jesku Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Cuda, cuda, cuda.... zima wróciła do Zakopanego. Teraz już wszystko jest na biało, 6.30 rano wygladam za okno i co widzę... na moim samochodzie ponad 5 cm swieżutkieo puchu i sypie nadal !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 24 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Już 25 cm śniegu Sprawdziłem, jest już ponad 25 cm nowego śniegu i ciagle pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Nie chwal się - u mnie na wsi tez jest śnieg od rana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 i u mnie też choć teraz to już nie wiem co to pada sniegodeszcz ;/ ale na dachu z 5cm leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 A u mnie parę dni padało potem zaczęło deszczem siekać, drogi i całe miasto się spłukało ale ku memu zdziwieniu nieduża górka oddalona 70 km od Gdańska jest do jeżdżenia i właśnie zaraz jadę ją atakować A najlepsze jest to że mam piękną pogodę - czyste niebo a słońce wali jak w alpach I tak jest najlepiej czarne drogi (można "butować") a stoki bialutkie i ślicznie oświetlone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi