Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

polecam biuro *** !

Rekomendowane odpowiedzi

A jakie ma znaczenie na czym jeżdżę???

Byłam z nimi w Austrii i byłam naprawdę zadowolona a że obiecałam pochwalić ich w internecie to chwalę :)

Hotel bardzo przytulny, wyżywienie po prostu extra a skipass który był w cenie wyjazdu obejmował wiele ośrodków narciarskich.

A chociazby takie zeby sie przekonac czy i wogole jezdzisz i jak jezdzisz. Do tego tez kilka slow o sobie w profilu by sie przydalo.

Chcesz zrobic im z tego pozytek i nam to powiedz cos o trasach, warunkach sniegowych, ewentualnym planie zagospodarowania uczestnikow.

Dobrze jest po tym wszystkim miec pojecie czy wazniejszy byl relaks na lezaku i w hotelu czy nartowanie - sa zwolennicy tego i tego.

A jak ktos chce szczegoly chocby cenowe to zapros na PM. To ze skipass byl w cenie to jeszcze zadna rewelka, wazne jak to do kupy wychodzilo.

Ot takie drobne wymadrzanie sie :) Pozdrowionka

Ok, pierwszy raz uczestniczę w takim forum i myślałam że to wystarczy - ale macie rację - więcej konkretów.

Wyjazd był 7-dniowy z czego 6 dni na nartach. Skipass był 6 dniowy i obejmował wszystkie ośrodki narciarskie w Karyntii. My konkretnie jeździliśmy w takich ośrodkach: Bad Kleinkirchheim, St. Oswald, Innerkrems, Turracher, Katchberg.

Codziennie dowozili nas autokarem na stoki, wyjazdy były punktualnie o 8:30 a powroty zazwyczaj o 16tej więc było naprawdę dużo czasu na wyjeżdżenie się :) Trasy w większości czerwone choć w Innerkrems dużo niebieskich. Najbardziej polecałabym nartostradę A1 w Katchberg - jest rewelacyjna - szeroka i ma równy spadek na całej długości (ok. 6 km).

Pogoda różna - dwa dni były naprawdę słoneczne, trzy takie sobie a jeden dosyć kiepski, ale warunki śniegowe w normie.

Organizatorzy dbali dodatkowo o to abyśmy wieczorami nie nudzili się, mieliśmy zorganizowane turnieje pokerowe i turniej darta - dwa razy byliśmy na termach w Bad Kleinkirchheim (świetne sauny). Odwiedziliśmy też muzeum tortur na jakimś zamku.

Bardzo mi się podobała właśnie ta organizacja - kto chciał to wieczorami odpoczywał w pokoju a kto chciał poznać nowych ludzi i miło spędzić wieczór to też miał taką możliwość i ja z niej korzystałam :))

• Downvote 1

aniaw74

Forumowy nowicjusz

Data rejestracji: Mar 2008

Otrzymane podziękowania: 0

aniaw74 jest na dobrej drodze

Smile polecam ********l!!!

Uczestniczyłam niedawno w wyjeździe narciarskim z ******* w Austrii - naprawdę perfekcyjna organizacja całego wyjazdu - począwszy od wyjazdu z kraju aż do powrotu.

Zakwaterowanie w przytulnym hotelu z wyśmienitym wyżywieniem oraz sauną, zorganizowane dojazdy do różnych ośrodków narciarskich z uwzględnieniem warunków pogodowych, do tego baseny termalne i świetnie zorganizowany czas dla całej grupy (wieczory integracyjne w hotelowym barze, muzuem tortur, wystawa gadów).

Po prostu rewelacja!

Pozdrawiam

ania

z innego forum i to by było tyle o reklamowaniu:D

aniaw74

Forumowy nowicjusz

Data rejestracji: Mar 2008

Otrzymane podziękowania: 0

aniaw74 jest na dobrej drodze

Smile polecam ********l!!!

Uczestniczyłam niedawno w wyjeździe narciarskim z ******* w Austrii - naprawdę perfekcyjna organizacja całego wyjazdu - począwszy od wyjazdu z kraju aż do powrotu.

Zakwaterowanie w przytulnym hotelu z wyśmienitym wyżywieniem oraz sauną, zorganizowane dojazdy do różnych ośrodków narciarskich z uwzględnieniem warunków pogodowych, do tego baseny termalne i świetnie zorganizowany czas dla całej grupy (wieczory integracyjne w hotelowym barze, muzuem tortur, wystawa gadów).

Po prostu rewelacja!

Pozdrawiam

ania

z innego forum i to by było tyle o reklamowaniu:D

Eeee to przypadek!!! Pewnie wszyscy uczestnicy tego wyjazdu byli bardzo zadowoleni!

Ale chyba nie, bo taki tekst był zamieszczony w odpowiedzi na tą reklamę:

Mogę powiedzieć jedno - NIE POLECAM! DRAMAT.

Kompletny brak kontaktu z przedstawicielami firmy w czasie wyjazdu.

Brak zainteresowania sprawami klientów.

Przed dotarciem do celu dowiadujesz się, że wcale nie jedziesz do tej miejscowości, do której miałeś zostać dowieziony (w tym przypadku autokar został w ostatnij chwili - już w Alpach - skierowany do Tignes, pomimo, że miał dowieźć pasażerów do Val d'Isere).

Kolejna wychwycona i zneutralizowana reklama:) Ania była, zareklamowała, dostała zj*b*e i tyle ją było widać;)

Ciekawe kiedy się zorientujecie, że ktoś jeszcze na forum uprawia ukrytą reklamę?

Na razie nie wkraczam, ale ...

Już jest prawidłowa odpowiedź. Bończa już znalazł kryptoreklamowca, ale jeszcze go nie zdradzamy! Czy ktoś jeszcze?

Facet ma niewątpliwie jakąś wiedzę o tym, o czym pisze i może to być użyteczne, ale wtedy jak go się ktoś zapyta. Pogadaj z nim, wytłumacz, może zajarzy i będzie się udzielał na forum w roli doradcy, a nie sprzedawcy najpierw.

Ale może ja zbyt naiwny jestem?

Dam mu szansę !

I co z tymi reklamodawcami robić?

Kiedyś pod Twoją nieobecność też ktoś zamieścił wpis noszący ewidentnie znamiona reklamy. napisałem do niego na PM i w odpowiedzi dostałem żebym się walił wiec napisałem jeszcze raz że ma czas do wieczora na usunięcie linka B.P. bo jak nie to jak ja go walnę to będzie bolało. Nie usunoł, więc dodałem wątek że byłem z tym B.P. na nartach i było po prostu do dupy(tam oczywiście nazmyślałem jak to kiepsko było) i koleś bardzo prędko usunoł wszystko co miało znamiona reklamy. Po czym ja również zmieniłem poprzez edycję zawartość moich postów.

Więc może w ten sposób poprzez taki atak żeby raczej przymusić tych co dodają takie wpisy do tego żeby samodzielnie zwijali ogon pod siebie i zpier...i.