pablo_duch Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Sezon powoli sie konczy-czy dbasz o utrzymanie formy oczekujac kolejnego sezonu? Ja tam grywam w kosza i cwicze na silowni,wiem to było poruszone w dziale HOBBY ale tu mozna konkretnie sie odddac rozmowie o kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Jak stopnieje u mnie na wsi śnieg to bede biegać (codziennie wieczorkiem pół h), poza tym "aerobik" 4 razy w tygodniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 najlepiej trening HITT to jest podstawa przygotowania do sezonu, zawsze zaczynam go stosowac jakos na począktu października/koniec września, i nigdy nie bylo problemów, polecam go zaawansowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 najlepiej trening HITT to jest podstawa przygotowania do sezonu, Cóż to:confused: ??????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Trening HIIT (High Intensive Interwal Trening) polega na przeplataniu ćwiczeń na wysokim poziomie intensywności z treningiem o niskiej intensywności. Służy głównie do poprawy wydolności, sprawności fizycznej, rozwouju, dynamicznego, motorycznego i wielu innych to taki dodatek do treningu siłowego, naprawde bardzo dobry choć skur*** cięzki ale efekty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 takie cos kiedys jak byłem w druzynie koszykarskiej było ale nie wiedziałem ze to ma nazwe-to bardzo wzmacnia w tym przypadku nogi i zwieksza kondycje... teraz wszzystko jasne dzieki BUGAJSON:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Mnie wystarcza TENIS (wiosna/lato - prawie codziennie) + SIATKÓWECZKA (JESIEŃ/ZIMA 2-3 razy w tygodniu) i o ile coś zostanie z urlopu to jakieś wypady górskie w ALPY JULIJSKIE na przyklad (polecam te akurat) rowerek coś w zeszłym sezonie jakoś porzuciłem ale moze jak sie samochodzik zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 no rower to podstawa i jazda na rolkach:) w okresie wiosenno/zimowymi jesiennym jak czas pozwoli to na basen chodze popływac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Ja rowerek (intensywnie) i siłownia - typowy ciężki trening siłowy, ćwiczenia aerobowe dla utrzymania kondycji i szybkości oraz sauna dla zdrowia i relaxu . Oprócz tego 2 razy w tyg. gry zespołowe przede wszystkim basket no i na koniec dbanie o dietę. Oczywiście nie jakaś extrema że liczę kalorie tylko staram się nie jadać badziewia, słodyczy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Ja rowerek (intensywnie) i siłownia - typowy ciężki trening siłowy, ćwiczenia aerobowe dla utrzymania kondycji i szybkości oraz sauna dla zdrowia i relaxu . Oprócz tego 2 razy w tyg. gry zespołowe przede wszystkim basket no i na koniec dbanie o dietę. Oczywiście nie jakaś extrema że liczę kalorie tylko staram się nie jadać badziewia, słodyczy itp. no tu zgadza sie praktycznie wszystko...teraz idzie ocieplenie to bedzie wiecej okazji basketu na swieżym powietrzu:) silownia-ja na mase bo troche za malo waze do wzrostu,a jem - jak ty to mowisz -BADZIEWIA unikam ale ogolnie to wszystko zerny jestem.... sauna czasem dla relaksu ale tez nie zaczęsto.... Ambro a ty skąd wogole jestes bo ja Poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Ja Gdańsk więc mam piękne tereny do jazdy rowerem i biegania a na siłownię chodzę do słynnego Dariusza Tigera Michalczewskiego i też robię trening na masę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Pablo czytaj profile publiczne a później zadawaj pytania skąd kto jest jak takowej informacji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Pablo czytaj profile publiczne a później zadawaj pytania skąd kto jest jak takowej informacji nie ma. moj bład:) zapomnialo mi sie-musze byc bardziej uwazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 moj bład:) zapomnialo mi sie-musze byc bardziej uwazny Zwłaszcza, że zaraz zmieni ci się status bo setka ci wskoczy. Stawiasz piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 No właśnie nie wiemy czy ktoś Ci już to mówił ale taka jest tradycja tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Zwłaszcza, że zaraz zmieni ci się status bo setka ci wskoczy. Stawiasz piwo. z checia ale jak mam to uczynic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 No właśnie nie wiemy czy ktoś Ci już to mówił ale taka jest tradycja tego forum nikt mi nie mowił,tak bym tyle nie pisal hehehehehe zartuje hehehe ale tradycje trzeba pielegnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 prosze pifko jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 takie cos kiedys jak byłem w druzynie koszykarskiej było ale nie wiedziałem ze to ma nazwe-to bardzo wzmacnia w tym przypadku nogi i zwieksza kondycje... teraz wszzystko jasne dzieki BUGAJSON:cool: a teraz przypomne że jak ktos pomógł to pod nickiem jest waga i mozna dodac punkt reputacji:P nie zebym wymuszał ale no wkoncu to po cos jest:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Najczęściej pomaga się takim co wpadają na chwile na forum proszą o rade w sprawie doboru nart, którzy i tak nie bawią się w reputacje Wracając do tematu, kto jeszcze ma jakieś sposoby na przygotowanie do sezonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 A ja codziennie kilkadziesiat minut na orbitreku Mam akurat w domu, to co bedzie stal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 orbitrek zajebista sprawa:), fajnie w nogi daje a i po brzuchu tez pociśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 A ja monotematycznie bo ciągle na rowerku - bo w siłce też. Jakaś gazetka o nartach, gruba bluza i 60 min kręcenia Orbitek nieźle daje to prawda ale ja jakoś nie przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 orbitrek super rzeczywiscie tylko przeokropnie nudno a no i jesli chodzi o nogi a nie ogólny ruch to gdzieś chyba w Men'shealthie wyczytałem że dużo lepiej popedałować na jakiś maszynkach i poskakać na skakance niż zajeżdżać sie na orbitreku ale ja nie wiem nie macham teraz ani na jednym ani na drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Ja rowerkowanie i bieganie stosuje bardziej jako ćwiczenia na utrzymanie kondycji i spalanie tłuszczu bo na siłę nóg robie ćwiczenia z ciężarami, np. suwnica - wypychanie 230 kilosów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi