Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Pytanie hobby

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekawy jakie inne zainteresowania hobby mają nasi forumowicze

oczywiście narty to wszyscy wiedzą,tylko reszta tych zboczeń:D

mnie to od wiosny do jesieni czasu brakuje na wszystkie moje hobby zagle .motor,wędkarstwo,i jeszcze zaczeło mnie kręcic licencja pilota,ale Moja żona nie chce o tym słyszeć:D

ale to tak zawsze na początku jest potem przechodzi:D

pozdro Barti:D

• Odpowiedzi 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

ja jestem w tym sporcie od tej zimy ale niesamowicie mnie to wciagneło-nie spodziewałem sie tego wiec mysle ze powoli podciagne ta pasje narciarska do pojecia HOBBY...

Pytasz o inne zamiłowania-siłownia,dobry film ,muzyka,a najwieksza od 14 lat koszykowka:),oraz wiele innych sportow i wielu innych zamiłowan-akwarystyka no i psy:)

Ja z powodu czasu i pieniędzy jakie pochłania narciarstwo wolę się nie zarażać innym hobby. W lecie to chyba nie ma dnia żebym o tym nie pomyślał, jak wchodzę do garażu i nie jeb..ę się o nartę ramieniem co ma wieszaku wisi to wracam się i idę jeszcze raz:D

A samolot: mam znajomych co się w to bawią wielokrotnie latałem Cesną z nimi, oni dostali na tym punkcie bźika i dzień bez lotu to u jednego z nich dzień stracony, a ja powiem tak że na chwilę to jest fajne głównie za sprawą widoków ale te widoki to mają pasarzerowie a pilot to ma przed oczami tablicę z przyrządami i przed siebie to nie za wiele widzi. Na dłuższą metę to jak dla mnie to jest nudne, a już dłużdzy lot to katastrofa leciałem kiedyś do Gdańska z nim: jakieś mapy, meldunki, GPSy i lądowanie na lotnisku im. L. Wałensy :D.

No i dochodzi do tego lepsza forma na nartach-szczególnie siła w nogach. Różnice czułem i to duże bo potrafiłem zjechać bez zatrzymania cały czas kręcąc połączone 2-3 trasy gdy moi znajomi wymiękali :P No i do tego w siłowni mozna fajnie się zbudować - na wakacje (plaża) :D

No i dochodzi do tego lepsza forma na nartach-szczególnie siła w nogach. Różnice czułem i to duże bo potrafiłem zjechać bez zatrzymania cały czas kręcąc połączone 2-3 trasy gdy moi znajomi wymiękali :P No i do tego w siłowni mozna fajnie się zbudować - na wakacje (plaża) :D

racja mozna sie wzmocnic no i ta BUDOWA NA PLAZE HEHEHEHEHEH

Moje hobby to troche chyba bardziej są związane z tym że wdałam sie w Tatę, bo Mama do sportów nigdy się nie garnęła, tak więc pływanie, krav maga (i to chyba jest zaraz po nartach największa moja pasja - już 4 lata na to chodzę, całorocznie 3 razy w tyg), rower, wędkarstwo (tak, tak...ale to wina Taty). Jestem aktualnie na etapie początków fascynacji nartami wodnymi i pewnie się rozwinie... Surfing jeszcze średnio mnie kręci bo początki są cieżkie (szukanie powietrza pod nakrywającym cię żaglem nie należy do fajnych elementów tego sportu)...ale może kiedyś będzie mnie to bardziej rajcować:)

Ja mowię na to aerobik:) I polecam wszystkim - można się zrelaksować poprzez wyżycie się na partnerze z ktorym się ćwiczy (a jak zrobisz to skutecznie to jeszcze trener Cie pochwali:)) albo wyżycie na workach/tarczach. Czasami mamy treningi sprawnościowo/wydolnościowe i takie zmęczenie graniczące z wykonczeniem też dobrze działa na psychikę no i poprawia ciałko i kondycje:)

No i dodatkowo uczy podstawowych zasad przydatnych w życiu w społeczeństwie:D

U mnie hobby to nr jeden to speedway!! ale to tylko oglądanie :( na wiecej pozwolenia nie dostałem... a poza tym to z tych rzeczy które uprawiam to przedewszystkim rower i bieganie - z tym bywa akurat róznie, siłka tylko okazyjnie rok temu od maja do wrzesnia a teraz przerwa jeszcze trwa :D !

Kasia sie szkoli na AT :D: oni cwiczą krav mage xD

Kazdy ma swoj przepis na kondycje i sprawnosc,więc Ambro my wyciskamy a Zębowa bardziej ruchliwa bedzie;)

Panowie, nie robcie siary, to ze wyciskacie to nie znaczy ze nie macie byc ruchliwi - to sie nie wyklucza :D

Cokolwiek byscie nie mieli na mysli.:D

Poza tym kazdy z terningow wymaga uzupelnienia jezeli ma byc kompletny w swojej efektywnosci.

1. Stare pocztowki z okolicy i ulubionych miejsc - fortuna stracona :)
    To byłoby głóne hobby.
  2. Crusing, po prostu dla samego pokonywania odległości i drogi oraz dla nowych miejsc i widoków
  3. Sport: dużo pracuję, czasu mało: piłka nożna (się trochę grało w Zagłębiu w młodych latach), troszkę rolki, długie spacery (po pare godzin, do całego dnia) po okolicy
  4. jedzenie (szczególnie w macu)
  5. kobiałki :)
  6. kompy - chłodzenie wodne
  7. praca - w dużej części robię to co lubię, lub to o czym myślałem, że będę robił w życiu
  8. ZAGLĄDANIE NA SKIONLINE :D