mihumor Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 moze jo głupi ale co to ten TNF:) The North Face z tym, że my mówimy o podróbkach tej zacnej marki dostępnych za połowę ceny oryginału i mniej. Skądinąd niezłe te podróbki, bardzo dobry materiał użyli, dobrze odszyte i idealnie podobne. Tylko chińczyki zamki lipne dali, niby pełne profi bo takie z plastikowymi kurtynami szczelnie zasłaniającymi ... no i tu sie zaczyna problem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 jak pisałes tego posta to wlasnie zakapowalem ten skrót:P oby to co kupilismy z Marcinem było dobrego wykonania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 The North Face z tym, że my mówimy o podróbkach tej zacnej marki dostępnych za połowę ceny oryginału i mniej. Skądinąd niezłe te podróbki, bardzo dobry materiał użyli, dobrze odszyte i idealnie podobne. Tylko chińczyki zamki lipne dali, niby pełne profi bo takie z plastikowymi kurtynami szczelnie zasłaniającymi ... no i tu sie zaczyna problem:D Bardzo dobry materiał! TO chyba już dwa lata użytkowania całorocznego. Tylko te cholerne "kurtynki zamków" ... Widziałem fajne softshelle na wyprzedaży w diversie - muszę pomierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 dzisiaj była pierwsza próba trochę za mało jak na test ale ogólnie jest ok, jak trochę go poużywam to opisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 tobie to fanie do mnie dopiero w pon dojedize bo dzis u mnie nikogo w domu nie bylo i nie mial kto odebrać;/ grrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 dzisiaj był tuning kurtki i teraz wyglada tak [ATTACH]1043[/ATTACH][ATTACH]1044[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 no to teraz Marcin, i Figo i Marczello rozpoznają Ciebie bez problemu, zwłaszcza jak będziesz tyłem stał a niebieskich ss nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 też tak chce ;d jak to zrobiłeś i kaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 też tak chce ;d jak to zrobiłeś i kaj:) poszłem do decatlona i mi naprasowali za 15zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 dzisiaj był tuning kurtki i teraz wyglada tak [ATTACH]1043[/ATTACH] [ATTACH]1044[/ATTACH] A skąd prawsowanka? I jak się kurteczka sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 A skąd prawsowanka? I jak się kurteczka sprawuje? na razie byłem tylko raz prasowanke wycieli na miejscu ja tylko wybrałem kolor i czcionke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Extra to wyglada, nie wiedzialem ze Decathlon robi takie bajery:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 na razie byłem tylko raz prasowanke wycieli na miejscu ja tylko wybrałem kolor i czcionke Może JC ustali jakiś wspólny dla wszystkich rodzaj czcionki Też sobie walnę - chociaż nie wiem czy można ot tak wykorzystywać znak firmowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Tak wracając do głównego tematu, to ja mam kurtkę typu softshell i sobie chwalę. Trzyma na każdym mrozie (jeździłem przy prawie -20C), nie przemaka w ogóle, ma dużo fajnych patentów i wbudowane ochraniacze we wszystko co się da. Ma też kosmiczną cenę, której drugi raz bym nie zapłacił, ale po przymierzeniu stwierdziłem, że się do mnie przykleiła i nie chce zejść. Salomon Aero, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Ma też kosmiczną cenę, której drugi raz bym nie zapłacił, ale po przymierzeniu stwierdziłem, że się do mnie przykleiła i nie chce zejść. Salomon Aero, polecam no to kosmos się przybliża, a może to ziemia jest w ruchu:),bo w is spadli już z ceną w okolice 1.6TPLN http://sklep.intersport.pl/product-pol-1233650681-Kurtka-Salomon-Aero-X-101531.html a pewnie i okolice 1,2 zobaczymy jak dobrze sięgam pamięcią wiosny ubiegłego roku. Picu mógłbyś coś więcej o tej kurteczce napisać ? Jak tam protektor używasz go? Na pierwszy rzut oka nie wydaje się za solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 no to teraz Marcin, i Figo i Marczello rozpoznają Ciebie bez problemu, zwłaszcza jak będziesz tyłem stał a niebieskich ss nie było ? piszą że nie mają niebieskich Softshell dostępny w pięciu kolorach: czarny, czerwony, pomarańcz, grafit i brąz oraz we wszystkich rozmiarach wg tabeli http://www.allegro.pl/item865377830_softshell_marki_geographical_norway_czerwony_l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi