eqiupe Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Witam! Macie może jakieś namiary na kwatery lub 3 gwiazdkowe hoteliki w Solden lub pod Piztalem? Chcę się wybrać ze znajomymi na 3-4 dni i zwiedzić coś nowego. Dzięki za pomoc pozdrawiam! Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Witam! Macie może jakieś namiary na kwatery lub 3 gwiazdkowe hoteliki w Solden lub pod Piztalem? Chcę się wybrać ze znajomymi na 3-4 dni i zwiedzić coś nowego. Dzięki za pomoc pozdrawiam! Szymek A kiedy chcesz jechać? Jak w kwietniu i nieduża grupa to walić w ciemno. My mamy zamiar w 2 weekend kwietnia na Kasprusia. Nagle jednak mojemu koledze od nart zaświtał pomysł "na 3 dni to może Soelden". Oczywiście w ciemno. Jak nie znajdziesz czegoś w samym Soelden to Langenfeld, do term będziesz miał blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi