1973marcin Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 tam to przynajmniej mają jakichś nastepców a u nas jak Małysz skończy skakanie to nic nie bedzie:mad: http://sport.onet.pl/0,1248889,1717147,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 bedzie bedzie niedokonczona skocznia w Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 ale to ciekawe bo wp podawała tą informacje juz przed świętami- temat przycichł i teraz na każdym portalu znowu, no fakt genialny zawodnik, a jak dla mnie zakonczenie kariery to powinna być normalka jestes za stary i juz za słaby odchodzisz i on tak zrobił szkoda że adas tak nie chce zrobic no moze po tym nadchodzącym sezonie skonczy w blasku chwały a nie jak szara myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 racja-odejsc trzeba wiedziec jak i kiedy...czy Adaś bedzie wiedziec kiedy to uczynic?trudno powiedziec,bo ciezko przyjmuje sie info-JESTES STARY DAJ SZANSE MŁODEMU;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 teraz nasuwają sie słowa..... TRZEBA WIEDZIEĆ KIEDY ZE SCENY ZEJSC.........NIEPOKONANYM czyz nie powinno to odnoscic sie też do adasia?? dla mnie moze skakać do 80 roku zycia, ale no kurde widać juz po nim ze to nie jest ten sam adaś co pare lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 TRZEBA WIEDZIEĆ KIEDY ZE SCENY ZEJSC.........NIEPOKONANYM Adaś zeskoczy-teraz pytanie POKONANY CZY NIEPOKONANY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Ciekawe czy Ahonen dalej w dragach będzie startował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 hehehe, ja to się zawsze śmiałam jak on się potrafił pięknie cieszyć z wygranej, hehehe! Zawsze taka trupia mina:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 człowiek zagatka on zawsze miał jedną mine czy sie cieszy czy płacze zawsze to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 ale to ciekawe bo wp podawała tą informacje juz przed świętami- temat przycichł i teraz na każdym portalu znowu, no fakt genialny zawodnik, a jak dla mnie zakonczenie kariery to powinna być normalka jestes za stary i juz za słaby odchodzisz i on tak zrobił szkoda że adas tak nie chce zrobic no moze po tym nadchodzącym sezonie skonczy w blasku chwały a nie jak szara myszka ta sama myśli mi przyświeca Bugi....od razu pomyślałem o Adasiu...ten sam wiek,już niezbyt szczytowa forma,ale jeszcze pierwsza dziesiątka i idealny moment na koniec kariery...choć serce podpowiada NIE:eek: ....rozsądek mówi chyba TAK:o ....bo skakać do olimpiady w 2010 i być w drugiej dziesiątce dla tak dobrego skoczka to chyba schyłek kariery...a odejść jeszcze na fali to zostawić w pamięci kibiców pozytywne wrażenie i twarz...myslę że Ahonen wybrał wprost idealny moment,szczególnie że "młode wilczki" z Austrii tak szybko nie odpuszczą...wprost przeciwnie ich forma będzie rosła wraz z doswiadczeniem....a jemu latek będzie tylko przybywać.....WIELKI SKOCZEK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 człowiek zagatka on zawsze miał jedną mine czy sie cieszy czy płacze zawsze to samo Trochę jak nasz Roman A co do odejścia ze sceny i Małysza to uważam że powinien wyskakać jeszcze 1-2 sezony i jak będzie powrót formy to odejść z klasą i głową w górze a jak dalej lipa no to trudno pożegnać się i pamiętać swoje dobre czasy. Pamiętajmy też że dla Adama jest to też praca a co za tym idzie kasa z której zarabia na życie więc nie zawsze można kierować się tylko dumą itp. Wiem że na brak szmalcu pewnie nie narzeka ale tak czy owak zrozumiem jak będzie dalej skakał na tym poziomie co w tym sezonie i nie odejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 jak dla mnie i wg mnie ten sezon będzie decydujący dla Adama, jak będzie cieńko to ja po tym sezonie naprawde bym sobie dał spokoj,wiadomo $ i chęć skakania ale z 2 strony blask chwały etc, no my tu mozemy gdybać a i tak sam adam zdecyduje, jane postąpił bdb i to cenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Ja wolę go oglądać na skoczni żeby chociarz ktokolwiek z PL wchodził do drugich serii skoków niż żeby odszedł ze sportu i reklamował czekoladę i inne badziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi