Gość bobic Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 jak podaje Wp.pl: Wieczorem przywrócono ruch na jednej z głównych arterii aglomeracji katowickiej, łączącej Sosnowiec z Katowicami ekspresowej trasie S-86. W Sosnowcu wcześniej spłonął samochód osobowy; kierowca zginął. Najprawdopodobniej kilkadziesiąt minut wcześniej siekierą zaatakował swoją żonę. Jak poinformował Piotr Bieniak z zespołu prasowego śląskiej policji, ruch w miejscu tego zdarzenia odbywa się już płynnie. W pożarze zginął kierowca fiata mirafiori, najprawdopodobniej 49- letni mieszkaniec Będzina. Jak ustaliła dotąd policja, mężczyzna jeżdżący właśnie takim autem kilkadziesiąt minut wcześniej zaatakował przed jednym z będzińskich barów żonę, z którą pozostawał w separacji. Ehhh ten trójkąt ABC:cool: - objaśnienie dla goroli - Altreich (Sosnowiec), Będzin, Czeladź Pyrsk Lutkowie ! Bez urazy Panowie i Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 A moja kobieta studiuje i wynajmuje mieszkanie w Sosnowcu:eek: Ostatnio ktoś zabił kobiete w spożywczym, dziś ktoś zone zaatakował siekierą:eek: Ja już nie bede do mojej Mai tam jeździł bede się bał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 relaxx w sklepie to psychol był na andersa, a ten wypadek moja dziewczyna widziała, mowiła że pod sam szpital wojewódzki korek, Bobic bez urazy- wiesz ze ja sie nie obrażam:) wszędzie sie takie coś może dziać, szaparaa to kiedy do Sc przyjedziesz? ABCD powinno byc jak już cos:D D Dąbrowa Górnicza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Bywam tak raz czasami dwa razy w tygodniu:) jak zostaje na noc to auto obowiazkowo na P strzeżonym - tak dla bezpieczenstwa:) a po tych incydentach to nie wiem czy jeszcze tam przyjade i Mai tez nie puszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 relax szeryf bugi tam na tydz wraca będzie porządek , nie a tak serio to bez przesad ze strzeżonym chyba ze jeździsz merolem jakims to racja:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Jak Bóg stworzył Hanysa : Siedział sobie nad Przemszą Bóg i grzejąc plecki w ostatnich promieniach zachodzącego słonka. Patrzył na ten kraj: po lewej Jura, przed nim lasy po piekny Kraków, po prawej Beskidy z Babią Górą a daleko gdzieś Tatry. Tak sobie siedział, nudził się, lepił ludki z plasteliny. Co mu sie jakiś udał to stawiał go przed sobą. A co mu się nie udał to rzucał za siebie. Jak się obrócil przez ramię to żal mu się zrobiło bidoków i powiedział: ech wyglądacie jak wyglądacie, mówić normalnie nie umiecie ... to chociaż węgiel ludziom wydobywajcie. Ot i cała historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 mysiek dobreeeeeeeeeeee hehehehe dobreeeee:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 mysiek dobreeeeeeeeeeee hehehehe dobreeeee:D:D:D Nie obiła Ci się taka opowiastka o uszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Jo o zagłymbiokach tyż znom ale nie byda osprowioł . Przez ta opowiastka żech użar koąsek byfyja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Jo o zagłymbiokach tyż znom ale nie byda osprowioł . Przez ta opowiastka żech użar koąsek byfyja.... Kurcze, chyba więcej nieudanych ludków było Porozrzucała je Bozia - od Katowice po sam Ustroń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Sie ciesz że możesz do nos wjechać bez paszportów hhhahhaaaaa. ps. acha uważajcie bo zaczął się u nas sezon łowiecki na gorola hahhaa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 no to mocie problem:), bo chodzą słuchy ze u wos ludzie łbem bigos mieszają i łokciem chleb kroją pare wulgaryzmow jest [YOUTUBE]O8r-4GWKKlo[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Sie ciesz że możesz do nos wjechać bez paszportów hhhahhaaaaa. ps. acha uważajcie bo zaczął się u nas sezon łowiecki na gorola hahhaa:D Odkąd z Wehrmachtu Was zwolnili, musieliśmy wystawić nową formację wojskową: "Łowcy Hanysów" Zapomniałem dodać: Nie mam nic do Hanysów - każdy powinien mieć jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 o wy swinski gołębiorze gdyby nie slask dalej byscie w lepiankach mieszkali a co to narty byscie nie wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 hehe gdyby nasz gierek wam dróg nie zrobil to byscie po klepiskach do szynku biegali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 No i co to ma być niby? A ten filmik? Ja pasuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 no nie obrażajcie sie na nas goroli-bronimy swojego terytorium:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Jo ni ma rasitą ale asfalt ma swoje miejsce:D gorol czy hanys to też ludzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 i to mi sie podoba, kazdy przeciez wie ze juz nie ma tego co bylo 20 lat temu jak mi dziadek opowiadał ze kto z sosnowca do katowic przyjechal i kto tam w kato uslyszal ze chop z sc jest u nich to uhhh spitalał na brynice szybciej niz do katowic przyjechal:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 i to mi sie podoba, kazdy przeciez wie ze juz nie ma tego co bylo 20 lat temu jak mi dziadek opowiadał ze kto z sosnowca do katowic przyjechal i kto tam w kato uslyszal ze chop z sc jest u nich to uhhh spitalał na brynice szybciej niz do katowic przyjechal:d Nooo nie wiem. Jeszcze jak parę lat temu jeździłęm słnną "piętnastką" do Katowic na studia, to zdarzało się, ża na Szopkach wpadała ekipa i kasowanko urządzała ludziom z Sosnowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 wiesz no szopienic nie włączaj w to bo to wogole nieporozumienie, mowie ogolnie o katowicach o "normalnych dzielnicach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 Bywam tak raz czasami dwa razy w tygodniu:) jak zostaje na noc to auto obowiazkowo na P strzeżonym - tak dla bezpieczenstwa:) a po tych incydentach to nie wiem czy jeszcze tam przyjade i Mai tez nie puszcze! Jeździłem dużo do Sosnowca i pomimo żem krawaciarz to się tam po ulicach chodzić nie bałem. A znajomych miałem na Środuli która nie miała nigdy opini bezpiecznej okolicy. Ale teraz to faktycznie strach tam jeździć jak sie czyta co sie wyprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 to wogole lepiej w domach siedzcie bo was pozabijają... a co do środuli to sie zgodze...tam po 20 bez znajomego ze środuli nie pokazuj sie lepyyj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi