Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Naprawdę godny zobaczenia filmik freeridowy. Super muza, niesamowici narciarze, gigantyczny snowpark i ani jednego parapetu na horyzoncie Poniżej na stronce jest też drugi filmik też fajny ale nie aż tak Niestety gadają po francusku ale nie ich gadka jest tu ważna http://ski2die.pl/news.php?artykulID=403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 ten double frontflip nieudany w 1 filmiku- ostry koleś hehe ale nie naprawde 1 filmik prze prooo, ta hopa mnie zabila :OOOOOOOOOOOOOOO chłopcy wiedzą co robią natomiast na początku w tym 2 filmiku fajna ta "podwójna hopa" i ten pal ogolnie chyba wiekszego parku nie widziałam jak na tych filmikach są ogolnie coraz bardziej (bo od wyjazdu do francji gdzie ostro w puchu pośmigalem) nakręcam się na freestyle i na puch, na next sezon moze nartki sobie nawet sprawie, no ale chyba buty będą do tego nie bardzo bo są troszku innee?? amber ogolnie filmik dojebunda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 No filmik jest NICE te skoki rozwalają :eek: Polecam jeszcze inne z z tej strony. Mozna je znaleźć w zakładce Stuff i tam filmy (na górze strony). P.S. Bugajson nie gadaj że zaczynasz zabawe z freeridem, masz w podpisie "ski2die" czyli tak jak nazywa sie ten portal z filmami. Pewnie tam jesteś liderem i się ukrywasz z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Rewelacja, ale to lata ćwiczeń..... Tak czy siak też się tak nakręciłem na freestyle, że w sobote jadę do Jańskich sprzwdzić nowo nabyte nartki ps. polecam też zobaczyć skoki naszych na rodzimym podwórku Dają radę http://www.polishfreeskiingopen.pl/galeria/2008/filmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 no ja taki cichociemny:P ale tak serio to łape powoli zajawke na taką zabawe moze jakiś 2 komplecik desek na next sezon no kto wie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Ambro - filmik miazga. Gawe - filmik tez niezly- do tego tak hardrockowej wersji tej muzy nie slyszalem - niezly podklad i faktycznie nasi tez daja rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 no no no nasi tez ladnie śmigają, nie to co francuzi ale w tak krótkim czasie tak szybko scene freestyle rozkręcic no no no gratki, kurde kolejny filmik i znowu sie nakrecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Relacja z ostatniej imprezy FWT w Soczi [YOUTUBE]TAMkDrfwC9M [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Relacja z ostatniej imprezy FWT w Soczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Naprawdę godny zobaczenia filmik freeridowy. Super muza, niesamowici narciarze, gigantyczny snowpark i ani jednego parapetu na horyzoncie Poniżej na stronce jest też drugi filmik też fajny ale nie aż tak Niestety gadają po francusku ale nie ich gadka jest tu ważna http://ski2die.pl/news.php?artykulID=403 kuwa mi nie działa ten link?whayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 JA zajawe złapałem już na poczatku sezonu film widziałem już wczesniej, na wypasie a co do nart FS polecam przednia zabawa, po sportowych deskach troche sie człowiek czuje jak na zabawkach... 36 z miejsca jakość na lajcie idzie po stoku dziwnie sie jezdzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 JA zajawe złapałem już na poczatku sezonu film widziałem już wczesniej, na wypasie a co do nart FS polecam przednia zabawa, po sportowych deskach troche sie człowiek czuje jak na zabawkach... 36 z miejsca jakość na lajcie idzie po stoku dziwnie sie jezdzi ... ja jak jechalem 1 raz na takich nartach to nie wiedzialem jak sie skręca ale zabawa przednia tylko musi być gdzie...oj tam w risoul we francji to dopiero był park i woooogole:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 U mnie ten link też nie dziaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Przyznaje,podpatrzone na konkurencyjnym forum;),ale trzeba to zobaczyć-to jest głęboki śnieg!! http://www.youtube.com/watch?v=gqD5zY-spf8&feature=channel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 (edytowane) Przyznaje,podpatrzone na konkurencyjnym forum;),ale trzeba to zobaczyć-to jest głęboki śnieg!! http://www.youtube.com/watch?v=gqD5zY-spf8&feature=channel Warto przypatrzeć się na jakich nartkach jeżdżą - ołówki I ta sama ekipa: http://www.youtube.com/watch?v=sP29F7u1BxE&feature=channel 2:41 to mój hit. Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Ojjjjjjjjjjjjjjjjj ten śnieg jest bardzo głeboki - przecież oni nie widzą gdzie jadą przez tą kurzawę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 To pewnie gdzieś w Stanach - jakieś Gory Skaliste albo coś w tych okolicach - suchy puch na to mówią czy jakoś tak. Narty istotnie mają cieniuchne, może specjalnie dla potrzeb nagrania i efektu niemniej wygląda fajnie. A taka jazda jak nic nie widać przypomina mi akcje gdy byłem młody i głupi i jeździliśmy z różnych przełęczy i stromych żlebów bez niczego, znaczy sie w samych goglach i z czekanem w łapie tylko, skakało się z nawisu czy grani dla uzyskania rozpędu i jechało- głównie na dupie:D. Kilka fajnych zjazdów w głębokim śniegu było a ze 2 razy to bym się zabił w tym raz sie nieźle skontuzjowałem. Kiedyś z kumplem założyliśmy taki zjazd z Babiej Góry z tzw Kościółków - tyle, że głową w dół i na brzuchu - wtedy to już nic nie było widać - paskudne uczucie i do tego nikt nie nagrywał. Pewnie teraz na youtube robilibyśmy furorę jako nieźli debile:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2009 To pewnie gdzieś w Stanach - jakieś Gory Skaliste albo coś w tych okolicach - suchy puch na to mówią czy jakoś tak. http://www.bridgerbowl.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 19 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2009 No właśnie, znajomy był w Górach Skalistyh na takim 2 tygodniowym safari na skuterach śnieżnych - forma trekingu zmechanizowanego zimą z namiotami itp. No i własnie opowiarał o takim suchym puchu, który w niektórych miejscach potrafił się utrzymywać tygodniami w dużych grubościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 19 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Fajny filmik Fajny zjazd ze szczytu Łomnicy, szczególnie druga część w lecie po kamieniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2009 (edytowane) To co ci faceci robia normalne już nie jest, no i znartami to ma mało wspólnego ale wrażenie robi. Chłopaki kasków nie używają - no bo jak walną o coś to ask i tak nie pomoże; http://www.youtube.com/watch?v=eX564wM05SY&feature=rec-HM-fresh+div i inna realizacja ostatniego skoku: http://www.youtube.com/watch?v=VaPEBo9gvkM&feature=related i jeszcze coś normalniejszego: Edytowane 25 Kwiecień 2009 przez mihumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2021 Niby reklamówka ale dwie kultowe postaci(e) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 29 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2021 Na RedBull Tv jest wiele mega filmow. Pobierz na Tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 8 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2021 (edytowane) Dla ciekawych - jak Marcel Hirscher freeskiinguje Edytowane 8 Kwiecień 2021 przez AndRand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2021 Nie znalem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi