dzoanna033 Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Byłam na wyjezdzie narciarskim z ********* - jestem pod wrażeniem dbałości organizatorów o każdy szczegół imprezy a przede wszystkim o nasze dobre samopoczucie. W przyszłym roku na pewno skorzystam z oferty **********. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 fajna reklama tylko musisz się zgłosić do admina i za kazdą literke 5zł zapłacić - termin płatności 3 din Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 A ja bym chciała wiedzieć jakiego sprzętu używasz i gdzie byłaś w tym roku:D :D Właśnie kiepawa reklama... nie intryguje i nie podaje żadnych szczególów. Samopoczucie na nartach?? A kogo to obchodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzoanna033 Napisano 18 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 A jakie ma znaczenie na czym jeżdżę??? Byłam z nimi w Austrii i byłam naprawdę zadowolona a że obiecałam pochwalić ich w internecie to chwalę Hotel bardzo przytulny, wyżywienie po prostu extra a skipass który był w cenie wyjazdu obejmował wiele ośrodków narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 A jakie ma znaczenie na czym jeżdżę??? Byłam z nimi w Austrii i byłam naprawdę zadowolona a że obiecałam pochwalić ich w internecie to chwalę Hotel bardzo przytulny, wyżywienie po prostu extra a skipass który był w cenie wyjazdu obejmował wiele ośrodków narciarskich. A chociazby takie zeby sie przekonac czy i wogole jezdzisz i jak jezdzisz. Do tego tez kilka slow o sobie w profilu by sie przydalo. Chcesz zrobic im z tego pozytek i nam to powiedz cos o trasach, warunkach sniegowych, ewentualnym planie zagospodarowania uczestnikow. Dobrze jest po tym wszystkim miec pojecie czy wazniejszy byl relaks na lezaku i w hotelu czy nartowanie - sa zwolennicy tego i tego. A jak ktos chce szczegoly chocby cenowe to zapros na PM. To ze skipass byl w cenie to jeszcze zadna rewelka, wazne jak to do kupy wychodzilo. Ot takie drobne wymadrzanie sie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 1. No dla mnie akurat ma. Generalnie lubię wiedzieć z kim rozmawiam. 2. Bo tutaj gadamy o konkretach a nie "skipass obejmował wiele ośrodków"... co to w ogóle znaczy?? Soczek mnie uprzedził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzoanna033 Napisano 18 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Ok, pierwszy raz uczestniczę w takim forum i myślałam że to wystarczy - ale macie rację - więcej konkretów. Wyjazd był 7-dniowy z czego 6 dni na nartach. Skipass był 6 dniowy i obejmował wszystkie ośrodki narciarskie w Karyntii. My konkretnie jeździliśmy w takich ośrodkach: Bad Kleinkirchheim, St. Oswald, Innerkrems, Turracher, Katchberg. Codziennie dowozili nas autokarem na stoki, wyjazdy były punktualnie o 8:30 a powroty zazwyczaj o 16tej więc było naprawdę dużo czasu na wyjeżdżenie się Trasy w większości czerwone choć w Innerkrems dużo niebieskich. Najbardziej polecałabym nartostradę A1 w Katchberg - jest rewelacyjna - szeroka i ma równy spadek na całej długości (ok. 6 km). Pogoda różna - dwa dni były naprawdę słoneczne, trzy takie sobie a jeden dosyć kiepski, ale warunki śniegowe w normie. Organizatorzy dbali dodatkowo o to abyśmy wieczorami nie nudzili się, mieliśmy zorganizowane turnieje pokerowe i turniej darta - dwa razy byliśmy na termach w Bad Kleinkirchheim (świetne sauny). Odwiedziliśmy też muzeum tortur na jakimś zamku. Bardzo mi się podobała właśnie ta organizacja - kto chciał to wieczorami odpoczywał w pokoju a kto chciał poznać nowych ludzi i miło spędzić wieczór to też miał taką możliwość i ja z niej korzystałam ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 aniaw74 Forumowy nowicjusz Data rejestracji: Mar 2008 Wiadomości: 1 Otrzymane podziękowania: 0 aniaw74 jest na dobrej drodze Smile polecam ********l!!! Uczestniczyłam niedawno w wyjeździe narciarskim z ******* w Austrii - naprawdę perfekcyjna organizacja całego wyjazdu - począwszy od wyjazdu z kraju aż do powrotu. Zakwaterowanie w przytulnym hotelu z wyśmienitym wyżywieniem oraz sauną, zorganizowane dojazdy do różnych ośrodków narciarskich z uwzględnieniem warunków pogodowych, do tego baseny termalne i świetnie zorganizowany czas dla całej grupy (wieczory integracyjne w hotelowym barze, muzuem tortur, wystawa gadów). Po prostu rewelacja! Pozdrawiam ania z innego forum i to by było tyle o reklamowaniu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 aniaw74 Forumowy nowicjusz Data rejestracji: Mar 2008 Wiadomości: 1 Otrzymane podziękowania: 0 aniaw74 jest na dobrej drodze Smile polecam ********l!!! Uczestniczyłam niedawno w wyjeździe narciarskim z ******* w Austrii - naprawdę perfekcyjna organizacja całego wyjazdu - począwszy od wyjazdu z kraju aż do powrotu. Zakwaterowanie w przytulnym hotelu z wyśmienitym wyżywieniem oraz sauną, zorganizowane dojazdy do różnych ośrodków narciarskich z uwzględnieniem warunków pogodowych, do tego baseny termalne i świetnie zorganizowany czas dla całej grupy (wieczory integracyjne w hotelowym barze, muzuem tortur, wystawa gadów). Po prostu rewelacja! Pozdrawiam ania z innego forum i to by było tyle o reklamowaniu:D Eeee to przypadek!!! Pewnie wszyscy uczestnicy tego wyjazdu byli bardzo zadowoleni! Ale chyba nie, bo taki tekst był zamieszczony w odpowiedzi na tą reklamę: Mogę powiedzieć jedno - NIE POLECAM! DRAMAT. Kompletny brak kontaktu z przedstawicielami firmy w czasie wyjazdu. Brak zainteresowania sprawami klientów. Przed dotarciem do celu dowiadujesz się, że wcale nie jedziesz do tej miejscowości, do której miałeś zostać dowieziony (w tym przypadku autokar został w ostatnij chwili - już w Alpach - skierowany do Tignes, pomimo, że miał dowieźć pasażerów do Val d'Isere). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 hehehe:D Aniu, wciąż z tych informacji ktore piszesz nie wynika na jakim sprzęcie jezdzisz... a może sprzęt też był wliczony w koszty wycieczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 hehehe:D Aniu, wciąż z tych informacji ktore piszesz nie wynika na jakim sprzęcie jezdzisz... a może sprzęt też był wliczony w koszty wycieczki?? Obawiam się, że "Ania" odeszła od nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Kolejna wychwycona i zneutralizowana reklama:) Ania była, zareklamowała, dostała zj*b*e i tyle ją było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Może siedzi gdzieś w kącie i płacze, tudzież poszła w do sklepu, kupiła sznur i poszła w las ?.... ehhhhh taki lajf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Może siedzi gdzieś w kącie i płacze, tudzież poszła w do sklepu, kupiła sznur i poszła w las ?.... ehhhhh taki lajf. Bobik teraz w modzie są skakanki :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Kolejna wychwycona i zneutralizowana reklama:) Ania była, zareklamowała, dostała zj*b*e i tyle ją było widać Ciekawe kiedy się zorientujecie, że ktoś jeszcze na forum uprawia ukrytą reklamę? Na razie nie wkraczam, ale ... Już jest prawidłowa odpowiedź. Bończa już znalazł kryptoreklamowca, ale jeszcze go nie zdradzamy! Czy ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 chodzi Ci o nick pewnej osoby ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Mam nadzieje ze nie wzieliscie mnie za reklamodawce sokow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Pytanie ... I co z tymi reklamodawcami robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Facet ma niewątpliwie jakąś wiedzę o tym, o czym pisze i może to być użyteczne, ale wtedy jak go się ktoś zapyta. Pogadaj z nim, wytłumacz, może zajarzy i będzie się udzielał na forum w roli doradcy, a nie sprzedawcy najpierw. Ale może ja zbyt naiwny jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 znaczy się trafiłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 ojj wiedze to on ma i to dużą jednak żadko tu sie nią dzieli ;( zdecydowanie czesciej "zaprasza" na wyjazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Facet ma niewątpliwie jakąś wiedzę o tym, o czym pisze i może to być użyteczne, ale wtedy jak go się ktoś zapyta. Pogadaj z nim, wytłumacz, może zajarzy i będzie się udzielał na forum w roli doradcy, a nie sprzedawcy najpierw. Ale może ja zbyt naiwny jestem? Dam mu szansę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 I co z tymi reklamodawcami robić? Kiedyś pod Twoją nieobecność też ktoś zamieścił wpis noszący ewidentnie znamiona reklamy. napisałem do niego na PM i w odpowiedzi dostałem żebym się walił wiec napisałem jeszcze raz że ma czas do wieczora na usunięcie linka B.P. bo jak nie to jak ja go walnę to będzie bolało. Nie usunoł, więc dodałem wątek że byłem z tym B.P. na nartach i było po prostu do dupy(tam oczywiście nazmyślałem jak to kiepsko było) i koleś bardzo prędko usunoł wszystko co miało znamiona reklamy. Po czym ja również zmieniłem poprzez edycję zawartość moich postów. Więc może w ten sposób poprzez taki atak żeby raczej przymusić tych co dodają takie wpisy do tego żeby samodzielnie zwijali ogon pod siebie i zpier...i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 wsumie to jest tam napisane że "Ostatnio Aktywny: 17-03-2008" czyli zalogowany ale udzielać sie nie udzielał wiec mysle że jak przyatakować to przy nastepnej probie "zaproszenia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Dajmy mu szansę! Jak czyta forum i jest kumaty to załapie i będzie z tego pożytek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi