marekvette Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 No to skoro chcę zanabyć dechy z poprzedniego sezonu które są już w kraju, to chyba nie powinno być jeszcze takiej tragedii mam nadzieję. Moje stare salomonki equipe będą chyba z dziesiąty sezon poginać i dają radę... Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 Jeżeli masz możliwość obejrzenia tych desek to jeśli to deska jedno sezonowa to faktycznie może być warto je kupić. Choć ja ile razy byłem na testach nart w Austrii, to ludzie oddawali po testach tak zorane te narty że ja bym ich nie kupił . Ale wypożyczalnie może mniej ma szalonych którzy wypożyczają narty Jak możesz je sobie obejrzeć to za rozsądną cenę myślę że można brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekvette Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 Scatman jeśli możesz to zerknij na to. Cena do połknięcia myślę...http://www.allegro.pl/item456489875_atomic_sl_12_race_165_cm_07_08_super_stan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 Niech Ci gość przyśle lepsze fotki ślizgów, bo na tych niewiele widać. A cena, no cóż, ani mała ani duża , chyba normalna. Ja ostatnio się zgapiłem bo zeszłoroczne GS mi przeszły koło nosa za 750 PLn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekvette Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 Dzięki. Zaraz do niego napiszę. Wczoraj na allegro były takie za 760, ale niestety też się zgapiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 17 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2008 Pisałem o tym w zeszłym roku, ale konkretnej odpowiedzi nie usłyszałem. Teraz się zaczynać będzie sezon w alpach i czas różnorakich testów, to może mi ktoś odpowie. Chcę kupić Salomony Equipe 3V 08/09 i zastanawiam się jakie są Wasze opinie? dobra miałem takie z,,07 narta ale trzeba miec mocne nogi,trudno ich utrzymac przy wyjsciu ze skrętu słabo tłumią drgania ,prześiadłem się na Elan sl i jestem bardzo zadowolony.jest to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 a mam takie pytanko, ale nie chcę zakładać nowego tematu. Na onecie napisali, że na ulicy Bociana 22 w Krakowie jest sklep firmowy Salomona. Nigdzie indziej jednak, nie mogę nic o nim znaleźć. Jest li on tam czy też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 a mam takie pytanko, ale nie chcę zakładać nowego tematu. Na onecie napisali, że na ulicy Bociana 22 w Krakowie jest sklep firmowy Salomona. Nigdzie indziej jednak, nie mogę nic o nim znaleźć. Jest li on tam czy też nie? Na Bociana 22 to oni mają chyba tylko biura w budynkach firmy Annco, od której wynajmują. Sklepu to tam nigdy nie widziałem ale z rok tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Na Bociana 22 to oni mają chyba tylko biura w budynkach firmy Annco, od której wynajmują. Sklepu to tam nigdy nie widziałem ale z rok tam nie byłem. Dosłowny cytat z onetu: adidas-Salomon Dystrybutor marki Salomon w Polsce Adres: ul.Bociana 22 31-231 Kraków www: http://www.salomonsports.com/ Wie ktoś coś więcej o tym? Był tam ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 czyżby Piotruś kupował TrzyFałke ? ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 (edytowane) czyżby Piotruś kupował TrzyFałke ? ]:-> No Marcinku, Piotruś już od roku sobie na nią ostrzy ząbki, tylko ciągle się zastanawia pomiędzy nią i Headem. Chyba jednak skończy na Salomonie Edytowane 23 Listopad 2008 przez Picu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 ok to ja wyskocze z moze dla was dziwnym pytaniem.. jaka jest roznica miedzy np racetiger sl sklepowy a racetiger sl komorka? jak jest z wytrzymaloscia obu nart? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Byl na forum dosc szeroko omowiony temat nart komorkowych / serwisowych. Zalozony ostatnio nawet przez SB Poszukaj i sprawdz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 ok.. jesli chodzi o kupno nart SL.. jesli zalezy Ci na czyms bardzo dobrym to wybierz ktoras z -> volkl, fischer, head, dynastar, atomic.. jesli zaslonisz graficzke na deskach to wielkich roznic w jezdzie na poszczegolnych nartach nie odczujesz ;] w tej opinii porownuje narty klasy SL, nie biore pod uwage innych (SC, RC, GS) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Witam wszystkich. CZytałem ten wątek i powiem tak: osiem czy dziesięć lat śmigam na klasycznych salomonach sl9, kilka razy śmigałem na carvingach, ale w tamtym roku wytrzasnąłem sobie w wypożyczalni atomica sl12 i niestety dla mojego portfela zakochałem się w nartach i całym carvingu. Już mam namierzone i kupuję... może być rozwód... Po jednym dniu jazdy stwierdzam że narty idealne dla mnie (185cm 100kg żywego piękna). Jazda całkowicie nie męcząca, idealne na krótkie agresywne skręty, łapą po śniegu też szorowałem, a i klasycznie z kijkami i całym farmazonem też super. poza tym grafika totalna szczególnie z poprzedniego sezonu. Pozdrawiam i życzę śniegu w tym sezonie Do tego wcale nie są wymagane SL!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 No Marcinku, Piotruś już od roku sobie na nią ostrzy ząbki, tylko ciągle się zastanawia pomiędzy nią i Headem. Chyba jednak skończy na Salomonie Kupiles w koncu tego Salomona? jakies opinie? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi