artix Napisano 21 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2021 Vargas i Lagola naleza do moich ulubiencow. Ich wspolpraca z Avicii tez niczego sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 21 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2021 1 godzinę temu, Trynda napisał: To to szwedzka brawura bez granic Mimo wszystko to światło odbite - może Szwedzi robią coś oryginalnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2021 6 minut temu, Wujot napisał: Mimo wszystko to światło odbite - może Szwedzi robią coś oryginalnego??? Bez watpienia robia Wiecie kto to Max Martin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 21 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2021 52 minuty temu, artix napisał: Bez watpienia robia Wiecie kto to Max Martin? Doczytałem. Ale nie o taką oryginalność min chodziło 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2021 52 minuty temu, Wujot napisał: Doczytałem. Ale nie o taką oryginalność min chodziło 🤣 Hit me baby one more time 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) 17 godzin temu, kordiankw napisał: Chyba Tadeuszu :). Zdradzę tajemnicę na imię mam Robert Tadeusz, mogę wybierać… Wolę Tadeusz, ale Wujot się upiera… Coś w temacie, lżejszym klimacie, lubię wszystkich, uwaga piosenka zawiera lokowanie produktu… Edytowane 22 Październik 2021 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) 57 minut temu, sstar napisał: Zdradzę tajemnicę na imię mam Robert Tadeusz, mogę wybierać… Wolę Tadeusz, ale Wujot się upiera… Coś w temacie, lżejszym klimacie, lubię wszystkich, uwaga piosenka zawiera lokowanie produktu… Bo się przedstawiłeś jak Robert! Być może dodałeś, że Tadeusz, ale ja pamiętam tylko pierwszy wyraz zdania. Ta "Twoja" piosenka jest taka słodka... Jak tłusta beza, podlana gęstym miodem. A na to złocisty, ciągnący się karmel. I umajone tęczową posypką . I jeszcze kołderka śnieżnego pudru. A wszystko to w jeziorku syropu klonowego. To dla równowagi - bracia Litwini A zaczęło się to wspomnianego Throbbing Gristle Edytowane 22 Październik 2021 przez Wujot 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 44 minuty temu, Wujot napisał: Bo się przedstawiłeś jak Robert! Być może dodałeś, że Tadeusz, ale ja pamiętam tylko pierwszy wyraz zdania. Ta "Twoja" piosenka jest taka słodka... Jak tłusta beza, podlana gęstym miodem. A na to złocisty, ciągnący się karmel. I umajone tęczową posypką . I jeszcze kołderka śnieżnego pudru. A wszystko to w jeziorku syropu klonowego. To dla równowagi - bracia Litwini A zaczęło się to wspomnianego Throbbing Gristle Tego się nie da słuchać! Brakuje wycia wilka i chrumkania knura! W obecnym kształcie utwór jest zbyt techniczny! Albo muszę chyba coś wziąć żeby dostać konwulsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) 2 godziny temu, sstar napisał: Zdradzę tajemnicę na imię mam Robert Tadeusz, mogę wybierać… Wolę Tadeusz, ale Wujot się upiera… Coś w temacie, lżejszym klimacie, lubię wszystkich, uwaga piosenka zawiera lokowanie produktu… Spoko 😀 A Sanah jak artystka to mój nr 1 w PL na chwilę obecną. Ps. Słucham tylko RMFFM 😉 Edytowane 22 Październik 2021 przez artix 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Wujot napisał: Bo się przedstawiłeś jak Robert! Być może dodałeś, że Tadeusz, ale ja pamiętam tylko pierwszy wyraz zdania. Ta "Twoja" piosenka jest taka słodka... Jak tłusta beza, podlana gęstym miodem. A na to złocisty, ciągnący się karmel. I umajone tęczową posypką . I jeszcze kołderka śnieżnego pudru. A wszystko to w jeziorku syropu klonowego. To dla równowagi - bracia Litwini A zaczęło się to wspomnianego Throbbing Gristle Wujocie miły, nie odróżniasz świata wirtualnego od rzeczywistego, ja to rozumiem. Ja je rozróżniam, do bólu. Coś mniej słodkiego jednego z autorów, aktor nomen omen, w niemieckich filmach… lepiej ten drugi, pierwszy lepiej z teledyskiem, ale jazz… Edytowane 22 Październik 2021 przez sstar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) .. Edytowane 22 Październik 2021 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) Powiem tak, kocham muzykę. Jest ze mną wszędzie. Moje spektrum muzyczne jest tak szerokie że nawet nie warto zaczynać Mm taki własny świat jeżeli chodzi o muzykę. Tu ten lepszy kawałek tego światka 😀 Ktoś zna? Edytowane 22 Październik 2021 przez artix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 2 minuty temu, artix napisał: Ktoś zna? Ja znam wszystko ..nawet to czego nie wydał jeszcze Michael Jackson.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 38 minut temu, Lexi napisał: Ja znam wszystko ..nawet to czego nie wydał jeszcze Michael Jackson.. Wiedzialem ze na Ciebie mozna zawsze liczyc... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) 58 minut temu, artix napisał: Powiem tak, kocham muzykę. Jest ze mną wszędzie. Moje spektrum muzyczne jest tak szerokie że nawet nie warto zaczynać Mm taki własny świat jeżeli chodzi o muzykę. Tu ten lepszy kawałek tego światka 😀 Ktoś zna? To ja dla zmotoryzowanych, przekrojowo… Edytowane 22 Październik 2021 przez sstar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 3 godziny temu, Bumer napisał: Tego się nie da słuchać! Brakuje wycia wilka i chrumkania knura! W obecnym kształcie utwór jest zbyt techniczny! Albo muszę chyba coś wziąć żeby dostać konwulsji. Hmmm, czy to nie Ty pouczałeś MarioJ, że nie powinien stosować uogólnień??? Czyli używać magicznego "moim, zdaniem". 🤣 🤣 🤣 Dla słuchacza wychowanego na Warszawskich Jesieniach z okresu sonoryzmu jest to bardzo lekka i przyjemna muza. Gdzieś blisko Zenka M. A teraz kawałek dla wszystkich miłośników Genesis, ELP, Yes. Czyli jak może wyglądać współpraca kapeli rockowo-industrialowej z orkiestrą symfoniczną. @Bumer to się da słuchać. Moim zdaniem 🤣 🤣 🤣 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trynda Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 14 minut temu, sstar napisał: To ja dla zmotoryzowanych, przekrojowo… podbijam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 14 minut temu, sstar napisał: To ja dla zmotoryzowanych, przekrojowo… Nr1 Mega Nr Nuda Nr 3 nawet lubie Nr 4 neeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) Jeden z bardziej ogarnietych na mixerach Ciezko oderwac wzrok, a muza, kazdy ma inny gust Edytowane 22 Październik 2021 przez artix 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 2 godziny temu, sstar napisał: Wujocie miły, nie odróżniasz świata wirtualnego od rzeczywistego, ja to rozumiem. Ja je rozróżniam, do bólu. Coś mniej słodkiego jednego z autorów, aktor nomen omen, w niemieckich filmach… lepiej ten drugi, pierwszy lepiej z teledyskiem, ale jazz… Jak możesz je rozróżniać - przecież wziąłeś niebieską pigułkę??? Skoro jesteś taki poetycki to proszę bardzo I z drugiej płyty. Strona muzyczna to Szczęsny czyli 1/2 Skalpela 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 6 minut temu, Wujot napisał: Jak możesz je rozróżniać - przecież wziąłeś niebieską pigułkę??? Skoro jesteś taki poetycki to proszę bardzo I z drugiej płyty. Strona muzyczna to Szczęsny czyli 1/2 Skalpela Może i niebieską, ale przegryzłem różową. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) . Edytowane 22 Październik 2021 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 Godzinę temu, Wujot napisał: Hmmm, czy to nie Ty pouczałeś MarioJ, że nie powinien stosować uogólnień??? Czyli używać magicznego "moim, zdaniem". 🤣 🤣 🤣 Dla słuchacza wychowanego na Warszawskich Jesieniach z okresu sonoryzmu jest to bardzo lekka i przyjemna muza. Gdzieś blisko Zenka M. A teraz kawałek dla wszystkich miłośników Genesis, ELP, Yes. Czyli jak może wyglądać współpraca kapeli rockowo-industrialowej z orkiestrą symfoniczną. @Bumer to się da słuchać. Moim zdaniem 🤣 🤣 🤣 Prawdę powiedziawszy to i tu mi czegoś brakuje. Ja bym dołożył odgłosy gryzących się psów! ( Jugolskie klimaty lubię, ale inne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 57 minut temu, artix napisał: Jeden z bardziej ogarnietych na mixerach Wejście w klubówkę może zabić ten wątek. Ale po sentymencie "moja" muza klubowa. Byłem rezydentem epicentrum D&B w Polsce resetując się przy takiej muzie po pracy w Agencji Reklamowej. Po 5 min jesteście zwolnieni z dalszego słuchania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 11 minut temu, Bumer napisał: Prawdę powiedziawszy to i tu mi czegoś brakuje. Ja bym dołożył odgłosy gryzących się psów! ( Jugolskie klimaty lubię, ale inne) No i widzisz. Tylko gryźć potrafisz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi