jarek Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 pytanie jak w temacie za tydzien czy za dwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Miales byc w Bialce - wybrales Kasprowy, wiec istnieje prawdopodobienstwo, ze wybierajac Kasprowy - bedziesz w Bialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 31 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Miales byc w Bialce - wybrales Kasprowy, wiec istnieje prawdopodobienstwo, ze wybierajac Kasprowy - bedziesz w Bialce no jest w tym jakas logika ale ja nie potrafie sie patrzec na Tatry z daleka, po prostu nie wytrzymuje tej presji (musze tam byc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 No ja tam będę zaraz po tym jak zbudują gondolę od ronda w Kuźnicach do dolnej stacji na Kasprusia, kolejka na Kasprusia będzie odbirała chętnych na bieżąco bez stania w kolejce i oczywiście w masywie Kasprowego będzie z 5-7 nowoczesnych krzeseł i do tego z 30-40 km szerokich naśnieżonych i wyratrakowanych tras jak na tą sobotę tak tam będzie to ja też tam będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Sławek chodzi ci o tą sobotę w 2030 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 No ja tam będę zaraz po tym jak zbudują gondolę od ronda w Kuźnicach do dolnej stacji na Kasprusia, kolejka na Kasprusia będzie odbirała chętnych na bieżąco bez stania w kolejce i oczywiście w masywie Kasprowego będzie z 5-7 nowoczesnych krzeseł i do tego z 30-40 km szerokich naśnieżonych i wyratrakowanych tras jak na tą sobotę tak tam będzie to ja też tam będę To już chyba planujesz spotkanie ski-online na 100 rocznicę dla naszych wnuków Jak wybudują to wszystko i jeszcze super szybką, wygodną kolej jak np. TGV to przyjadę z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 No ja tam będę zaraz po tym jak zbudują gondolę od ronda w Kuźnicach do dolnej stacji na Kasprusia, kolejka na Kasprusia będzie odbirała chętnych na bieżąco bez stania w kolejce i oczywiście w masywie Kasprowego będzie z 5-7 nowoczesnych krzeseł i do tego z 30-40 km szerokich naśnieżonych i wyratrakowanych tras jak na tą sobotę tak tam będzie to ja też tam będę ... to sie niestety nigdy nie stanie, tak jak w Bialce raczej gor nie wybuduja ... ale na Kasprowym juz jedno poczworne nowoczesne krzeslo jest (nie tworza sie do niego kolejki - co jest dosyc wyjatkowe w Polsce), trasy sa bardzo szerokie i wyratrakowane, jak dla mnie cool trzeba tylo znac podstawowe zasady lokalnego survivalu i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi