mysiauek Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Oo a czemu go sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Oo a czemu go sprzedajesz? bo mi jeden został, mama dziecka dla którego był kupiony się rozmyśliła:mad:, a moje dzieci mają goalbo za mały albo za duży:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 bo mi jeden został, mama dziecka dla którego był kupiony się rozmyśliła:mad:, a moje dzieci mają goalbo za mały albo za duży:D To czekamy na wymiary - może ktoś weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 na 128cm , a coś więcej to na priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Dziękuję. Trochę szkoda / moja córeńka jest już troszkę większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
highlander187 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 podlacze sie do tematu czy takiego softshella mozna zalozyc po kurtke jako 2 warstwe zamiast polara?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 podlacze sie do tematu czy takiego softshella mozna zalozyc po kurtke jako 2 warstwe zamiast polara?? Oczywiście, że można! Ja tak jeżdżę od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 JC a nie ugotowałes sie jeszcze? bo ja jak zakladam softa to lekki polarek 50 i juz mam duchotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 (edytowane) JC a nie ugotowałes sie jeszcze? bo ja jak zakladam softa to lekki polarek 50 i juz mam duchotke Jak widać nie:) Co do warstw to ja ubieram: bieliznę, softshell i kurtkę gore-tex (bez ocieplenia). Jak jest bardzo zimno dodatkowo ubieram kamizelkę lub polar Edytowane 13 Wrzesień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Jak widać nie:) Co do warstw to ja ubieram: bieliznę, softshell i kurtkę gore-tex (bez ocieplenia). Jak jest bardzo zimno dodatkowo ubieram kamizelkę lub polar acha no chyba ze tak ja klade bielizne polar 50-100 i softa, wiadomo ze jak jest jakos zimniej to bielizna golf polar i kurtalka cieplejsza:) w tym roku juz musze kupic nową bo stara.........no wlanie nie przypomina juz kurtki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 podlacze sie do tematu czy takiego softshella mozna zalozyc po kurtke jako 2 warstwe zamiast polara?? oczywiście że tak,pod warunkiem że nie będzie Ci krępował ruchów...ja np.jako drugą warstwę stosuję cienki polar,a soft jeśli jest tak do -5 stopni to stosuje jako warstwę ostatnią (wiechrznią) ,ale wtedy zakładam termikę,grubszy polar i soft.....wiesz są różne soft o różnej powiedzmy gramaturze....jedne są bardzo cienkie i wygodne inne trochę grubsze powiedzmy bardziej "blachowate" ja to tak nazywam....ja mam taki cienki i grubszy...to wszystko zależy od pogody,intensywności jazdy na stoku i pewnie od indywidualnej ciepłoty dażdego z nas:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 wiadomo ze jak kto zmarźluch i lubi jak mu gorąco to musi mieć dużo stuffu pod softem bo to raczej cie nie ogrzeje, choć powiem wam ze ja nalezalem do takich co naprawde muszą mieć ciepło a ostatnio soft shell polar 50 i nie bylo mi tak zimno no oczywiscie do tego dobra bielizna także, jakie kto ma odczucia tak sie musi ubrać bo sugerować sie kims to nie dobra opcja:)- jak bym sie sugerował tym jak sie moj ojciec ubiera to bym był 2 otzi czlowiek lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 pomarańczowy softshell wiem że ten kolor jest dosyć popularny wśród forumowiczów więc może ktoś się skusi http://www.allegro.pl/item864860174_softshell_marki_geographical_norway_pomarancz_l.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 dzięki marcin właśnie nabyłem:D ten co mialem musiałem zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 dzięki marcin właśnie nabyłem:D ten co mialem musiałem zmienić Bugi co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 którego? no tego co nabyłeś ? nie kupiłeś tego z aukcji co Marcin podał link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 tego co Marcin podał Marka dla mnie jest mało istotna tego co mam z Decathlonu juz lekko przeciorałem a ten jest o podobnych wlaściwościach cena ok kolor też wiec nie mialem sie co zastanwiac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 tego co Marcin podał Marka dla mnie jest mało istotna tego co mam z Decathlonu juz lekko przeciorałem a ten jest o podobnych wlaściwościach cena ok kolor też wiec nie mialem sie co zastanwiac:) No właśnie:) Marka BO ja mam tą podróbę TNF i wykruszyły mi się zasłonki eee zamków błyskawicznych NO i chyba pora na zmianę - nie chcę mieć mokro w kieszeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 ja kupilem to co marcin podal w ciemno:) okaże się za pare dni co to za twór:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 ja kupilem to co marcin podal w ciemno:) okaże się za pare dni co to za twór:D ja też kolor mi się spodobał więc go nabyłem a co to będzie okarze się jak przyslą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Zdajcie relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 ja też kolor mi się spodobał więc go nabyłem a co to będzie okarze się jak przyslą na kolejne szkolenie musimy je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 No właśnie:) Marka BO ja mam tą podróbę TNF i wykruszyły mi się zasłonki eee zamków błyskawicznych NO i chyba pora na zmianę - nie chcę mieć mokro w kieszeniach He he- moja miała tak samo, następny etap dezintegracji to będzie padaka zamków, posypią się kolejno i trzeba będzie je pozaszywać lub wyrzucić tego sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 moze jo głupi ale co to ten TNF:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi