Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

co Wy tam po drugiej stronie Przemszy robicie ?

Gość bobic

Rekomendowane odpowiedzi

jak podaje Wp.pl:

Wieczorem przywrócono ruch na jednej z głównych arterii aglomeracji katowickiej, łączącej Sosnowiec z Katowicami ekspresowej trasie S-86. W Sosnowcu wcześniej spłonął samochód osobowy; kierowca zginął. Najprawdopodobniej kilkadziesiąt minut wcześniej siekierą zaatakował swoją żonę.

Jak poinformował Piotr Bieniak z zespołu prasowego śląskiej policji, ruch w miejscu tego zdarzenia odbywa się już płynnie.

W pożarze zginął kierowca fiata mirafiori, najprawdopodobniej 49- letni mieszkaniec Będzina. Jak ustaliła dotąd policja, mężczyzna jeżdżący właśnie takim autem kilkadziesiąt minut wcześniej zaatakował przed jednym z będzińskich barów żonę, z którą pozostawał w separacji.

Ehhh ten trójkąt ABC:cool: - objaśnienie dla goroli - Altreich (Sosnowiec), Będzin, Czeladź ;)

Pyrsk Lutkowie !

Bez urazy Panowie i Panie :D

relaxx w sklepie to psychol był na andersa, a ten wypadek moja dziewczyna widziała, mowiła że pod sam szpital wojewódzki korek, Bobic bez urazy- wiesz ze ja sie nie obrażam:) wszędzie sie takie coś może dziać, szaparaa to kiedy do Sc przyjedziesz?:D ABCD powinno byc jak już cos:D D Dąbrowa Górnicza:)

Jak Bóg stworzył Hanysa :

Siedział sobie nad Przemszą Bóg i grzejąc plecki w ostatnich promieniach zachodzącego słonka. Patrzył na ten kraj: po lewej Jura, przed nim lasy po piekny Kraków, po prawej Beskidy z Babią Górą a daleko gdzieś Tatry. Tak sobie siedział, nudził się, lepił ludki z plasteliny. Co mu sie jakiś udał to stawiał go przed sobą. A co mu się nie udał to rzucał za siebie.

Jak się obrócil przez ramię to żal mu się zrobiło bidoków i powiedział: ech wyglądacie jak wyglądacie, mówić normalnie nie umiecie ... to chociaż węgiel ludziom wydobywajcie.

Ot i cała historia.

Sie ciesz że możesz do nos wjechać bez paszportów hhhahhaaaaa.

ps. acha uważajcie bo zaczął się u nas sezon łowiecki na gorola hahhaa:D

Odkąd z Wehrmachtu Was zwolnili, musieliśmy wystawić nową formację wojskową: "Łowcy Hanysów" :)

Zapomniałem dodać: Nie mam nic do Hanysów - każdy powinien mieć jednego :)

i to mi sie podoba, kazdy przeciez wie ze juz nie ma tego co bylo 20 lat temu jak mi dziadek opowiadał ze kto z sosnowca do katowic przyjechal i kto tam w kato uslyszal ze chop z sc jest u nich to uhhh spitalał na brynice szybciej niz do katowic przyjechal:d

Nooo nie wiem.

Jeszcze jak parę lat temu jeździłęm słnną "piętnastką" do Katowic na studia, to zdarzało się, ża na Szopkach wpadała ekipa i kasowanko urządzała ludziom z Sosnowca :)

Bywam tak raz czasami dwa razy w tygodniu:) jak zostaje na noc to auto obowiazkowo na P strzeżonym - tak dla bezpieczenstwa:) a po tych incydentach to nie wiem czy jeszcze tam przyjade i Mai tez nie puszcze!;):)

Jeździłem dużo do Sosnowca i pomimo żem krawaciarz to się tam po ulicach chodzić nie bałem.

A znajomych miałem na Środuli która nie miała nigdy opini bezpiecznej okolicy.

Ale teraz to faktycznie strach tam jeździć jak sie czyta co sie wyprawia.