pablo_duch Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Wszystkim tu obecnym życzę Wesołych świąt ,bogatego zajaca i smacznego jajka..... Pozdrawiam Wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 ja rowniez WAM wszystkim zycze zdrowych, pogodnych swiat oraz super szusowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 NAJLEPSZEGO LUDZISKA !!! I komu sie tylko uda jezdzenia na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 też życzę wszystkim forumowiczom udanych i wesołych Świąt Wielkanocnych P.S...już niedługo Maso Corto...dziś -11 stponi....rewelka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Mokrego dyngusa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Już raz życzenie Wam składałem ale a pewno nie zaszkodzi jeszcze raz Zdrowych i wesołych świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 W Wwie leży milimetrowa warstwa śniegu - wiedziałam że na któreś Święta będzie śnieg:) Wszystkiego najjjj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 21 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 wiedziałam że na któreś Święta będzie śnieg:) ! No to szykowac Choinki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Mokrego dyngusa:D W tłumaczeniu narciarskim mokry dyngus to jak w poniedziałek wielkanocny pojedzie się na narty i jest taka jazda że cali mokrzy jesteśmy a pot nam po jajkach płynie:D czego wam życzę, Wesołych Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Po jajkach to wiesz co może płynac ....pot i woda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 U mnie w domu się maluje jajka wiec i farba może spływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Mi zawsze skrobały jajka..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 U mnie w domu się maluje jajka wiec i farba może spływać Widziałem taki sposób że żyletką wzorki się wydrapuje:D miałbyć bardziej trwałe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 No spoko tylko trochę by się ksiądz zdziwił jakby koszyczek z takimi jajkami zobaczył :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Bez wyjątku wszystkim życzę WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Ta żółta czcionka jest rewelacyjna :eek: , ale świąt wesołych i pogodnych życzę wszystkim co tutaj choćby tylko zajrzą nawet niechcący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Wesołych spokojnych i radosnych Świąt życzy Wam wszystkim Krzyś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Dla Wszystkich narciarek i narciarzy Wesołych i Śnieżnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Ja też się dołączam do życzeń, wszystkiego naj w te święta dla wszystkich forumowiczów od Eff :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Dużo spokoju, humoru, i pogodnej atmosfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Radosnych i spokojnych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi