstaje się z nią.Chodze w niej na okrągło,jem,śpie i nawet sie w niej kąpe.:P

Po za tym do kurtki dostałem wysokiej jakości zestaw garczków septera,nieskończenie długi lep na muchy i trzy kulki sera mozzarella.A wszystko to za jedyne 149pln w biedronce. No i jeszcze otrzymałem żeton na wózki dla vipów. Bo pić i kupić to trzeba umić:D

Zgadłeś jarek.Skoro już mnie rozgryzłeś to dodam ,że od czasu zakupu nie rozstaje się z nią.Chodze w niej na okrągło,jem,śpie i nawet sie w niej kąpe.:P

Po za tym do kurtki dostałem wysokiej jakości zestaw garczków septera,nieskończenie długi lep na muchy i trzy kulki sera mozzarella.A wszystko to za jedyne 149pln w biedronce. No i jeszcze otrzymałem żeton na wózki dla vipów. Bo pić i kupić to trzeba umić:D

Dobre :D Pojechałeś :D

... cool :rolleyes: