JC Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 A tu coś dla twardzieli! http://www.skionline.pl/stacje/?ids=&co=newsy&id_newsa=5312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 są tu jakieś świry?? ja bym sie z chęcią przejechał...........poskakał bym z chęcią w liceum tak z okna skakaliśmy do nasypów jak odgarniali nam chodnik pod szkołą tylko do świeżego...no góra 3 dniowego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 super naprawde coś wspaniałego, alternatywa dla samobujców mogą sobie na sucho poćwiczyć a tak na serio to musi być ciekawa zabawa - ryjek przemrożony odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 homar nie jest tak źle, samobójcow no co ty troche adrenaliny nikomu nie zaszkodziło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 homar nie jest tak źle, samobójcow no co ty troche adrenaliny nikomu nie zaszkodziło:) chodziło mi o to że mogą sobie wypróbować czy warto wyskoczyć z okna czy lepiej położyć sie na torach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Nic nowego - trenowałem to swego czasu w Wiśle, gdy bylismy z kumplem firmy na zawodach Fundacji Małyszów. Popilismy gdzies w centrum i w drodze do Gołębiewskiego na nocleg (tak, tego, który nie posiada licencji usług noclegowych), będą w stanie lekko wstawionym skakałem w zaspy na główkę, zaś mój kolega, który ważył ok 120 kg wyciągał mnie za nogi ze śniegu Warto spróbować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 No to może wystartujesz w jakiś zawodach, tylko czy dadzą Ci zaaplikować sobie dopalacza % Trochę dziwny pomysł z tym skakaniem w śnieg Poza tym słabo było to pokazane na filmiku. Zrozumiałbym jeszcze skakanie zimą do wody dla twardzieli, no ale w śnieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Śnieg to też woda... ale osobiście nie lubię mieć złamanego kręgosłupa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Jak jest mało śniegu to można skakać "na bombe" albo na żebe:D (na brzuch z rozłożonymi rękami i nogami:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 na żabe w śnieg:P zwane to skokiem ratowniczym, lecz kurde jak Ci śnieg będzie zbity mocno i zasadzisz jojkami to poźniej będziesz spiewał jak kastrat, lepiej bomba , nawet wykrocznego bym nie polecal:D ogolnie za rok jak będzie śnieg to sproboje tak poskakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 To nas uprzedź kiedy to zgotujemy Ci ciepłe pożegnanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi