SB Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Widzieliście coś takiego?? Ciekawe czy wiecie co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Nie widziałem, ale przypuszczam, że albo ostrzy, albo smaruje tylko narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 teleport - czyli punkt teleportacyjny - przemieszcze cie od razy na szczyt stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Nie widziałem, ale przypuszczam, że albo ostrzy, albo smaruje tylko narty? No i co Rafale: a gdzie przyjemność ze zgadywania dla innych myślałem że chociaż do poniedziałku pociągniemy wątek i wszystko popsułeś Tak to jest osełka do nart taniej to chyba nigdzie nie ma 2 euro choć ja osobiście nie dał bym se tego na nartach zrobić:eek: [YOUTUBE]uGEr_OOzg_c[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 przy wiekszej wadze narciarza to pewnie mozna zostać w samych butach po przejechaniu przez coś takiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 No kurcze sorry, ale jak konkurs to konkurs:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Tak to jest osełka do nart taniej to chyba nigdzie nie ma 2 euro choć ja osobiście nie dał bym se tego na nartach zrobić:eek: To tylko nowa odsłona starej metody ostrzenia nart stosowana ciągle jeszcze przez większości wypożyczalni i "punktów serwisowych". Częstym efektem takiego ostrzenia są kłopoty z o opanowaniem tak "przygotowanych" nart. SB,i to jest właśnie powód, że sami ostrzymy nasze narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 Gregor święta racja, jak bym pożyczył narty od kogoś(np. RECECARVERRA) to niema sprawy ostrzę nawet i 3 razy pod rząd. A tak na serio wolę sam strugać dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 Widzieć widziałem (Wagrain-Grafenberg) ale nie korzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 Wydaje mi się,że nikt kto ma troche pojecia i naprawde ma świra na punkcie nart swoich by przez to nie przepuścił. Ale z czystej ciekawości zapytam jaki kacik ostrzenia oferuje ta maszynka?:eek: Chociaz dla korzystających z tego to raczej bez znaczenia-podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 Wydaje mi się (a raczej jestem pewny) że to ostrzy tylko spody. PS. Pozdrawiam Cię Marku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 Wydaje mi się (a raczej jestem pewny) że to ostrzy tylko spody. Właśnie w tym cały sęk. Takie ostrzenie sprowadza się do przejechania szlifierką po całym ślizgu. Niestety zamiast kąta podniesienia krawędzi często uzyskuje się kąt opuszczenia, a wtedy to się "fajnie" jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 No ja na pewno nie wpuściłbym moich dech do tego wehikułu No może jedynie żeby sobie ślizgi zrobić ale krawędzi nie ma mowy A tak w ogóle to wygląda jak myjnia automatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi