Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Soczek - dawaj na priva:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Nie lepiej nie bo przeczytasz i jeszcze uciekniesz nam z forum i do reszty stracisz nadzieje w mężczyzn. Soczek zrób to dla dobra forum i podrzymania miłem atmosfery (dzięki paniom) i zachowaj wypowiedź dla siebie a mi napiszesz na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Ambro, nie cwaniakuj:D Soczek - bo nie pójdę na pocztę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Nie dość że zabijaka (krav maga) to jeszcze szantażystka :D - fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 ...staram się być ideałem:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 No tylko ile przeżywają Twoi partnerzy ? Jedna mała kłótnia i kolo dostaje tak wp****l że kończy żywot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 jak do tej pory przeżywalność 100% (Ambro, zaraz dostaniemy bana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 A'propos czosnku jest rewelacyjny patent do obierania tegoż, kosztuje grosze a sprawdza sie rewelacyjnie, pokażę na zdjęciach. Można też z takim samym powodzeniem zastosować kawałek rurki z miękkiej gumy. Jestem gadżeciarzem, i lubię takie zabawki . Dyntke łod rowera tyż mozna zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 hahahahahahaha soczek niezły tok rozumowania u mnie na imprezie koleś kiedyś chciał sie popisać i otworzyć z łokcia flache (łokciu ponoć jest od tego specem) no ale naszemu fachmanowi wyszła tak tak wyszła flaszka i to na ziemie - całe 0,7 :D Mnie sie to dwa razy w życiu też zdarzyło ino to półitrówki były. No ale i nawet mistrzowi ma prawo nie wyjść. Na nartach tez mi wychodzi średnio jedna gleba dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 hej widze ze sie zboczyło lekko z tematu PYTANIE HOBBY:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 hej widze ze sie zboczyło lekko z tematu PYTANIE HOBBY:) Jak to zboczyło? Narty hobby (co ja piszę zajob a nie hobby), gotowanie hobby, rex od czasu do czasu można traktować hobbystycznie tylko nie za dużo coby w nałóg nie wpaść, F1 też hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Gdyby ktoś chciał się nauczyć bajeranckiego krojenia nożem szefa, to parę wskazówek tutajhttp://usa.jahenckels.com/index.php?simple_view=69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 17 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2008 nowa zabawa-hobby KRĘGLE,bardzo dawno nie grałem i prawie zapomniałem jaka to zabawa,a od paru dni latam ciagle zeby pograc:D-POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi