fikol Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Spotkam kogoś może w dniach od 29-III do 06-IV na terenach objętych działaniem SSSC ???? Pisał kiedyś JC ze się wybiera do Zell am See. Ktoś jeszcze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Spotkam kogoś może w dniach od 29-III do 06-IV na terenach objętych działaniem SSSC ???? Pisał kiedyś JC ze się wybiera do Zell am See. Ktoś jeszcze ???? Cześć, SSSC ? Mówisz o tych testach nartek w okolicach Kaprun/Zell ? Jakby co: my niedzielę jedziemy do Kaprun - 14 osób. Wracamy w przyszłą sobotę. Jakby co - patrz za dziewczyną lub też chłopakiem w przeźroczystym kasku Carrery: dziewczynka może juz będą dłuższe nartki - Vision Inspire http://www.skionline.pl/galerie/?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=455&g_numer_zdj=23 chłopaczek http://www.skionline.pl/galerie/?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=455&g_numer_zdj=60 http://www.skionline.pl/galerie/?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=455&g_numer_zdj=61 Na nowiuśkich Hot Fajerach JC- może tym razem będzie się dało napić z Tobą piwka, czy chociaż pogadać - jeśli będziesz w pobliżu. Jak Cię złapać i czy będziesz miał czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 O to będzie Was więcej!!! Mnie znajdziecie bez problemu na Schmittenhoehe w środę i czwartek w trakcie testów! Warto przyjechać i popatrzeć ... jak jeżdżą najlepsi .... oczywiście nie mówię o sobie tylko o kilku osobach, które maja w dorobku kryształowe kulki, albo kawałki złota z olimpiady. Jeszcze nie wiem, na której trasie będziemy jeździć, ale podobno gdzieś przy nowej kanapie. No i będą imprezy. Więcej info tu: http://www.skionline.pl/stacje/?ids=&co=newsy&id_newsa=5261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Szczególnie zazdroszczę Ci Jacku koncertu SMOKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 i living next door to alice, a ja ogolnie zazdroszcze wyjazdu-nadal jestem na etapie namawiania mojego staruszka na wyjazd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 O to będzie Was więcej!!! Mnie znajdziecie bez problemu na Schmittenhoehe w środę i czwartek w trakcie testów! Warto przyjechać i popatrzeć ... jak jeżdżą najlepsi .... oczywiście nie mówię o sobie tylko o kilku osobach, które maja w dorobku kryształowe kulki, albo kawałki złota z olimpiady. Jeszcze nie wiem, na której trasie będziemy jeździć, ale podobno gdzieś przy nowej kanapie. No i będą imprezy. Więcej info tu: http://www.skionline.pl/stacje/?ids=&co=newsy&id_newsa=5261 Oooo a to zwykły "user" będzie mógł tylko popatrzeć a nie przejechać się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Oooo a to zwykły "user" będzie mógł tylko popatrzeć a nie przejechać się ? Tak. To nie są otwarte testy! Każdy biorący udział w teście wie, o której godzinie i które narty będzie testował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Szkoda. Tak czy siak - jesli będziemy akurat na Schmittenhoehe w ktorymś z tych dni - będziemy szukali kurtek "skionline.pl" Na wszelki wypadek weź Jacku parek naklejek - nie wiem jak to się stało, że jeszcze nie mamy ich na kaskach (?). I gdybysmy się spotkali - zapraszamy na piwko, celem podziękowania za dyplom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 I gdybysmy się spotkali - zapraszamy na piwko, celem podziękowania za dyplom Bardzo dziękuje za zaproszenie, ale czy zamiast piwka może być ... apfel saft Co do spotkania to na pewno będzie widać stok, na którym będzie odbywał się test! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 ale czy zamiast piwka może być ... apfel saft No tak ...... Redaktor Agnieszka wiele razy mi to wspominała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Bardzo dziękuje za zaproszenie, ale czy zamiast piwka może być ... apfel saft Co do spotkania to na pewno będzie widać stok, na którym będzie odbywał się test! JC abstynent? no no hehe:), życze wszystkim miłego wypadu narciarskiego:), mysiek jak wrocisz relacja musi byc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 I gdybysmy się spotkali - zapraszamy na piwko, celem podziękowania za dyplom Bardzo dziękuje za zaproszenie, ale czy zamiast piwka może być ... apfel saft Co do spotkania to na pewno będzie widać stok, na którym będzie odbywał się test! Więc apfel saft w kartonie podasz przez ochroniarzy powiesz tak: e ty czorny podaj no soczka temu tam czornemu z napisem skionline na plerach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Więc apfel saft w kartonie podasz przez ochroniarzy powiesz tak: e ty czorny podaj no soczka temu tam czornemu z napisem skionline na plerach:D SB jakich ochroniarzy? To nie Polska! A na soczek chętnie pójdę. Chciałem tylko wyjaśnić, że ja jadę do pracy ... jakby ktoś nie wiedział lub zapomniał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 SB jakich ochroniarzy? To nie Polska! A na soczek chętnie pójdę. Chciałem tylko wyjaśnić, że ja jadę do pracy ... jakby ktoś nie wiedział lub zapomniał! Wiem...wiem.... parokrotnie już rzuciło się mi w oczy będąc za granicą(nie tylko na nartach) że tam nie zapanowała moda na smutnych panów w czarnych mundurkach z oczami tensknioncymi za rozumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Spotkanie w Zell am See Informacja dot. spotkania z Zell am See. Test będzie odbywał się przy nowej kanapie Breiteckbahn! Więc nie ma sposobu żeby nie zauważyć miejsca testu! Na wszelki wypadek pod spodem mapka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 No jest jeden problem z wyjazdem (a raczej dwa : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=44359#post44359 ) ... Właśnie wróciłem od kolegi masażysty-kręgarza. Wyskoczył mi prawdopodobnie dysk dziś rano ... Dwa razy zaliczyłem 1,5 ćwiczeń, naciągania kręgosłupa, przeciągania, rozciągania i sam Najwyższy wie czego jeszcze. Podobno istnieje szansa, że koło wtorku/środy wsiądę na narty. Jutro o 7 wyjazd- jestem kierowcą i już za późno odwoływać. Ale jak już zapakuję się za kierownicę to tak bardzo nie boli Trzymajcie kciuki, bo mimo wszystko zabieram z sobą HotFajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Trzymam kciuki, Mysiauku. Jak mówią, że wsiądziesz na narty, to na pewno wsiądziesz! Pewnie na sam widok Alp ból Ci odpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 No jest jeden problem z wyjazdem (a raczej dwa : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=44359#post44359 ) ... Właśnie wróciłem od kolegi masażysty-kręgarza. Wyskoczył mi prawdopodobnie dysk dziś rano ... Dwa razy zaliczyłem 1,5 ćwiczeń, naciągania kręgosłupa, przeciągania, rozciągania i sam Najwyższy wie czego jeszcze. Podobno istnieje szansa, że koło wtorku/środy wsiądę na narty. Jutro o 7 wyjazd- jestem kierowcą i już za późno odwoływać. Ale jak już zapakuję się za kierownicę to tak bardzo nie boli Trzymajcie kciuki, bo mimo wszystko zabieram z sobą HotFajery Mój szwagier to ma kręgosłup załatwiony na cacy. Często odwiedza tych szpeców (nie znachorów) od nastawiania. Ale na nartach go nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Mysiek kup jaki dobry antybiotyk % to nic nie będzie boleć tak cie znieczuli bracie pamietaj żeby stosowac apres ski:) weź dużo oliwki do ciała i proś kobiete o masaże:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi