Boogie Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 no i dokladnie to peszkod chcialem wyrazic- widze ze chyba jako jedyny mnie zrozumiałes a co do tych moich największych trenerów to niepowiedzialem że tylko oni, ale no kazdy rozumie tak jak chce rozumieć a nie tak jak trzeba:) ot taka polska przypadlośc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Mateja będzie dobrym trenerem, ma olbrzymie doświadczenie w tym sporcie i wie jak skakać. On zawsze miał równą formę: na normalnej skoczni - 90m na dużej - 90m na mamuciej tez 90m Wyjątkowo równa forma:D A tak poważnie - poczekamy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 poczekamy zobaczymy. Tu nei ma na co czekać, to trzeba spier..ać. Nic z tego nie będzie, kolejny sezon w dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Nic z tego nie będzie, kolejny sezon w dupie. No tak... anal to nic fajnego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Na ten temat wypowiedzą się już nasi sportowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 wiesz sram na to co mowisz, popatrz np na mourinho benhakera, a to ze np rejkard jest trenerem- dla mnie nie jest dobry i tyle- proste a ferguson? wenger?? wybitnymi trenerami....ale my mowimy tu o piłce, moze jest kilku, co było kiedyś dobrymi piłkarzami, ja tam swoje twierdze a ze nie potrafisz sie w sposob normalny wypowiadać szkoda może czas nauczyć sie normalnie debatować i wymieniać poglądy?? chyba że już za późno??- czlowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy nie ładnie a mowiłeś że masz szacunek do starszych... spojrzcie na piłke nożną najwięksi trenerzy to były największe łamagi na boisku:) tutaj zapomniało ci sie napisać że "wg ciebie i że w większosci" dlatego marcin tak to zrozumiał (ja również). Na zbudowanie dobrego trenera nie ma reguły. Są wybitni trenerzy, którzy byli wybitnymi zawodnikami, są tacy którzy byli zawodnikami słabymi, są też tacy którzy nigdy nie uprawiali wyczynowo sportu w którym są super trenerami. i tym stwierdzeniem zaprzeczyłeś to co napisałeś wczesniej bo skoro są i tacy i tacy to nie tylko CI drewniani są wielkimi trenerami... i o to chodziło Marcinowi ale to ty jakiś jesteś "waleczny:D" i odrazu atakujesz bo przecież nie można sobie pożartować a już napewno nie z PANA Bartka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 dobra no nie dopisalem ale przeciez tez nie zaprzeczyłem że TYLKO oni:) ok koniec temata wracamy do machysziego i jego teamu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi