JC Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 W dziale stacje zamieściliśmy informacje o ciekawych wydarzeniach jakie odbędą się w Soelden. Więcej informacji znajdziecie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 A moje kolegi od nartowania pojechali tam wczoraj. Beze mnie:( I jeszcze maja czelność dzwonić, że śniegu dużo i inne dyrdymały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Mój znajomy wróciłi powiedział że super pogada, warunki wspaniałe i ludzi nie za dużo. Ja się tam wybieram 18.04 i tak patrze że chyba nie załapie się na żadną dobrą imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 A moje kolegi od nartowania pojechali tam wczoraj. Beze mnie:( I jeszcze maja czelność dzwonić, że śniegu dużo i inne dyrdymały. Hehe my z Figo też tak robimy.... no nie Wituś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Slyszałem że niby w Solden bedzie można teraz otrzymać darmowy skipass i że niby od poniedzialku rusza taka akcja i ma potrwać do końca sezonu. Czy ktoś może z was wie czy to prawda i na jakiej zasadzie to działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi