Bończa Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 myślę, że wątpię... Ale wiesz co, bardziej perfidny jest ten drugi wątek, o którym Ci napisałem, ale może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Ja nie kumam, ale to ten Pan z Gorlic ? A tak poza tym, to do wielu się można doczepić np. Avatary - Dynastar, Fischer, jak co to ja bluzę ze zdjęcia ściągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Ja też nie kumam:) przynajmniej nie ja jeden;) a pomysł Sławka na reklamy jest całkiem mądry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Ja nie kumam, ale to ten Pan z Gorlic ? A tak poza tym, to do wielu się można doczepić np. Avatary - Dynastar, Fischer, jak co to ja bluzę ze zdjęcia ściągnę a mój To nic że ze Szwecji ? ja naprawde nie jeżdże w szwedzkim teamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 ja żyrafy hoduję i sprzedaję ... przepraszam usunę ten avatar gdy tylko znajdę jakis ładny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 proponuję poszukać na www.google.com:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 proponuję poszukać na www.google.com:D nie mam internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Witajcie! Witam a jakie biur....ko chodziło czy mogę się dowiedzieć? bo jakoś nie mogę do tego dojść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2008 Ponieważ reklamowanie jest zabronione na forum nie widnieje nigdzie nazwa biura Możesz jedynie dowiedzieć się poprzez meila od osoby która polecała ale z tego co wyczytałem z tego wątku to chyba nie jest warte zachodu jechać z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Więc właśnie chciałbym się dowiedzieć żeby nie wdepnąć! już raz udało mi się wdepnąć w niezłe ..... wrażenia pozostały do dziś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Ponieważ reklamowanie jest zabronione na forum nie widnieje nigdzie nazwa biura Możesz jedynie dowiedzieć się poprzez meila od osoby która polecała ale z tego co wyczytałem z tego wątku to chyba nie jest warte zachodu jechać z nimi. Bardziej nie udalo sie ustalic "wartosci tego zachodu", poprzez nieustalenie stopnia wiarygodnosci osoby opisujacej - na dodatkowe pytania zwinela zagle i tyle, a moze nawet zwinela nie widzac tych pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Więc właśnie chciałbym się dowiedzieć żeby nie wdepnąć! już raz udało mi się wdepnąć w niezłe ..... wrażenia pozostały do dziś ... A powiesz nam, jak przebiegł ten wypad na narty z biurem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 A powiesz nam, jak przebiegł ten wypad na narty z biurem? jasne ,jak tylko wrócę to opiszę moją opinię , jak to wygląda ,tylko jak znam się na ludziach to każdy zwraca uwagę na co innego,i nie ma takiego co by dogodził każdemu, kiedyś gość strasznie skarżył się na apartamentowiec we włoszech w Predazzo bo "nie działały piłkarzyki"? ,a ponoć pojechał na narty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Moja koleżanka wrociła zachwycona z Val di Sole, pogoda, śnieg, trasy a Jej znajomi narzekali że na obiad codziennie był albo makaron albo pizza:D Kazdy sobie cos wynajdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Zrobisz gradacje wartosci: * jak zorganizowane pod katem narciarsko-mieszkaniowo-konsumpcyjno-transportowym *ewentualna reszta, mniej wazna albo niewazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Jak ocenić Czasem ludzie za marne pieniądze chcą aby było pięknie jak w niebie ,trzeba porównać cenę za jaką się jedzie , i jak się wypoczywa . Za darmo umarło....Jak ktoś chce aby było tanio i dobre warunki to trzeba jechać w polskie góry np. do Szczyrku Góral za parking ,ratrak zepsuty , zabezpieczenia na stokach /żeby się nie rozpędzić !? a tak w ogóle to nie ma śniegu i jest OK. zawsze można jechać na Gubałówkę jak się górale dogadają?!/!/?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 ... Jej znajomi narzekali że na obiad codziennie był albo makaron albo pizza:D Kazdy sobie cos wynajdzie:) Swego czasu mój ojciec był z jakąś tam delegacją w Grecji (oj dawno to było, dawno) i w ramach takich tam wymian koleżeńskich trafił do greckiego domu. Gospodarze pokazywali jak mieszkają a mój ojciec po prostu z zachwytu wyjść nie mógł gdy zobaczył w całym niemal mieszkaniu położone gdzie sie tylko dało płyty z marmuru i innych kamieni, na co gospodarze byli tak jakoś zdziwieni bowiem nie widzieli w tym nic nadzwyczajnego. Z ramach rewanżu trafili też jacyś tam Grecy do Nas. Przekraczając próg niewielkiego mieszkania niemal ich zamurowało. Zobaczyli iż u Nas w całym mieszkaniu na podłodze był parkiet. To był dla nich szok bo wyobrażali sobie że Polacy to jednak bardzo biedni są. Konkluzja polega na tym że budowle wznosi się z tego co jest pod ręką. W Grecji jest mało lasów więc parkiet z drewna był wyrazicielem przepychu i bogactwa gospodarzy, dkla Nas z kolei marmury to rzecz rzadka i nieliczni mogli sobie na nią pozwolić. W przypadku znajomych być może nigdy nie udało się im odkryć jakiż kraj jest ojczyzną spaghetti czy pizzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi