Ambro Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Wyczytałem że Aksel wraca do akcji i już w Solden będzie gotowy. Ma wcześniej wystartować w jakiś pokazowych zawodach w tym miesiącu w Szwajcarii. Jak myślicie wróci do formy i strąci Bodego z tronu ? Rehabilitacja 25-letniego Svindala, triumfatora klasyfikacji generalnej Pucharu Świata w sezonie 2006/2007, przebiegała na tyle szybko, że sportowiec planuje już start w zawodach w austriackim Soelden, które zainaugurują rywalizację alpejskiego Pucharu Świata w sezonie 2008/2009. sportowefakty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 wsumie to już o tym było wiadomo ale ja uważam że nie ma co spekulować co do jego formy bo może być różnie ja bardzo bym chciał żeby strącił bodego z tronu bo wsumie to nikt nie wie co by było gdyby Aksel jechał cały ten sezon widziałem na eurosie jego pierwsze treningi ciekawe cwiczenia slalomowe miał zbijał tyczki przedramieniem wewnetrzną ręką skrętu troche jak gigant na slalomie... ogólnie zawsze mu kibicowałem i z życze mu jak najlepiej - wielu Kulek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 To fajnie, że chłop wraca. Ciekawe, czy z Norwegami pracuje nadal polski trener (zapomniałem nazwisko) i czy on również przyczynia się do szybkiego powrotu Svindala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Jutro poczytam co o tym mowią austriackie plotkarskie gazety sportowe i dam Zn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Oby wrocil w super formie i sie cial z Bodkiem o kazdy punkt. Bedzie zajeciekawie. I niech wygra lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 a jakby jeszcze zmienił atomica na coś innego to było by super:D , może będzie jeszcze ciekawiej niż w tym roku bo bedzie ktoś kto może mocno punktować w każdej konkurencji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 31 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 No byłoby by super ale na pewno nie będzie to łatwe dla Svindala. Nie zapomnijmy że miał dość długą przerwę w treningach i w ogóle w jeżdżeniu a Bode jeździ wszędzie swoją siłownią na kółkach i jest w super formie. Pamiętajmy tez o aspekcie psychologicznym. Tak straszny wypadek na pewno zostawił ślad w w głowie Aksla. Oglądając filmik z glebą Scotta można zauważyć moment w którym kamery były skierowany na Svindala jak ten w momencie upadku odwraca głowę i nie chce patrzeć stronę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Jutro poczytam co o tym mowią austriackie plotkarskie gazety sportowe i dam Zn Poszukaj jeszcze co się dzieje z Lanzigerem! To taka moja mała prośba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Tak straszny wypadek na pewno zostawił ślad w w głowie Aksla. No wiesz, jak to mowi moja siostra - "mona ta mona ta". Moze bedzie mial cofke, a moze bedzie mial gloda i jak Hermann kiedys dostanie speeda. Zawsze na dwoje babka wrozyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 31 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Poszukaj jeszcze co się dzieje z Lanzigerem! To taka moja mała prośba;) Austriacki alpejczyk Matthias Lanzinger wybudzony został w środę ze śpiączki, po amputowaniu mu w stołecznym szpitalu lewego podudzia. Reszta artykułu tutaj http://sport.onet.pl/0,1248741,1705059,,lanzinger_wybudzony_ze_spiaczki,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 31 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 No wiesz, jak to mowi moja siostra - "mona ta mona ta". Moze bedzie mial cofke, a moze bedzie mial gloda i jak Hermann kiedys dostanie speeda. Zawsze na dwoje babka wrozyla. Mam nadzieje że jednak z głodu będzie wymiatał, wygrywał i rozjedzie konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Ambro luknij na date, to stare dzieje. Poza tym z ta data tez mi cos nie pasuje tak na tip-top. Jak bylem na tuxie to go w tv austriacy pokazywali na live na wozku - takze musial byc raczej wybudzony - a to bylo juz niestety 5-6 tyg. temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 31 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 A no rzeczywiście nie spojrzałem, sorry Teraz pewnie wypoczywa, wspomina dawne dzieje i pewnie nie miesza się w życie teamu i narciarstwa Trudno byłoby mu się dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi