Bończa Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Zachęcam, aby w Lany Poniedziałek wybrać się na Kalatówki - odbędą się tam ciekawe zawody “O Wielkanocne Jajo” na starym sprzęcie narciarskim. Wymagane: narty drewniane, buty turystyki, stylowy strój. Fajna zabawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Jo moimi drewniokami ostatnio skłodołem w piecu więc nie mam na czym startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 No tam to sie nie wybiore ale jak ty idziesz to zrób prosze jakieś fotki chce to zobaczyć ! A na lanego miałem isc na pierwszy speedway w tym sezonie ale jak utrzyma sie taka pogoda to ewentualnie na lodzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Nie poszedłem dzisiaj na Kalatówki (kolega namówił mnie na nartowanie w Witów Ski) i trochę żałuję. Było podobno 2 tysiące osób :eek: Zobaczcie relacje z Wielkanocnego Jaja z Tyg. Podhalańskiego - bawili się nieźle! http://www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=5954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi