Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Parcie na szkło

SB

Rekomendowane odpowiedzi

Mój młody ma straszne parcie na szkło ostatno na nartach nic tylko żeby mu filma zrobić i na skionline wstawić, no to nie mogłem dziecku odmówić tymbardziej że zagroził że jak nie wstawię to się tu zarejestruje i będzie pisał:eek: .

-iTTxE-vEwU

jak już pisalem miesiąc temu - Sławek zrobisz z niego mistrza świata bo jak na swoj wiek jeździ wg mnie bdb, a co do rejestracji na forum czemu nie xD ja mialem yy 14 lat czy jakos tak jak sie zarejestrowałem, wiem ze ma mniej no ale jak pięknie by wyglądało tata i syn na forum:)

Mój młody ma straszne parcie na szkło ostatno na nartach nic tylko żeby mu filma zrobić i na skionline wstawić, no to nie mogłem dziecku odmówić tymbardziej że zagroził że jak nie wstawię to się tu zarejestruje i będzie pisał:eek: .

Brawo dla "młodego" wiedzę w nim duży potencjał i talent ... po tacie :)

No to jak wszyscy tak słodzą, to ja nie mogę już i muszę napisać parę słów krytyki :D

Ręce gdyby mogły, to by mu odleciały, ogólnie sylwetka ok, ale niech panuje nad ramionami - zrób mu trochę ćwiczeń - kije przed sobą nieruchomo i jazda, itp...

No i niech nie zgapia moich opisów z gg, bo ..... ;)

P.S.

A to jeszcze nie wszystko :D

Po co wychodzi do góry ?

No i trochę siedzi na tyłach, a tułów mu zbytnio zostaje w skręcie.

Tera dopiero wszystko :D

U nas w klubie mówiło się, że jedzie "na aniołka" - chodziło o ręce. Niektóre dzieci tak miały i można im było mówić. Dzisiaj jest lepiej, bo można pokazać i popracować nad tym.

Generalnie bardzo fajnie!

Dodam tylko, że te dzieciaki, które jeździły u nas "na aniołka" - dzisiaj ścigają się z powodzeniem w Pucharze Polski i innych zawodach!

wiedzę w nim duży potencjał i talent ... po tacie :)

celowo wyciąłem "brawo dla młodego":p

potenciał po tacie i wujciu to maaaaaa....

szczególnie jak rano chce jak najszybciej się dostać na trasę i mówi:

"wujek chodź już jedziemy , zanim te dupki całą trasę nam rozj..ią"

a ta latające "aniołkowe rączki" jak pisze Bończa to chyba mnie się najbardziej tyczą

sam to zauważyłem na filmikach gdzie jestem ja w kadrze

może to cecha genetyczna,że Łukasz robi coś takiego

a może po prostu nabiera takiego brzydkiego stylu patrząc często w moje plecy

bo akurat kiedy jakieś nowe szlaki przecieramy to ja jadę pierwszy potem Łukasz a tyły "ubezpiecza" SB

być może podgląda mnie i łapie to co najgorsze

jeśli zaś szlaki już przetrzemy ( a młody ma super orientację) to ja oglądam plecki młodego:(

o....a może to właśnie ja Go podglądnąłem i tak sobie styl zepsułem:D

No młody bardzo ładnie śmiga :) Pamiętam starszy filmik to widzę że zrobił na prawdę duuuże postępy. Jak tak dalej to Figo z SB będziecie musieli go gonić i on będzie decydował gdzie na śnieg w weekend :D

Co do łapek też czasem ma taką dziwną manierę jak mi sie wydaje że jestem zawodnikiem PS i jadę 140 km/h :D :D

No młody bardzo ładnie śmiga :) Pamiętam starszy filmik to widzę że zrobił na prawdę duuuże postępy. Jak tak dalej to Figo z SB będziecie musieli go gonić i on będzie decydował gdzie na śnieg w weekend :D

Co do łapek też czasem ma taką dziwną manierę jak mi sie wydaje że jestem zawodnikiem PS i jadę 140 km/h :D :D

Na razie o weekendach to nie decyduje

ale którą trasą to już wyraźne naciski wywiera

a z tymi łapkami to masz rację w 100%

bo dobra krytyka jest zawsze dobra:), to ma go zmobilizować, tzn SB i ujek Figo go tam juz zmobilizują o to nie ma sie co martwić, jest młody więc wiadomo ze nie będzie jeździł jak mistrz w tym wieku, bo jak na swoj rocznik to jeździ wręcz celująco, także jest git

karwerku a nie uwazasz że narty to jest przyjemnośc i kazdy powinien jeździć tak jak lubi "zachaczając" tylko o ten ideał? wiem ze są perfekcjoniści- tez nie lubie jak jest źle ale to tez ma byc zabawa, takie włoskie podejscie fun a nie niemiecki ordnung czy jak to sie pisze:)

bo dobra krytyka jest zawsze dobra:), to ma go zmobilizować, tzn SB i ujek Figo go tam juz zmobilizują o to nie ma sie co martwić, jest młody więc wiadomo ze nie będzie jeździł jak mistrz w tym wieku, bo jak na swoj rocznik to jeździ wręcz celująco, także jest git

karwerku a nie uwazasz że narty to jest przyjemnośc i kazdy powinien jeździć tak jak lubi "zachaczając" tylko o ten ideał? wiem ze są perfekcjoniści- tez nie lubie jak jest źle ale to tez ma byc zabawa, takie włoskie podejscie fun a nie niemiecki ordnung czy jak to sie pisze:)

Ja jednak wole tą niemiecką precyzje bo to że wszystko jest jak najbardziej okej daje mi frajde nie z tej ziemi ;)

Co do młodego to już kiedyś Sławkowi mowiłem żeby popracował nad nim i bedzie kawałek dobrago narciarza :)

Bugajson a że tak zapytam to masz jakieś porównanie konkretne co to tego mistrza w wieku młodego ??:>

Ręce gdyby mogły, to by mu odleciały, ogólnie sylwetka ok, ale niech panuje nad ramionami - zrób mu trochę ćwiczeń - kije przed sobą nieruchomo i jazda, itp...

Przed chwilą byłem z nim na górce przed domem ale nie doczytałem że te ręce to z przodu a nie z tyłu i wyszło coś takiego:-JWcf6LP6KE

A tak wogule to łukasz powiedział że on se pogada na GG z ujkiem Bobiciem żeby go wzioł na narty i podszkolił:D

Sławek ,widzę że się podciągnął , ostatnio chyba niekończył pełnych skrętów.

Ostatnio to początkiem grudnia jak na Vielkiej Raczy spotkaliśmy się a od tamtego czasu to zaliczył kilkanaście wyjazdów u nas i kilkanaście dni w Alpach

A SB senior pewnie skutecznie bedzie uniemożliwiał rejstrację syna.....

...co do rejestracji na forum czemu nie xD ja mialem yy 14 lat.....

No to by na forum zapanowała by "ciemność" bo by was wszystkich ściągnoł na jakieś tam o game czy coś:eek:

"wujek chodź już jedziemy , zanim te dupki całą trasę nam rozj..ią"

I jeszcze mówił w gondoli na stacji pośredniej: wójek połż tam kija w dżwaich bo znowu się do nas jakieś *** dosiądą:eek::o

a kto powiedział że ktoś wymaga za dużo ;) nikt nic nie wymaga tylko mowi o błędach które są do poprawienia - nauka przez zabawe :D? no własnie to jest to o czym pisze ;) ja zawsze wolałem jak ktoś mi mowił/mowi ile jeszcze przede mną (oczywiscie nie tylko) niż to jak pieknie jezdze ... wtedy to że ktoś Ci powie - no pojechałeś to naprawde fajnie brzmi najlepiej 1000 razy lepiej niż super wypowiadane po każdym cwiczeniu ;)

Składek się nie płaciło:D

A przecież masz 100 szt in blanco w ofercie "kup teraz" allegro:D

Jeżeli przez P2 Roberto miał na mysli pełnego pomocnika to za to sie Sławku składek nie płaci tylko opłate za egzamin trza pogonić ale te papiury są ważne 3 lata a po 3 latkach sie unieważniają ;)

• 2 weeks later...

Zajebiste:D jestem za odebraniem temu panu siłą kijków, właśnie ostatnio tydzień temu w Białce widziałem taką grupę z "instruktorem" jak jechali i tak machali tymi patykami:eek: oczywiście pod dyktando tego śmiesznego instruktora, normalnie szok i przerażenie jak jedzie taka stonoga i wymachuje w chaotyczny sposób kijami - lepiej omijać z daleka.

Jak to dobrze że Łukasz jeszcze się nie dostał w ręce takiego zawodowca, a cosik pogaduje że on chce na obóz narciarski jechać:eek: