lokiec3 Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Jak w temacie. Ja napiszę później bo muszę na kwilkę od kompa sie odspawać. A będzie co pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Większość, choć nie wszystko, czego słucham jest tu: http://www.lastfm.pl/user/Loviisa-chan :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 lokiec3-wczoraj chciałem zapodac ten temat ale sadziłem ze na temat filmu jeszcze sie rozpiszemy:) Co do muzyki generalnie slucham wszystkiego-od muzy lat 80-90 mianowicie ROXETTE,Genesis,po takie kawalki jak wykonywane przez Albana czy Haddawaye - przez jakis czas techno obijalo mi sie o uszy,a teraz po trochu i czarna muza i trancowa... Lubie takze słuchac Depeche Mode,Jean Michael Jarre,Enigma,Era oraz klimatow Indianskich:) To na razie to co przed poranna kawa sobie przypominam....Pewnie po kawusi dopisze cos:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 a ja slucham wszystkiego, jakos nie jestem ukierunkowany, jak mam zły humor to dżem albo scorpionsi a jak ide na siłke to jakieś techno albo disturbed eventualnie sabaton, zalezy od chwili i humoru w jakim się znajduje, ogolnie chyba tylko muzyki powaznej i disco polo nie słucham:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 No jestem i piszę. Zagramanica: wychowałem się na starym rocku dla wapniaków: Police, Rolling Stones (byłem na koncercie porównywalne z jazdą na nartach:D ) i oczywiście cała ta klasyka Parple, Cepy Itd. Clash, *** Pistols, Dire Straits. Z nowszych to Nirvana, Green Day. Oj długo by wymieniać. Solistów to dawny Sting, Peter Gabriel, Kate Bush. Z lżejszej muzy to Crannbries, trochę Tiny, Genesis i solo Phil Collins. Ostatnio wpadła mi w ucho Kate Melua, trochę Nelly no i trójkowe odkrycie (wczoraj był koncert) Amy Macdonald. W każdym razie klimaty "trójkowe" mi mocno odpowiadają. Polska: wychowałem się na starej Budce, Perfekcie, Lady Pank, Maanam, Republika, TLove, Klaus Mitffoch, Dżem ale to kiedyś były zespoły teraz to są odgrzewane kotlety. Z nowszych to chyba tylko został Myslovitz reszta to dziadostwo. Soliści Kukiz, kiedyś Kayah, Niemen, Trojanowska, ostatnio Ewa Bem. Także szanowna młodzieży pod względem muzyki to macie do czynienia z wapniakiem w najczystszej postaci. Pozdrawiam. Jasny gwint a U2 to nie łaska było napisać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Polska: wychowałem się na starej Budce, Perfekcie, Lady Pank, Maanam, Republika, TLove, Klaus Mitffoch, Dżem ale to kiedyś były zespoły teraz to są odgrzewane kotlety. Pozdrawiam. dżem tylko za czasów Ryśka, poźniej tak jak mowisz.....żenuła, no chyba że utwory z bastkiem (synem ryśka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Slucham tzn to co mam, bo to co leci na mtv czy w radiu to sie nie liczy, prawda?? No więc Aerosmith (cała antologia), Dire Straits, Queen, G'nR a w trasę zdecydowanie Jon & Vangelis (szczególnie płytka "Friends of Mr. Cairo") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Polecam tez Mike Oldfielda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Ja prawie wszystkiego słucham. Od polskiego punka - KSU, do Seala, Madonny, Pink, Jarre'a, itp. Teraz właśnie od jakiegoś czasu słucham i oglądam Schiller, DJ Tiesto. Ale moją ulubioną kapelą ze względu na przodków jest Die Toten Hosen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Ja prawie wszystkiego słucham. wszystko co wpada w ucho-z wyjatkiem PUDZIAN BAND-brat Pudziana:D i Tokio Hotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 To fakt. Można by jeszcze kilka wymienić, np. Gosia Andrzejewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 No jak zacząłbym wymieniać czego nie słucham i nie lubię to uchacha............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 to uchacha............ to ucha odpadna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Jesli o mnie chodzi to słucham głównie rocka we wszystkich odmianach no ale to tylko jedna setna tego wszystkiego ulubieni wykonawcy to Redhoci i Coldplay ostatnio słucham dużo Stinga a jak na narty to FatboySlim LinkinPart The PigeonDetectives no i Prodigy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 ulubieni wykonawcy to Redhoci i Coldplay Kiedyś w jakiejś komedii, którą oglądałem, jeden kumpel mówi do drugiego: "wiesz, skąd wiem, że jesteś gejem? - bo słuchasz coldplay" Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 u mnie Roberto też wszystko fajnie wiec tak dla pewności nie jestem z tych tamtych :D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Jako żem nie wyginięty (jeszcze) dinozaur jestem, to wspomnę tylko lata mej młodzieńczej fascynacji muzyką i tak z lekka wspomnę takie formacje jak: Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin, King Crimson, Budgie a z wówczas wspólczesnych polskich, SBB czy Budka Suflera (tak, tak). Późniejsze czasy to zauroczenie punk'iem i formacje takie jak *** Pistols (uuuuuuuuuuu, złe słowo ?!?!) czy Clash. Jako uczestnik Jarocina'86 mam wspominki bezpośrednio filmowe zawarte w dziele pt. "Moja krew, Twoja krew" i wspaniałego występu na koniec festiwalu Ryśka Riedla i formacji w której śpiewał czyli "Dżemu". Teraz też słucham wiele formacji muzycznych ale tamte były poniekąd prekursorami pewnych kierunków muzycznych. P.S. Z wykonawców indywidualnych, Ian Anderson (z YES) z Vangelisem, Peter Gabriel (z Genesis czy tez solo), Brian Ferry (gdybym był dziewczyną to ...) z Roxy Music albo i bez czy też trochę z innej beczki David Byrne ze swoim "Talking Heads" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Led Zeppelin, Jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy zespół jaki kiedykolwiek istniał taka moja uwaga żeby nie było że młodzi tylko pedalskiej muzyki słuchają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Robalek, Jon Anderson... też go wymieniłam:D W trasie się tego słucha bosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 P.S. Z wykonawców indywidualnych, Ian Anderson (z YES) z Vangelisem, znasz płytę "Friends Of Mr. Cairo" ? jest na prawdę świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Ambro, przedrzeźniasz mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Za dawnych czasow to troche klasyki jak Led Zeppelin, Marillion ( tylko z Fishem), Genesis, Deep Purple, Metalica, i inni. Z pewnych wielkich pasji jakie sie w duszy rodzily to the Cure, pierwsza Shiened O'Conner, Feels of the Nepheling, Sisters of Mercy, Keyt Bush (czasami z Peterem) i najbardziej chyba Clan of Xymox (2 pierwsze plyty) - czesto do tego wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Większość, choć nie wszystko, czego słucham jest tu: http://www.lastfm.pl/user/Loviisa-chan :) Bardzo fajna jest Twoja muza Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Ambro, przedrzeźniasz mnie?? Sorki nie widziałem że to napisałaś a potem nie byłem pewien czy na pewno nagrali tylko jedną płytę razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Robalek, Jon Anderson... też go wymieniłam:D W trasie się tego słucha bosko! Oczywiście za literówkę to sorry, myślałem Jon napisałem Ian, choć tego ostatniego z Jethro Tull też sie słuchało:rolleyes:, choć zdecydowanie tylko niektóre kawałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi