pablo_duch Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 PAMIETAJCIE ZE SPIMY KRÓCEJ:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 ... może Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 ... może Ty... hehehehhehehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 a kiedy ta zmiana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 ... może Ty... hahaha dobre!!! Ja też nie mam zamiaru spać krócej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 PAMIETAJCIE ZE SPIMY KRÓCEJ:) O rany, dzięki że przypomniałeś bo by się porobiło :eek: chwała Ci ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 A mojej kobiecie się powaliło i przestawiła zegarek wczoraj:D i dziś tak cały dzień jest godzine do przodu;) U niej w Sosnowcu jest już 22:07:D stwierdziła że nie bedzie przestawiała spowrotem zegarka bo byłaby w sumie 2 godziny w tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Achtung Śoimy dłuzej-pamietajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 to jak to w koncu 1h w przod czy w tył mam przestawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 nareszcie mam wolne i nie jestem godziny w plecy..!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 To jak dzisiaj na pewno na zmiana ? O godzine w tył ? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 no to spimy dłuzej..a i impreza będzie dłuzej trwała je je je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 :Dtak podają,nie wiem jak w przyrodzie,można spytać Naszych przyjaciól z organizacji zielonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 No i zajefajnie bo dzisiaj idę na doooobre imprezki :) Koncert DODY między innymi :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 a co lodowisko w Gdańsku otwierają,w ELBLĄGU tydzień temu otworzyli ,ale jej nie było..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Nie nie Lodowisko mamy od dawna, takie malutkie na 5 tysi ludu Taki kameralny koncercik w klubie połączony z Playboy party :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Ambro-ten Pleyboy brzmi groż:cool:nie,a co na to ab.Flaszka.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 hehe nie wiem Może i groźnie ale na pewno będzie miło. To taka impreza charytatywna promująca opiekę nad "króliczkami" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Jak charyttatywna to dobrze,bo takie uwielbia ARCY.gENERAŁ.AMRO życzę miłej zabawy..Odpuszczamy temat lodowiska,bo my narciarze a nie lodziarze..!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
observer Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 jesli koncert Dody to przyjemnosc ,to ja wole zostac w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 A kto powiedział że przyjemność ? Z mojej strony prędzej ciekawość i muszę powiedzieć że nie było tak źle bo jej kapela nawet nieźle rzępoli na gitarkach KONIEC OFFa ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
observer Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 no tak - kapela, ale sam widok dody:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 . To taka impreza charytatywna promująca opiekę nad "króliczkami" :D Mowiłem zebys dzwonił jak bedzie ta imprezka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 tragiczny jest ten wątek - sezon ogórkowy już sie skończył - teraz o nartach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 tragiczny jest ten wątek - sezon ogórkowy już sie skończył - teraz o nartach:) nikt ci nie karze sie tu udzielac:Dpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi