SKIer Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Nie wiem czy to mi się coś poprzestawiało, czy u Was też tak jest? Od bodajże 3-4 dni zauważyłem, że na głównej stronie forum zniknęła ramka z użytkownikami, którzy odwiedzili forum w ciągu ostatnich 24h. Jeżeli to coś w systenie się pozmieniało, to prośba do Admina o przywrócenie tej ramki. Czasami była mi pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 hehehe:) widzę że nie tylko ja tutaj robię inwigilację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 wydaje mi sie że wiekszość z nas z tego korzysta ja również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 wydaje mi sie że wiekszość z nas z tego korzysta ja również! ...czy to oznacza że Wy też jej obecnie nie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Si, ja nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 u mnie też nie ma:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 ...czy to oznacza że Wy też jej obecnie nie macie? :D no skoro o tym pisze to chyba jasne, ja nie z tych którzy piszą żeby mieć wiecej postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 A Wam też pojawił się napis-link pod awatarem "send message via gadu gadu to xxx" ??? chyba ktoś tu małe zmiany na wiosnę wprowadził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 A Wam też pojawił się napis-link pod awatarem "send message via gadu gadu to xxx" ??? chyba ktoś tu małe zmiany na wiosnę wprowadził... akurat to o czym piszesz było już od dawna ale nic się nie martw, ja też co rusz odkrywam jeszcze nowe możliwości forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Z tym gadu gadu też nie wiedziałem że można wysłać wiadomość myślałem że to pokazuje status użytkownika, czy siedzi na gg itd. Tak więc ja też się jeszcze ucze tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 ja tez ucze sie obsługi tego forum ale powiem Wam cos-jest bardzo przejzyste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi