Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Pytanie hobby


Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Nie było mnie ledwie pare godzinek a tu się tak temacik rozwinął i to w dosc ciekawym kierunku :eek: ....

Panowie, nie robcie siary, to ze wyciskacie to nie znaczy ze nie macie byc ruchliwi - to sie nie wyklucza

Cokolwiek byscie nie mieli na mysli.

Poza tym kazdy z terningow wymaga uzupelnienia jezeli ma byc kompletny w swojej efektywnosci.

Mam w pełni uzupełniony trening tak aby siłą szła wraz z szybkością

Jak byliscie z Ambrem nieruchliwi to byliscie, ale teraz jak Cie chlopie niesie to "strach" pomyslec co bedzie dalej

Jak na razie "drobne" bijatyki w barach i klubach, a tak poza tym to spokojnie :D

chcesz mojego maila na prive??:D chyba że oszczędzimy czas i od razu je wstawisz tutaj

Fotki mogę Ci przesłać nie mam się czego wstydzić

hmmm, co to ma oznaczać??

Że było mega zajefajnie ale w 100% kulturalnie i szkoda tylko że Homar nie dotarł ;)

ambro tak gadają sezonowcy nie mow ze nalezysz do nich i chodzisz na siłke od października do czerwca bo mi nóż w serce wbijesz

Nie nie spokojnie, cały roczek z przerwami na nartowanie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jestem ciekawy jakie inne zainteresowania hobby mają nasi forumowicze

Ja muszę Wam napisać o mojej wielkiej pasji, wtedy, kiedy mieszkałem na wyżynie, to była jazda konna. Może ktoś spróbuje i się "zaszczepi", bo warto!

Szczególnie miło wspominam jazdę w zimę po lesie, która w galopie jednoznacznie kojarzy się z jazdą na nartach. To samo euforyczne uczucie wolności, no wiecie jak jest przecież:)

Teraz narty zdominowały moje życie, a w przerwach tenis i chodzenie po górach.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość Robalek

Heh, jak pisała Nasza Kasia

aha, i tak gdzieś od 2 lat mam obsesję na punkcie gotowania, pieczenia, experymentowania w kuchni

Ja juz takie experimenta uprawiam lat z okładem ponad 30:eek: i strasznie lubię wyzwania kiedy w kuchni jest to co jest a Ktoś mi mówi zrób z tego COŚ !!!.

No i się staram.

Z jednej strony to taki "konik" z drugiej ma to wsparcie jak najbardziej praktyczne :) :) :) no i satysfakcję.

P.S. Ostatnio nawet w gazetce zakładowej umieszczono mój przepis kulinarny (nie ma to jak samochwała).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość Robalek

No to na dziś rybka.

Takie małe zawiniątka rybne czyli roladki z pangi z (uproszczoną) cremolatą.

Rozmrożoną pangą (mnie samemu już się znudziła ale ma swoje zalety m.in. to że jest i ścisła i elastyczna) układamy na stole, smarujemy "cremolatą" (czyli wszelakim zielonym czyli koperek, zielona pietruszka, bazylia etc, + przyprawy wedle uznania) posiekaną i wymieszaną z łyżką lub dwiema masła, to co wymieszamy rozsmarowujemy na filetach rybnych i tu dwie opcje albo zawijamy w folie spożywczą (bardzo ciasno zwijamy) taką przezroczystą albo w folię aluminiową i ciasno zwijamy. W 1 przypadku gotujemy we wrzącej wodzie ok. 15-20 minut, w drugim pieczemy w piekarniku ok.180-190 stopni też ok. 15-20 minut. Do tego dajemy np. sosik z zrobiony z dżemu malinowego (intensywny zapach i smak) któren sporządzamy następująco, łyżeczkę, dwie dżemu rozpuszczamy w rondelku, dajemy łyżeczkę, dwie masła, jak się wszystko rozpuści dajemy słodką śmietankę (ok. pół szklanki) i zagotowujemy krótko aż zgęstnieje (śmietana, b.szybko gęstnieje bez żadnej mąki etc), dajemy do sosu sok z cytryny, łyżeczkę tartego chrzanu i sól. Do tego np. ryż na sypko i różniste surówki.

Smaczne w miarę szybkie do sporządzenia i lekkie w jedzeniu.

Smacznego

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

OOO jest Wichura (Amber) :D przepraszam Cie ze za plecami Ci akcje zrobiłem ale masz racje wstydzić sie nie ma czego :D A no i jeszcze z tego miejsca chce Cie pochwalić i podziekować otóż Moi Drodzy kolo mnie zaprosił na swoją 18 :D!! byłem wtedy na słowacji wiec nie miałem sie jak dotransportować widać wiele straciłem :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

OOO jest Wichura (Amber) przepraszam Cie ze za plecami Ci akcje zrobiłem ale masz racje wstydzić sie nie ma czego A no i jeszcze z tego miejsca chce Cie pochwalić i podziekować otóż Moi Drodzy kolo mnie zaprosił na swoją 18 !! byłem wtedy na słowacji wiec nie miałem sie jak dotransportować widać wiele straciłem

taa dzięki za reklamę :D ale mam nadzieje że się zrewanżujesz i mnie też na swoja 18 zaprosisz :D

Co do przepisu to wszystko fajnie tylko kto mi to zrobi :confused::D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


Booking.com


www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
×
×
  • Dodaj nową pozycję...