Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Janne Ahonen zakończył karierę!

Rekomendowane odpowiedzi

ale to ciekawe bo wp podawała tą informacje juz przed świętami- temat przycichł i teraz na każdym portalu znowu, no fakt genialny zawodnik, a jak dla mnie zakonczenie kariery to powinna być normalka jestes za stary i juz za słaby odchodzisz i on tak zrobił szkoda że adas tak nie chce zrobic no moze po tym nadchodzącym sezonie skonczy w blasku chwały a nie jak szara myszka

ale to ciekawe bo wp podawała tą informacje juz przed świętami- temat przycichł i teraz na każdym portalu znowu, no fakt genialny zawodnik, a jak dla mnie zakonczenie kariery to powinna być normalka jestes za stary i juz za słaby odchodzisz i on tak zrobił szkoda że adas tak nie chce zrobic no moze po tym nadchodzącym sezonie skonczy w blasku chwały a nie jak szara myszka

ta sama myśli mi przyświeca Bugi....od razu pomyślałem o Adasiu...ten sam wiek,już niezbyt szczytowa forma,ale jeszcze pierwsza dziesiątka i idealny moment na koniec kariery...choć serce podpowiada NIE:eek: ....rozsądek mówi chyba TAK:o ....bo skakać do olimpiady w 2010 i być w drugiej dziesiątce dla tak dobrego skoczka to chyba schyłek kariery...a odejść jeszcze na fali to zostawić w pamięci kibiców pozytywne wrażenie i twarz...myslę że Ahonen wybrał wprost idealny moment,szczególnie że "młode wilczki" z Austrii tak szybko nie odpuszczą...wprost przeciwnie ich forma będzie rosła wraz z doswiadczeniem....a jemu latek będzie tylko przybywać.....WIELKI SKOCZEK:)

człowiek zagatka on zawsze miał jedną mine czy sie cieszy czy płacze zawsze to samo

Trochę jak nasz Roman :D

eb71d14d40a98a54.jpg

A co do odejścia ze sceny i Małysza to uważam że powinien wyskakać jeszcze 1-2 sezony i jak będzie powrót formy to odejść z klasą i głową w górze a jak dalej lipa no to trudno pożegnać się i pamiętać swoje dobre czasy. Pamiętajmy też że dla Adama jest to też praca a co za tym idzie kasa z której zarabia na życie więc nie zawsze można kierować się tylko dumą itp. Wiem że na brak szmalcu pewnie nie narzeka ale tak czy owak zrozumiem jak będzie dalej skakał na tym poziomie co w tym sezonie i nie odejdzie ;)

jak dla mnie i wg mnie ten sezon będzie decydujący dla Adama, jak będzie cieńko to ja po tym sezonie naprawde bym sobie dał spokoj,wiadomo $ i chęć skakania ale z 2 strony blask chwały etc, no my tu mozemy gdybać a i tak sam adam zdecyduje, jane postąpił bdb i to cenie:)