Loviisa-chan Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 nikt ci nie karze sie tu udzielac:D Czy tu wszyscy muszą sobie złośliwie docinać przy byle okazji ? Tak, ja wiem że to był niby żart, może nie mam poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 Czy tu wszyscy muszą sobie złośliwie docinać przy byle okazji ? Tak, ja wiem że to był niby żart, może nie mam poczucia humoru Widzisz to już chyba taka nasza narodowa tradycja! Porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Widzisz to już chyba taka nasza narodowa tradycja! Porażka Ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi