Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Pilsko

mysiauek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś może mi szybciutko powiedzieć ile kosztuje wypożyczenie nart,butów i kijów na 1 dzień na Pilsku?? Jutro się chcę wybrać ale muszę najpierw wiedzieć ile mam kasy zabrać - proszę!!

Narty wypozyczysz za jakieś 20-30 zł myślę że to z kijami już buty z 20.

Jeśli chodzi o narty to to co otrzymasz za te 20-30 zł to się nie będzie nadawać do niczego, a jak chcesz pożądną nartę to taką dosaniesz w szałasie Carvingsportu po lewej stronie przed dużym parkingiem GAT(srat) i za taką nartę trzeba gać 50 zł. Najlepiej tak jest zadzwonić i umówić się bo oni jam nie mają za dużo to nie wypożyczalnia tylko szkoła a to co mają to testówki Elana

• Like 1

Narty wypozyczysz za jakieś 20-30 zł myślę że to z kijami już buty z 20.

Jeśli chodzi o narty to to co otrzymasz za te 20-30 zł to się nie będzie nadawać do niczego, a jak chcesz pożądną nartę to taką dosaniesz w szałasie Carvingsportu po lewej stronie przed dużym parkingiem GAT(srat) i za taką nartę trzeba gać 50 zł. Najlepiej tak jest zadzwonić i umówić się bo oni jam nie mają za dużo to nie wypożyczalnia tylko szkoła a to co mają to testówki Elana

Dzięki wielkie!!!!!! :) :)

Czy ktoś może mi szybciutko powiedzieć ile kosztuje wypożyczenie nart,butów i kijów na 1 dzień na Pilsku?? Jutro się chcę wybrać ale muszę najpierw wiedzieć ile mam kasy zabrać - proszę!!

Chcesz buty pożyczać??:eek: Nie rób tego, błagam... Może lepiej poświęć dzisiejszy dzień i przejedź sie do sklepu - będziesz miała na kilka sezonow i nie złapiesz grzyba (same zalety)

Chcesz buty pożyczać??:eek: Nie rób tego, błagam... Może lepiej poświęć dzisiejszy dzień i przejedź sie do sklepu - będziesz miała na kilka sezonow i nie złapiesz grzyba (same zalety)

Kiedyś wypożyczałam już i nie złapałam :P zresztą,nie mam wyjścia, stary sprzęt poszedł do kosza a na nowy będę miała kasę dopiero na jesieni ;/

Aha, no to oki:) Torebka foliowa na stope i będzie git:D

Baw się dobrze! Fajnie Ci że sobie pojezdzisz... Czekamy na relację.

Folia nie dobra i chodzi na nodze i marszczy się i morze ugniatać, zamiast tego moża se takowo gumku kupić na każdej stacji benzynowej i nawet jedna w zapasie zostanie :D

A to świntuchy, zostawić Was na chwilę samych na forum :D

No więc jak w końcu o 11:30 się przykolebałam na to Pilsko to już słoneczko nieźle dawało i kupa ludzi była :eek: nie wiem jaka była temperatura, ale raczej dodatnia, bo z w ciągu dnia robiło się coraz więcej przetarć a śnieg był ciężki i mokry. Jeździliśmy z chłopakiem trasą nr 5 cały czas, najpierw jej środkowym odcinkiem(z Miziowej na Szczawinę) a potem tym górnym po lewej stronie. Wdrapaliśmy się na sam szczyt potem, widoki były super(zwłaszcza na Tatry),mam zdjęcia :D no i stamtąd zjechaliśmy w puchu, off-piste z powrotem na trasę...w paru miejscach na tej środkowej części "piątki" był lód,nie mówiąc o tym,że była nafaszerowana muldami gdzie się da, i nawet bardziej zaawansowani ode mnie mieli problemy z jej pokonaniem, zwłaszcza tego wąskiego przesmyku...ale nie narzekam, jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona :D Tylko na ostatnim zjeździe byłam już tak padnięta i nogi mnie nie słuchały - dobrze,że ofiar nie było,ech.. wypożyczyłam narty Kneissla, slalomki o promieniu 14m i buty Tecnica ale były źle dobrane bo mi palce w stopach po całym dniu zmiażdżyło... pozdrawiam