Machu Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 Ciekawy jestem czym nas zaszokuje atomic w przyszłym sezonie.. oraz czy będą kontynuować tą serię czy wymyślą coś nowego.. a może wrócą do metrona - to by było słuszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Nie ma manuala nie ma zabawy No ja się nie zgodzę A co do nart - watro się przejechać po różnych rodzajach śniegu i wypróbować. Ale ich cena powinna oscylować w zakresie starej B5. Wtedy możnaby pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 ... a "szczęśliwymi" posiadaczami będą buraki w spiderach Chyba przegiąleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parówa Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 a "szczęśliwymi" posiadaczami będą buraki w spiderach No dla mnie 10/10 :D:D:D A narty są opisane w NTN-ie. D2Deck Variocut (te rozcięte) to "gadżet" , natomiast Varioflex działa. Ciekawe czy Jacek również będzie miał podobne spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 A narty są opisane w NTN-ie. D2Deck Variocut (te rozcięte) to "gadżet" , natomiast Varioflex działa. A skąd wiemy czy coś działa w nartach lub nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Chyba przegiąleś Nie przesadzaj, nie wiem jak w Twoim regionie, ale np. u mnie istnieje taki stereotyp, że ludzie, którzy nie umieją jeździć i na stok chodzą się tylko lansić kupują sobie Spydera albo gumę Z tym drugim to jest niestety tak, że prawdziwi zawodnicy muszą być naprawdę poirytowani, jak jadą sobie w gumie, a tu obok śmiga koleś co ledwo na nogach stoi, ale miał za dużo kasy i nie wiedział co z nią zrobić, więc stwierdził, że zanim się czegoś nauczy, sprawi żeby wyglądać co najmniej jak Miller. Polska nietolerancja i stereotypy bywają brutalne A skąd wiemy czy coś działa w nartach lub nie ? Niestety, dopóki się sami nie przekonamy, to chyba tylko z gazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parówa Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Niestety, dopóki się sami nie przekonamy, to chyba tylko z gazet Dokładnie tak. Ja tylko cytuję opinie testerów NTN-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Chyba przegiąleś Nie chciałem tu nikogo urazić. Jeśli jednak tak się stało to przepraszam. Powinienem wziąć wszystko w cudzysłów gdyż chodziło mi o stereotyp na temat ludzi jeżdżących w takich ciuchach. Tak jak z blondynkami Jeszcze raz przepraszam:) sorry za off 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2008 Dokładnie tak. Ja tylko cytuję opinie testerów NTN-u. Hmmm więc może napisz wcześniej, że cytujesz "ekspertów NTN". BO wyszlo jakbyś sam sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi