Gość bobic Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Może ktoś chce kupić fajne Fiszery ? http://www.skiteam.pl/archiwum/2007/narta/Fischer/RC4-WC-RC-flowflex/ http://www.skiteam.pl/archiwum/2007/narta/Fischer/RC4-WC-sc-flowflex/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 unikatowe... bardzo ciekawy dizajn :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Rozumuję że to nawiązanie do serii RX-ów z sezonu 03-04 tyle ze wówczas było więcej grafitu a mniej pomarańczy a teraz na odwrót :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 No jaka śmiała grafika, skądś mi znana tylko nie pamiętam skąd.... Dałem ciała kupując buty rosoła. Myślałem że skoro kolor do nart mają podobny to i będą się sprawdzały w jeździe a tu lipa trzeba było kupić lacze fischera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Ups wpadka. Ale biorąc pod uwagę niedoróbki Flowflexu, lepiej kupić te Rosołki i mówić że to Fischery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 niedorobka? flowflexu?? ja jakoś nie nazekam a i homar chyba tez;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 niedorobka? flowflexu?? ja jakoś nie nazekam a i homar chyba tez;] było by chyba źle jakbyś narzekał po 2 tygodniach jazdy ale wszystko przed tobą cena jak za taką okazję (fischery firmowane przez rosii ) całkiem całkiem tylko po co mi dwie pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Jakieś dziwne fuzje za plecami wszystkich powstają. Jestem ciekaw, jak to rokuje na przyszłe lata ; D Może doczekamy się komórkowej gigantki skrętnej i oddającej jak slalomka? Nigdy nic nie wiadomo ; O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Ups wpadka. Ale biorąc pod uwagę niedoróbki Flowflexu, lepiej kupić te Rosołki i mówić że to Fischery No Piotruś ktoś Ci chyba kity nawciskał a ty uwieżyłeś bo sam chyba nie próbowałeś smigać niedorobka? flowflexu?? ja jakoś nie nazekam a i homar chyba tez nie wiem czy to przez tego systema ale wc mają to coś przez co wydają sie być przyklejone do sniegu bo nie jezdziłem na bardziej stabilnej pseudosportowej slalomce było by chyba źle jakbyś narzekał po 2 tygodniach jazdy ale wszystko przed tobą 12 dniach jeśli dobrze policzyłem - każdy w niego wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Ups wpadka. Ale biorąc pod uwagę niedoróbki Flowflexu, lepiej kupić te Rosołki i mówić że to Fischery Wiem chyba o co chodzi. O wypadajace gumki z flowflexu chyba. Gdy pierwszy raz zobaczylem ten system na prezentacji w listopadzie 2005, to pierwsze co przyszlo mi do glowy - te gumy beda spadac Nie bylo wiele tych przypadkow - mozna policzyc na 3 palcach, ale jak ktos mial, zgubil, a od dystrybutora albo nie dostal, albo dostal w innym kolorze po jakims czasie oczekiwania, to mogl sie zrazic. No coz..... taki lajf - nic nie jest idealne P.S. Swoja droga to widze, ze kolega Picu wysoko ocenia swoje umiejetnosci narciarskie jak na swoj mlody wiek Jak to bylo w pewnej polskiej komedii - WIECEJ POKORY BRACIA, WIECEJ POKORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi