Bumer Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Mnie praktycznie towarzyszył przez całe moje życie. Począwszy od lat szczeniackich do dziś. Z zadowoleniem przyjąłem wiadomość o jego nowej płycie. Miał dopiero 69 lat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Tak się cieszyłem, że David nagrał nową płytę. Cieszyłem się tylko 2 dni! Nic nie wiedziałem o jego chorobie i takie nagłe odejście. Pozostała tylko muzyka, teksty, filmy i obrazy. Wielka szkoda. I to jego artystyczne pożegnanie: Lazarus [video=youtube;y-JqH1M4Ya8] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malu Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Ja uwielbiam lady pank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Ja uwielbiam lady pank Studyjnie, tak. Na żywo wokalista "rozkalibrował" się okropnie. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Coś ostatnio przynoszę złe informacje. Dzisiaj Prince :frown:: Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 I lata młodości, Cindy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Niby forum sportowe ale nie wiedziałem , że tu także wątki muzyczne są więc super ! W sumie poza sezonem można się też wspólnie umawiać na koncerty jakby co Ja mam niezły rozstrzał jeśli chodzi o gusta muzyczne od jazzu do ciężkiego metalu i niestety muszę sam chodzić więc chętnie poznam kogoś kto przyłączy się do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Cris Cornell [*] Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Na punkcie muzyki to mam absolutną korbę i słucham, rzeczy przedziwnych - aż strach byłoby tu linkować. Więc na początek coś z mainstreamu ale "znośnego" i nie ogranego do znudzenia a przy okazji świetne wideo I jeszcze dowód, że Austria to nie tylko Tyrol. Pozdro Wiesiek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 (edytowane) 9 godzin temu, Wujot napisał: Na punkcie muzyki to mam absolutną korbę i słucham, rzeczy przedziwnych - aż strach byłoby tu linkować. Wiesiek się byś zdziwił... nie wrzucam Einstürzende Neubauten przez grzeczność taki lajcik dansowy na łikend: Edytowane 18 Maj 2017 przez mifilim 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 No to w takim razie jeśli jest tutaj więcej jak jeden maniak to możemy przejąć wątek! Na początek coś co ma 20 lat (dokładnie) i jest już jak Mozart nowej muzyki. Czyli klasyka. Swoją drogą ciekawe ilu z Was to zna. Najśmieszniejsze, że w te 20 lat później Aphex Twin miał koncert z Krzysztofem Pendereckim w Krakowie na Sacrum Profanum. A teledysk - miodzio. Maniacy na start! Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Tylko bez licytacji proszę panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Chris Cornell [*] Pearl Jam with Chris Cornell - dwa najlepsze głosy z Seattle Billie jean - najlepszy kawałek Jacksona w wykonaniu Chrisa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 11 godzin temu, Wujot napisał: No to w takim razie jeśli jest tutaj więcej jak jeden maniak to możemy przejąć wątek! Na początek coś co ma 20 lat (dokładnie) i jest już jak Mozart nowej muzyki. Czyli klasyka. Swoją drogą ciekawe ilu z Was to zna. Najśmieszniejsze, że w te 20 lat później Aphex Twin miał koncert z Krzysztofem Pendereckim w Krakowie na Sacrum Profanum. A teledysk - miodzio. Maniacy na start! Pozdro Wiesiek no proszę cię... masz do czynienie z poważnymi ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 2 godziny temu, mifilim napisał: no proszę cię... masz do czynienie z poważnymi ludźmi No dobrze poprawię się będzie poważniej - na początek cudowna płyta - niby znamy te melodie ale brzmi współcześnie. Vivaldi narodził się na nowo. Zakochałem się od pierwszych nutek O ile Recomposed jeszcze powinno być co niektórym znane to Piero Milesi jest (był) poza ogólnie znanym nurtem a szkoda bo jego muzyka jest wysmaczona maksymalnie i niebanalna Na zakończenie trochę młodsze pokolenie - nie dość, że interesujący kompozytor i wykonawca to jeszcze z "orkiestrą robotów" więc wybrałem ten kawałek. Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 A może w tą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Albo... to co kocham najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Albo to przy czym zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 (edytowane) Aaaa tylko dla odsłuchu mechanicznej muzyki polecam TECHNICSa na Altus'ach120! (raczej już nierealne!) ale... Denon' na Klipsch'ach daje też niezłego czada! Edytowane 20 Maj 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Jeśli chodzi o dziewczyny, to ja uwielbiam takie cztery z WARPAINT. Wiesiu, ciekaw jestem Twojego zdania. a jeśli się spodoba, to polecam drugi utwór 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 To ja na przekór na początek coś lajtowego z naszego domowego poletka. Polskie wybitne towary eksportowe. To moja jaśniejsza strona muzyczna Ta druga nie wiem czy się nadaje do publikowania. Jestem "lekko" skrzywiony muzycznie MOTION TRIO - 'BALCAN DANCE'.mp4 Marcin_Wasilewski_Trio_-_Song_For_Ĺšwirek_(from_'Faithful').mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 Coś poprzednio nie wyszło....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 Dnia 18.05.2017 o 13:27, lokiec3 napisał: Cris Cornell [*} RIP, a dla mnie wielki smutek. Na pożegnanie pierwszy utwór Soundgarden jaki usłyszałem i zobaczyłem w MTV (kiedy jeszcze stacja grała muzykę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Zbigniew Wodecki [*] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi