Boogie Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 czemu sie nie możesz przekonać?? moj kolega ma ich kurtke i naprawde bardzo fajna, dobre materialy, fakt ze kurde no nie jest to tanie, ale wykonanie mają ok z tego co widze, a do żółwia wracając te co JC pokazał będą bardziej komfortowe niż dainese, oni bardziej pod extreme sports robią, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Moi kumple mają kompleciki na gume - super, ale co z tego jak za taką kase mam komplet Zienera tzn Fischera a nie moge sie przekonać bo nie, może przez to że jeszcze mało sie tego spotyka i nie ma wyrobionej jakiejs tam renomy a mam katalog naprawde fajne ciuchy mają ale mimo wszystko za ta kase wole tensona czy goldwina bo niektóre osiągają takie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 No to życzę przyjemnego szukania Nie ma nigdzie Komperdella w Polsce (no prawie nigdzie). Bo dystrybutor do bani Planuje wypad do Solden w połowie kwietnia i wtedy się rozejrzę oprócz tego nie zaszkodzi mi zajrzeć do paru sklepów w 3miejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 No to życzę przyjemnego szukania Nie ma nigdzie Komperdella w Polsce (no prawie nigdzie). Bo dystrybutor do bani w wisle mają w jednym sklepie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 moge sie dowiedziec o gumy Sportfula robione dla Fischera. Nieskromnie powiem, że mój pomysl na kolorystykę jeszcze. Ehhh kiedy to było ... Łza się w oku kręci. Ale spoko na pohybel dystrybutorom i wyzyskiwaczom itd, itd. Wracając do tematu - Sportful miał fajne gumy, o niebo lepsze niż Schneider oraz Enegriapura i inne tam. A cena była przystępna - ok 1000 zł. Może teraz jest już niższa Do tego ciuszki NA - kamizelka, szorty. Myślę, że duże rozmiary jeszcze zostały Jak co to na PW, ale odczytam po świętach, bo rano wyjeżdżam. Marcin - w sklepie na P ? W tym co tak handluje w necie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Wracając do tematu - Sportful miał fajne gumy, o niebo lepsze niż Schneider oraz Enegriapura i inne tam. A cena była przystępna - ok 1000 zł. Może teraz jest już niższa Do tego ciuszki NA - kamizelka, szorty. Myślę, że duże rozmiary jeszcze zostały no jednak nie wydaje mi sie że te Sportula sa fajniejsze chodzi mi o te fischerowe konkretnie... bo wykonanie jest akurat takie "o" a i cena a cena wyższa Schneidera i wzorek wg mnie fajniejszy - ale to już kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Marcin - w sklepie na P ? W tym co tak handluje w necie ? a no ten na rondzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 no jednak nie wydaje mi sie że te Sportula sa fajniejsze chodzi mi o te fischerowe konkretnie... bo wykonanie jest akurat takie "o" a i cena a cena wyższa Schneidera i wzorek wg mnie fajniejszy - ale to już kwestia gustu Nie wiem, które widziałeś - czy te, w których swego czasu jeździły Demony, czy te nowe, takie cieniowane. Co do Schneidera, Rossiego, Frencysa, itp., to niestety tam gra swoje cena, która w niektórych przypadkach jest zabójcza. Ale masz rację - wszystko jest kwestią gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 widziałem i jedne i drugie ale mierzyłem tą demonową czyli chyba tą o której ty mowiłeś wczesniej? ta cieniowana to jest ta z przed roku czy dwóch jakoś tak czy to nie ta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Cieniowana jest sprzed roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 no to wiem która i taka ło jest choć dużo ciekawsza od tej starej - ją też robi sportful? nie widziałem jej on rl wiec nie doparzyłem sie napisu. najładniejsze gumy jakie widziałem to Spyder, AnziBesson i Schneider - jego cena była również najładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Tak, ale on jedynie jak co, to kupi na ebayu, ale akurat jeden znany nam gosc w Niemczech sprzedaje, wiec moze poprosic tego jegomoscia z forum, moze cos sie da zalatwic ? Telefon znajcie - niestety przez najbliższe dwa tygodnie święta i Kaprun. Może by zebrać chętnych i znowu wysłać do niemca zapytanie o cenę przy takim zamówieniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 To dobra myśl , jak np. dowiemy się ceny możemy chetnych skrzyknąć i pozbierać kasę. Co myslicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 To dobra myśl , jak np. dowiemy się ceny możemy chetnych skrzyknąć i pozbierać kasę. Co myslicie o tym? To chyba działa w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Mija już miesiąc od mojego wypadku, a ja cały czas mam kłopty, aby się pozbierać i aby zabezpieczyć się w przyszłości śledzę cały czas zabezpieczenia; na eBay jest spory wybór: http://search.ebay.pl/search/search.dll?cgiurl=http://cgi.ebay.pl/ws/&fkr=1&from=R8&satitle=airshock&floc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Generalnie do trzech miesięcy po wypadku na nartach miałem problemy z jazdą jako pasażer - bałem się prędkości. Jako kierowca w ogóle nie jeździłem - bark. Ale wszystko przechodzi:) Soczek, wrzuć fotki tego swojego ochraniacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Ja używam Komperdella, da się wytrzymać przez cały dzień bez najmniejszego problemu, po paru minutach zapomina się o jego istnieniu. Trzeba tylko pamiętać, żeby jedną warstwę ciuchów mniej założyć. My w redakcji używamy Komperdelli http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=newsy&id_newsa=5066 Używamy praktycznie zawsze, czyli nie tylko na tyczkach, ale przede wszystkim w trakcie "normalnej" jazdy. Żółwie Komperdella mają oprócz swoich ochronny zalet jeszcze inne: są bardzo lekkie i super wygodne, no i ciepło w plecy! Polecam! Przetestowałem dzisiaj na Kasprowym kamizelkę Komperdell - wszystkie opinie cytowane powyżej potwierdziły się w 100%. Dzięki za te informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 gumy Co do gum-tanie sa na Slowacji,sklep w Popradzie-rownowartosc 300-500 zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 a z jakiej firmy ?:> no i odzież na nia też tam jest ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 guma Nie wiem,czy w tej chwili,ale w marcu jeszcze byla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 A co do firmy,w Popradzie maja spory wybor firm,zas gumy produukuja na Slowacji,niedaleko Koszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2008 To dobra myśl , jak np. dowiemy się ceny możemy chetnych skrzyknąć i pozbierać kasę. Co myslicie o tym? jezeli chodzi o Komperdella to ja sie zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 http://cgi.ebay.de/Protektor-Komperdell-Race-Mod-07-NEU_W0QQitemZ360041867127QQihZ023QQcategoryZ100305QQcmdZViewItem Ski Bilek znowu ma takie jak ja sprzedałem Soczkowi. Mogą być w interesujących cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Polecam wszystkim ktorzy jeszcze nie skorzystali Choc jeszcze nie "udalo" mi sie na niego wykopyrtnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 gdzie kupić Komperdell, Scott, Dainese witam Jestem z bielska białej podpowiedzcie gdzie mogę kupić żółwie np Komperdell, Scott, Dainese tyle piszecie na forum a nie mogę znaleźć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi