Ambro Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Robert Kubica po zakończeniu obecnego sezonu odejdzie z BMW Sauber! Przyszłym pracodawcą polskiego jedynaka w Formule 1 będzie najprawdopodobniej Ferrari, które nie przedłuży kontraktu z Felipe Massą i już negocjuje z Kubicą warunki kontraktu. Co za super informacja ! Wtedy pokaże co potrafi ! Zdziwiłem się bo myślałem że to Alonso przejdzie do Ferrari a tu niespodzianka. Widocznie nie chcą takiego rozpieszczonego chłopca jakim jest Fernando Reszta artykułu: http://f1.wp.pl/kat,1775,wid,9809866,wiadomosc.html?rfbawp=1207042918.968&ticaid=15a23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Robert Kubica po zakończeniu obecnego sezonu odejdzie z BMW Sauber! Przyszłym pracodawcą polskiego jedynaka w Formule 1 będzie najprawdopodobniej Ferrari, które nie przedłuży kontraktu z Felipe Massą i już negocjuje z Kubicą warunki kontraktu. Co za super informacja ! Wtedy pokaże co potrafi ! Zdziwiłem się bo myślałem że to Alonso przejdzie do Ferrari a tu niespodzianka. Widocznie nie chcą takiego rozpieszczonego chłopca jakim jest Fernando Reszta artykułu: http://f1.wp.pl/kat,1775,wid,9809866,wiadomosc.html?rfbawp=1207042918.968&ticaid=15a23 NAJWYZSZA PORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Jak już napisałem w wątku o odejściu Małysza, to wszystko to ściema Głupi pomysł żeby tak duży portal sobie robił takie żarty. No ale nic nabrałem się ale marzy mi się żaby Robert jeździł w Ferrari Podali że kusiło ich żeby napisać że odebrano nam euro 2012 ale się powstrzymali. Jak nic w to bym uwierzył na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Info jest z przed dni kilku więc dowcipu nie ma a rzecz w samej sobie polega na treści wypowiedzi jednego z szefów (Cesare Fiorio) Ferrari który stwierdził że w obecnej chwili gdy Felipe Massa słabo jeździ i kiedy marka Ferrari ma odnieść sukcesy to na stan obecnyi w F1 są poszukiwania nowych kierowców team'u takich jak m.in. Vettel lecz z kolei (wg Ferrari) są tylko dwie osoby które mogłyby utrzymać brzemię marki, to, Ferdinand Alonso i Robert Kubica. I tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi