SB Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Mięśnie przywodziciele ?? Lub potocznie zwane - "obrońcami cnoty" Dobra, bo robi się forum erotyczne:cool: Oj coś Bobic wyposzczony jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 No co Ty. Ja tak zawsze Do postu mi daleko P.S. Miałem wielu znajomych na medycynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Mięśnie przywodziciele ?? Lub potocznie zwane - "obrońcami cnoty" Dobra, bo robi się forum erotyczne:cool: A Ty jestes moderatorem wiec powinienes świecic przykladem a nie spamujesz...Zaraz będziesz musial sobie bana dać i będzie Ci przykro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 Widze Ze Lekko Zeszlismy Z Tematu:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 To Oni Byłam na treningu, uda mnie bolą bo jak to walka w parterze nogami się obejmuje partnera, zakłada dźwignie, mostuje sie robi się wykopy. 3 godziny własciwie bez normalnego stawania na nogi. Polecam wszystkim - coś jak judo tylko wiecej technik ulicznych i bardziej pod kątem przydatności w spoleczenstwie. Jakieś obrony przed gwałtami (to moze niekoniecznie dla facetow ale tez niekoniecznie bo nigdy nie wiesz kto za Tobą stoi:D ) i takie tam, ale tez ćwiczą kondycję, oddychanie w extremalnych pozycjach no i nóżki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 cwiczysz w tak zwanym parterze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 yyyyy... to komentarz czy pytanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 yyyyy... to komentarz czy pytanie?? komentarz:D mowisz ze judo czyli walka w partrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 nie:) napisalam że walka w parterze czyli takie judo z elementami walki ulicznej. Judo jak kazda sztuka wali ma swoje zasady. Zasadą kraw magi jest brak zasad. Wszystkie chwyty dozwolone:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 no ja wiem o co chodzi... ja tez kiedys sztuki walki cwiczyłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 no a ja nie ćwicze sztuk walki:) To system samoobrony a nie sztuka - to czasami nawet ładnie nie wygląda. Po prostu zajebiście ćwiczy kondycję, odsteresowuje (mnie bardzo relaksuje każdy wysilek fizyczny - lubie się zmęczyc) i do tego może pomoc zareagować w razie potrzeby:D A co trenowałes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 obrona to swoistego rodzaju sztuka walki a ja cwiczylem KARATE KYOKUSHINKAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 hehe:0 no tak - sztuka przeżycia w społeczeństwie:) Ale tu nie ma żadnej filozofii, nie ma zasad w stylu że szanujemy swojego przeciwnika, ze to jest sport itp. Nie szanujemy bo jak koles z nożem do nas podchodzi to nie chce zapytac o godzine:) więc go masakrujemy i uciekamy:) mój tatuś na to chodził Dlaczego "trenowałes" a nie "trenujesz"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 [quote=Dumpling Zębowa Wróżka;44331} mój tatuś na to chodził Dlaczego "trenowałes" a nie "trenujesz"?? TRENOWAŁEM I SZŁO MI CAŁKIEM DOBRZE,a skonczyłem bo klub sie zaczal sypac,az wkoncu sie wkurzyłem i zakoczyłem treningi... ale pamietam co sie uczyem i potrafie sie obronic skutecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 A nie myslaleś zeby zmienić klub?? Ja zmieniłam (co prawda z innych powodów) i jest dobrze. Bo faceci mają jakąś smykałkę do bicia sie, instynkt który działa już w podstawówce (solówki). Więc impuls w postaci techniki, treningów i sparingów wystarczy żebyście sie obronili. Nas trzeba zmotywowac troszke przez rozbudzenie wyobraźni i drzemiącej gdzies w każdej kobiecie agresji:D a do tego nauczyć jeszcze techniki:) Droga do sukcesu jest nieco dłuższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2008 sorry że się wcinam w ten chat Ja niestety z braku czasu nie trenuje bo tak bym dalej ciskał na treningi z street fight-u i teraz tylko praktyka pozostaje jak ktoś ma jakiś problem do mnie A wyglądam niepozornie Musze przyznać że siłownia dużo daje jeśli chodzi o siłę uderzenia i ogólna sprawności w boju. Oczywiście odpowiedni trening daje takie efekty a nie robienie z siebie napakowanej świni jedząc jakieś g***o białkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 A Ty jestes moderatorem wiec powinienes świecic przykladem a nie spamujesz...Zaraz będziesz musial sobie bana dać i będzie Ci przykro:D Wiem, wiem, ale czasem to jest silniejsze ode mnie A swoją drogą anatomia dla narciarza nie powinna być obca, więc powiedzmy, że piszę to w celach edukacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Krav Maga - czyli izraelska sztuka walki, i jak uderzyć, żeby zabić! To trenujesz ?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Nosz mowię po raz enty że to nie jest sztuka tylko system Tak, właśnie to mnie rajcuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Dlatego radzę wam wszystkim nie wystawiać złej reputacji Kasi (na forum -waga) Bo jeszcze was odwiedzi i z wami poćwiczy Ona sprite wy pragnienie .... nie macie szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Tak, właśnie to mnie rajcuje:) Boooony, dziecko ......:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Ambro, spokojnie... Mam też swoje zasady - słabszych, kobiet i dzieci nie biję :D Bobić, tak na poważnie - bardzo łatwo jest zabić człowieka. Zanim poszłam na treningi to nie wiedziałam że aż tak łatwo. W sumie to tu sie nauczyłam jak uderzyć żeby nie zabić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 To się wtrące:) a ja cwiczylem KARATE KYOKUSHINKAY Też ćwiczyłem ten styl i to dość długo bo ponad 8 lat:) To były piękne czasy... mój tatuś na to chodził Dlaczego "trenowałes" a nie "trenujesz"?? W moim przypadku to kontuzja prawego nadgarstka, której nabawiłem się właśnie nie treningu:mad: i mimo prób i starań nie dałem rady dalej trenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 Bobić, tak na poważnie - bardzo łatwo jest zabić człowieka. To, ze latwo jest zabic czlowieka to wiem. Mialem kumpla w odpowiedniku naszego Gromu w Bundeswehrze, a takze mam szwagra w policji, to mi pokazali pare "chwytow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 W moim przypadku to kontuzja prawego nadgarstka, której nabawiłem się właśnie nie treningu:mad: i mimo prób i starań nie dałem rady dalej trenować już nie pytam co robiłeś a ja w swoim zyciu przetoczyłem się od tae kwondo, boks, capoeire i teraz mam pauze- sam nie wiem czemu:( a co do Katarzyny, strach sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi