Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Ten Pan to uczy w Alpach, gdzie trasy masz tak samo szerokie jak długie A na obozie narciarskim będzie tak samo śmiesznie śmigał z kijami. No niestety, taki system nauczania. A ten mily Pan z filmu ma na swoim koncie kilka książek, a teraz pisze kolejną No, ale Twój wybór. Tylko poślij go na obóz do dobrej szkoły please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Ten Pan to uczy w Alpach, gdzie trasy masz tak samo szerokie jak długie A na obozie narciarskim będzie tak samo śmiesznie śmigał z kijami. No niestety, taki system nauczania. A ten mily Pan z filmu ma na swoim koncie kilka książek, a teraz pisze kolejną No, ale Twój wybór. Tylko poślij go na obóz do dobrej szkoły please. A to są złe:D wiesz że tu w koło Bielska to tych dobrych nie brakuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Hmmm, no tak, jest kilka - jedna, dwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Hmmm, no tak, jest kilka - jedna, dwie.... Pokolorowałem ile:) a kilka to osób w nich pracuje co wie jak się to robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Ja bym optował, byś zakolorował jedną, bo druga to chyba w Korbielowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Ja bym optował, byś zakolorował jedną, bo druga to chyba w Korbielowie A właśnie że nie bo adres szkoły jest in BB a to w Korbielowie to ich nietrafiona inwestycja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 No tak, masz rację Zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 No tak, masz rację Zwracam honor tam z lewej strony tak waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 A za co ?? Sam sobie naciśnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 A za co ?? Sam sobie naciśnij Jak nie to nie prosił się nie będę na pewno mi ktoś naciśnie za sprowadzenie Bobica do parteru:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 To już na tą kawę nie przyjeżdżam, wybiorę Pawłowice Tam też mnie zapraszali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 To już na tą kawę nie przyjeżdżam, wybiorę Pawłowice Tam też mnie zapraszali No co Ty żartowałem, a moja irytacja wynika z tego bo ile razy można zapraszać i jak długo K. czekać a jak nie przyjedziesz to walę negatywy jeden po 2 w miarę jak system puszcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Wierz mi, że nie byłem jeszcze na Śląsku od tego czasu. Ale jak tylko będę, to podjadę tam do Ciebie - obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Wierz mi, że nie byłem jeszcze na Śląsku od tego czasu. Ale jak tylko będę, to podjadę tam do Ciebie - obiecuję Nie kłam byłeś na święta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Byłem u teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Byłem u teściów wiem tylko że w stolycy Cię nie było:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Hehe Wywiad górali niskopiennych działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Hehe Wywiad górali niskopiennych działa A jak się ładnie spowiadasz:D... u teściów..:Dale ekstrema:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 No jak nie byłem na Śląsku, w Wawie też mnie nie było, to gdzie mogłem być ? dobra koniec tematu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi