Boogie Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 hehe no tak dobrze że era ziobro a dobro - jak to mawiał pewien kabaret po czesci przemineła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 A wracajac do meritum dyskusji - to wlasnie z takich i podobnych przypadkiw wzdrygam sie przed wyjazdami autokarowymi. Jak sam nie prowadze - albo ktos znajomy - zaufany to mam czarne wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Musze powiedziec ze jestem pod wrazeniem przeprowadzonej akcji ratunkowej (2 helikoptery a karetek pogotowia w jednym miejscu jeszcze tylu nie widzialem) - ciekawe jakby to bylo np. pod Krapkowicami ???? Inna sprawa to te BARANY ktorym sie spieszy i wjechaly nawet na pas awaryjny - bo poczatkowo wszyscy sie ustawili na zewnetrznych 2 pasach 1 zostawili wolny plus awaryjny... ale zawsze sie znajda takie CWANE GAPY - musze konczyc bo mnie z necika wywalaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 No wiesz co do tych karetek to w końcu parę osób było ciężko rannych więc nic dziwnego. Autokarem podróżowały osoby trochę starsze więc to że zginała tylko jedna to nie tak źle. Smutne że w ogóle ktoś musiał stracić życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi