Hiv Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Wybieram sie do Wisły na święta. Szczególnie interesuje mnie niedziela/poniedziałek. Cel to nie tylko narty ale bardzo chciałbym jeszcze pojeżdzić w tym roku. Ktoś się orientuje jak warunki w Wiśle? Wiem że do soboty ma padać śnieg a trzymać mróz. Jest szansa na szusowanie? Może jest ktoś z tamtych okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Nigdzie z tej drogi bym na żadną Wisłę nie zjeżdżał 1 możliwy zjazd do z autostrady na Flachau np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiv Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Niesttey kierunek to Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 jeśli coś bedzie działało:D to raczej tylko stożek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 szoszow i stozek w telewizji podawali tez ze maja ma weekend uruchomic bialy krzyz a i na golgocie tez pojezdzisz choc warunki moga pozostawiac wiele do zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiv Napisano 26 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Właśnie wróciłem z Wisły! Warunki są rewelacyjne, zwłaszcza dzisiaj! Działa Biały Krzyż gdzie jest świetnie, Soszów też fajnie pracuje. Na Stożku nie byłem bo dojazd tam to jakaś kpina Ogólnie w święta była masa ludzi ale już wczoraj i dziś można było swobodnie pojeździć. Oczywiście wybieram sie też w najbliższy weekend Polecam Wisłę, Szczyrk i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi