Ambro Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Tyle o tym pisalismy i stało się. Adam Małysz powiedział że kończy karierę bo nie ma już ochoty na skakanie i chce poświęcić więcej czasu rodzinie. tutaj artykuł z wp.pl http://sport.wp.pl/kat,1835,wid,9809522,wiadomosc.html?rfbawp=1207042924.713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Taaaak, a nasze forum zmienia sie w forum dla golfiarzy Co nie JC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 hmmm, rok temu na prima aprilis też tak mówili, bodajże w TVP widać zespół kreatywny sport.wp.pl się specjalnie nie wysilił.... Osobiście uważam że Adaś do Olimpiady conajmniej pociągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Taaaak, a nasze forum zmienia sie w forum dla golfiarzy Co nie JC ? No i nie tylko już było jakie hobby, jaki film, jak muzyka, ale jeszcze nie było co żremy i jak wydalamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Małysz to w koncu skoczek narciarski więc jakoś tam temat pasi No ale jestem ciekawy czy to prawda. Bo jesli wp robi sobie takie żarty i np. ta informacja o Kubicy to też żarcik to chamstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 No i nie tylko już było jakie hobby, jaki film, jak muzyka, ale jeszcze nie było co żremy i jak wydalamy:D Jeszcze o samochodach i jakie kobiety (mężczyzn) lubimy. A i o pieskach i kotkach też można. Przecież to nic złego. Nie samymi nartami człek żyje W pracy też się 75% ludzi miga co widać nie tylko po tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 mowimy o wszystkim ze wszzystkimi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Jeszcze o samochodach i jakie kobiety (mężczyzn) lubimy. A i o pieskach i kotkach też można. Przecież to nic złego. Nie samymi nartami człek żyje W pracy też się 75% ludzi miga co widać nie tylko po tym forum. No właśnie więc...jakich lubisz mężczyzn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 A my odpowiadamy jak Oksana: [YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=xjFWcdpyHGU[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Przepraszam wszystkich ale jednak wp.pl zrobili sobie żarcik na który ja się nabrałem i wstawiłem ten post o Małyszu. Tak więc jak na razie Adam nie kończy kariery;) Trochę mi się to nie podoba że taki serwis robi se takie żarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 A ja dzisiaj rano do mojego kumpla z grupy(przybierając stosowną minkę): "Ty, wiesz co w Onecie dzisiaj rano napisali?? Bono zginął w wypadku samolotu!!" , a on: "Jasne!!!!!" - jak powiedziałam "prima aprilis!" i zaczęłam się śmiać to początkowo nie jarzył, o co chodzi a potem się śmiał razem ze mną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi