Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Pytanie hobby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

no proszę, okazuje się że nasi Panowie są nowocześni i coś tam pichcą w kuchni, i to z powodzeniem :D:D

Nie ma w tym nic nowoczesnego, od zarania dziejów najlepszymi kucharzami, projektantami mody,fryzjerami ( może ci fryzjerzy i projektanci są męscy inaczej, ale jednak to faceci) są mężczyźni.;)

Znasz jakąś uznaną szefową kuchni, lub mistrzynię fryzjerstwa.:P

serduszka w sosie czosnkowym...:rolleyes:
A'propos czosnku jest rewelacyjny patent do obierania tegoż, kosztuje grosze a sprawdza sie rewelacyjnie, pokażę na zdjęciach. Można też z takim samym powodzeniem zastosować kawałek rurki z miękkiej gumy.:)Jestem gadżeciarzem, i lubię takie zabawki :) .

czosnek3_big.jpg

czosnek4_big.jpg

czosnek3_big.jpg.e94b84faa4ada1027a90570ee5c01f46.jpg

czosnek4_big.jpg.f8d5516353ca69215a84476c8d79c3af.jpg

ja nie widziałam czegoś takiego u mni na wsi... ale fakt ze nie mialam pojęcia o istnieniu tego czegos:)

Jesteśmy z jednej wsi:) więc musimy sobie pomagać:)

Masz adresik jednej z gadżeciarni z takim i innymi wynalazkami, na ile przydatnymi? diabli wiedzą, ale gumka do czosnku jest ok. ( ;)

http://www.kralipex.pl/pl/produkty1.htm

Podoba mi się że forum zrobiło się bardziej wszechstronne. Oczywiście przodują tematy narciarskie ale pojawiło się trochę motoryzacji, porad kulinarnych itd. :) Nikt nie powie że jesteśmy maniakami narciarstwa tylko normalnymi pasjonatami i jesteśmy wszechstronnie uzdolnieni :)

Jestem ciekawy jakie inne zainteresowania hobby mają nasi forumowicze

oczywiście narty to wszyscy wiedzą,tylko reszta tych zboczeń:D

mnie to od wiosny do jesieni czasu brakuje na wszystkie moje hobby zagle .motor,wędkarstwo,i jeszcze zaczeło mnie kręcic licencja pilota,ale Moja żona nie chce o tym słyszeć:D

ale to tak zawsze na początku jest potem przechodzi

pozdro Barti:D

mnie kręci wspinanie, niestety z braku czasu już nie za często ale na Jurze byłem w zeszłym roku :)

poza tym raz w tygodniu piłeczka nożna.

Jesteśmy z jednej wsi:) więc musimy sobie pomagać:)

Masz adresik jednej z gadżeciarni z takim i innymi wynalazkami, na ile przydatnymi? diabli wiedzą, ale gumka do czosnku jest ok. ( ;)

http://www.kralipex.pl/pl/produkty1.htm

świetne gadżety ...ale łezka w oku się kręci jak chłopaki na Ząbkowskiej otwierali piwo okiem:eek:

Troche tu jestem spozniony kulinarnie ale ze smacznych prostot to :

• mlode ziemniaczki na maselku i z koperkiem, do tego kalafiorek / brokulki z bulka tarta na maselku + kefirek / zsiadle maleczko; ughhh miazga :)

bialy ser wlasnej roboty - tescie doszli w tym do perfekcji jest / byl wprost REWELACYJNY (probowalem "kilku "marek" i wszytsko inne bylo nedza), warunkach domowych proces technologiczny wyglada niesamowicie, czas odgrzewania, sposob i czas ociskania; no i wplyw warunkow atmosferycznych (chocby burza

Troche tu spozniony jestem kulinarnie/smakowo, ale z prostot to mnie kreci:

* mlode smaczne ziemniaczki okraszone maselkiem i koperkiem + kalafior/brokulki okraszone bulka tarta na maselku + kefirek/zsiadle mleczko

* bialy ser wlasnej roboty - tescie doszli w tym do perfekcji (probowalem kulku naturalnych "marek i wszystko sie chowalo), czas odgrzewania, sposob i czas odciskania

Dziękujemy że z nami chcecie gadać:D

Na zdrowie, nie zaluj sobie ;)

Ja z dzieciństwa pamietam takiego smakosza lokalnych trunków co pod śmietnikiem u nas jeszcze na Żoliborzu otwierał piwko okiem:eek: kiedys mnie zaczepil, ja się przestraszylam i go kopnełam w jajka... takie mam wspomnienia z dziećiństwa

A nie wypadlo mu od tego to magiczne oko i stal sie przez to abstynentem :D