SKI-maniac Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Skąd w Polsce skombinować kurtkę i spodnie z DNI? widziałem raptem parę ofert na ebay.de, może ktoś ma namiary na jakieś okazje w pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 jezeli "skombinowac" to znaczy kupic to mozesz to zrobic u dystrybutora w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 26 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 jasne, że kupić aczkolwiek nie mam ochoty wydawać sumy równej "sugerowanej cenie detalicznej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Fachowcem od Dainesse jest Speedy. Moze on cos pomoze. Napisz do niego na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 26 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 dzięki bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 jasne, że kupić aczkolwiek nie mam ochoty wydawać sumy równej "sugerowanej cenie detalicznej"... w zeszlym roku na koniec sezonu mieli -25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 - 25% czyli 2,5k pln za komplet ;/ ja ile razy tam pojade to co wezme w łape i co mi sie najbardziej podoba to "najbardziej" kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Dainese Ciuchy tanie nie są ale: 1. Jakość ekstra: dobry krój, doskonałe materiały 2. Ma to styl i nikt nie weźmie Cię na stoku za bogatego warszawiaka ubranego w Ski Teamie w ciuchy z pajączkiem. 3. Kupić możesz bezpośrednio na Opolskiej w Krakowie lub w Gliwicach u Japy 4. Ceny - dla niektórych jest koniec sezonu więc możesz się potargować ale byłem ostatnio we Włoszech i ani wyboru ani cen. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 26 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 byłem dziś w Gliwicach i za kurtkę anchorage z 2080 zeszli do 1450 spodnie do kompletu 1150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 byłem dziś w Gliwicach i za kurtkę anchorage z 2080 zeszli do 1450 spodnie do kompletu 1150 czyli tak jak pisałem 2600 za kompleta, Speedy masz racje ciuchy piękne i jak bym miałe kupować oryginalnego spydera to bankowo wybrał bym Dainesa z tym że narazie zainwestowałem w killteca i jestem również bardzo zadowolony i 7 baniek w kieszeni zostało ale to nie ta liga choć mam jeszcze starą kurtke popaloną dość mocno o tyczek desanta i służyła mi naprawde długo - SkiManiac polecam jesli potrzebujesz czegoś naprawde dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 okazje to trzeba szukac na niemieckim ebayu, ja tak wlasnie kupilem zestaw Dainese z membrana Gore-tex bardzo przeceniony bo byl z przed 2 sezonow i kolor zielony jakis sklep sprzedawal tego sporo to byl chyba grudzien, zaczynali od 1 EUR, jakosc jest bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 po sezonie na ebay też już są resztki niestety. a co powiecie o Vist? to już chyba jest maks trudno dostępne w pl a po ostatnim wypadzie do austrii (deszcz, śnieg, mgła) to bym takie coś se sprawił: http://www.vist.it/prodotti.dhtml?li=3 Rain Jacket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 albo Vuarnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 po sezonie na ebay też już są resztki niestety. a co powiecie o Vist? to już chyba jest maks trudno dostępne w pl a po ostatnim wypadzie do austrii (deszcz, śnieg, mgła) to bym takie coś se sprawił: http://www.vist.it/prodotti.dhtml?li=3 Rain Jacket to jest sprzet dla zawodnikow ktorzy czekaja na start w deszczu Vist jest drogi, Vuarnet to samo, szczegolnie Gore-tex, kadra francuska w tym jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 Nie wiem czy Vuarnet jest zbyt drogi, jesli jezdzi w nim co drugi wloski instruktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 to jest sprzet dla zawodnikow ktorzy czekaja na start w deszczu wiem do czego to służy; korzystają z tego również właśnie włoscy instruktorzy w złą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 27 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 wiem też jakie są "ladenpreisy", ale nie widziałem ani vist ani vuarnet nigdzie w Polsce w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2008 niestety ja również nie widziałem a ciuchy robią jedne z ładniejszych u rok temu znalazłem komplet Vistaa piekny niebiesko biały za 550E co wg jak na nich jest ceną super niestety nie byłem ze sponsorami i z zakupow nici ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi