mysiauek Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Trzy zdania bo się spieszę : 1) świetne warunki poza trasowe 2) mega super hopy (opinia znajomego z Korbielowa ) zbudowane na zawody "Bitwa o Pilsko". Zbudowane na trasie z Kopca !!! Widac na kamerkach GATu : http://www.gat.pl/pogoda/korbielow.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Pilne!!!!!!!! Czy ktoś może mi szybciutko powiedzieć ile kosztuje wypożyczenie nart,butów i kijów na 1 dzień na Pilsku?? Jutro się chcę wybrać ale muszę najpierw wiedzieć ile mam kasy zabrać - proszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Czy ktoś może mi szybciutko powiedzieć ile kosztuje wypożyczenie nart,butów i kijów na 1 dzień na Pilsku?? Jutro się chcę wybrać ale muszę najpierw wiedzieć ile mam kasy zabrać - proszę!! Narty wypozyczysz za jakieś 20-30 zł myślę że to z kijami już buty z 20. Jeśli chodzi o narty to to co otrzymasz za te 20-30 zł to się nie będzie nadawać do niczego, a jak chcesz pożądną nartę to taką dosaniesz w szałasie Carvingsportu po lewej stronie przed dużym parkingiem GAT(srat) i za taką nartę trzeba gać 50 zł. Najlepiej tak jest zadzwonić i umówić się bo oni jam nie mają za dużo to nie wypożyczalnia tylko szkoła a to co mają to testówki Elana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Narty wypozyczysz za jakieś 20-30 zł myślę że to z kijami już buty z 20. Jeśli chodzi o narty to to co otrzymasz za te 20-30 zł to się nie będzie nadawać do niczego, a jak chcesz pożądną nartę to taką dosaniesz w szałasie Carvingsportu po lewej stronie przed dużym parkingiem GAT(srat) i za taką nartę trzeba gać 50 zł. Najlepiej tak jest zadzwonić i umówić się bo oni jam nie mają za dużo to nie wypożyczalnia tylko szkoła a to co mają to testówki Elana Dzięki wielkie!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Czy ktoś może mi szybciutko powiedzieć ile kosztuje wypożyczenie nart,butów i kijów na 1 dzień na Pilsku?? Jutro się chcę wybrać ale muszę najpierw wiedzieć ile mam kasy zabrać - proszę!! Chcesz buty pożyczać??:eek: Nie rób tego, błagam... Może lepiej poświęć dzisiejszy dzień i przejedź sie do sklepu - będziesz miała na kilka sezonow i nie złapiesz grzyba (same zalety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Chcesz buty pożyczać??:eek: Nie rób tego, błagam... Może lepiej poświęć dzisiejszy dzień i przejedź sie do sklepu - będziesz miała na kilka sezonow i nie złapiesz grzyba (same zalety) Kiedyś wypożyczałam już i nie złapałam zresztą,nie mam wyjścia, stary sprzęt poszedł do kosza a na nowy będę miała kasę dopiero na jesieni ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Aha, no to oki:) Torebka foliowa na stope i będzie git:D Baw się dobrze! Fajnie Ci że sobie pojezdzisz... Czekamy na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Aha, no to oki:) Torebka foliowa na stope i będzie git:D Baw się dobrze! Fajnie Ci że sobie pojezdzisz... Czekamy na relację. Hehe, dzięki serdeczne pozdrawiam,będzie relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Aha, no to oki:) Torebka foliowa na stope i będzie git:D Baw się dobrze! Fajnie Ci że sobie pojezdzisz... Czekamy na relację. Folia nie dobra i chodzi na nodze i marszczy się i morze ugniatać, zamiast tego moża se takowo gumku kupić na każdej stacji benzynowej i nawet jedna w zapasie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 SB wujek dobra rada:) A do tej ostatniej gumki nawrzucaj śniegu i przywieź go do naszych Tychów;) chyba że tak gumka ma już inne przeznaczenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Sławek, chcesz Jej plemniki na stopach zabić?? Poza tym gumki nie do tego służą Wytłumaczę Ci to na privie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 A to świntuchy, zostawić Was na chwilę samych na forum No więc jak w końcu o 11:30 się przykolebałam na to Pilsko to już słoneczko nieźle dawało i kupa ludzi była :eek: nie wiem jaka była temperatura, ale raczej dodatnia, bo z w ciągu dnia robiło się coraz więcej przetarć a śnieg był ciężki i mokry. Jeździliśmy z chłopakiem trasą nr 5 cały czas, najpierw jej środkowym odcinkiem(z Miziowej na Szczawinę) a potem tym górnym po lewej stronie. Wdrapaliśmy się na sam szczyt potem, widoki były super(zwłaszcza na Tatry),mam zdjęcia no i stamtąd zjechaliśmy w puchu, off-piste z powrotem na trasę...w paru miejscach na tej środkowej części "piątki" był lód,nie mówiąc o tym,że była nafaszerowana muldami gdzie się da, i nawet bardziej zaawansowani ode mnie mieli problemy z jej pokonaniem, zwłaszcza tego wąskiego przesmyku...ale nie narzekam, jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona Tylko na ostatnim zjeździe byłam już tak padnięta i nogi mnie nie słuchały - dobrze,że ofiar nie było,ech.. wypożyczyłam narty Kneissla, slalomki o promieniu 14m i buty Tecnica ale były źle dobrane bo mi palce w stopach po całym dniu zmiażdżyło... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Fotki to na galerię możesz wstawić. Ja tam nigdy nie byłam, zreszta w PL to niewiele jezdzilam... no ale fajnie że sobie pojezdziłaś troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Za tydzień też się wybiorę,jeśli będą warunki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi