jarek Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Piszcie o roznych nietypowych gadzetach jakich uzywacie na nartach, ja mam np takie: overgloves to takie jednopalczaste rekawice nakladane na normalne rekawice w czasie duzego mrozu, jeszcze ich nie sprawdzilem bo kupilem niedawno i nie bylo okazji nakladki na gumowe buty tzw cat-tracks, przydaja sie jak ktos ma buty wyscigowe i podeszwa jest z samego plastiku, chronia ja przed zuzyciem i latwiej sie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Ja woże zawsze ze soba pod kurtka drink belt, czyli po prostu bidon przypiety do pasa. A w bidonie ....... przeważnie sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Ja mam taki płaski metalowy bukłaczek z metalową nakrętką. Najlepiej mu jest na piersi dlatego się piersiówka nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi