SKIer Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Maria napisała: Znowu urwałam się na pół dnia na Nosal. Ludzie! Prawdziwa bajka! Śnieg doskonały do 14 (wtedy musiałam się już zmywać, rano długo (do południa) zmrożony, słońce jak cholera jasna, i PUSTO!!! Przez parę godzin w porywach do 5 osób na stoku. Można się najeździć jak mało kiedy! I uwierzycie, przez te pustki równiutko cały czas, jak po stole... A ja się zastanawiam, czy popłudniu, powiedzmy ok godz 17-tej da się jeszcze z Nosala zjechać? Wiem że pogoda nie rozpieszcza i temperatury robią swoje, ale pomijając fakt że będzie raczej miekko to zastanawia mnie jak będzie z muldami? Z doświadczenia wiem że już po 12-tej w południe na Nosalu bywa ciężko... Jeździł tam ktoś popołudniu / wieczorem ostatnio? ... ot mi Maria smaku narobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Wyciągi są czynne do 17.30; zwykle przy dużej ilości ludzi i w sezonie, trasa była ratrakowana o godz. 15 tej; teraz chyba tego nie robią, bo i ludzi mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Czyli wygląda na to że na wieczór w ciągu tygodnia pozostaje tylko Białka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 SKIer, hmm, opuszczałam to cudne miejsce o 14, więc trudno powiedzieć, jak było o 17... O 14 już zaczynało się robić miękko,, a i to raczej na płaskim, nasłonecznionym kawałku na dole. Później już chyba było miękko, ale co do muld, to nie miały się jak zrobić, bo prawie nikt nie jeździł, do końca było prawie jak po ratraku. Myślę, że można by pośledzić na kamerze w ciągu dnia, czy dalej jest taka rewelacyjna frekwencja. Jeśli tak, to pewnie byłoby miękko i gładko. No cóż, jeśli zaryzykujesz taką metodę, to najwyżej puścisz wiązankę pod moim adresem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.