juice Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Ja to samo slyszalem od Domanskiego. Ale powinny sie pojawic w prasie chyba jakies szczegoly przy takim incydencie. Np: posliznal sie i zlamal reke. W zlosci i dla poprawy humoru wszystkich zwolnil. Albo: Uslyszal jak cala ekipa zapila i zlala zadanie do wykonania. Przy tej okazji posliznal sie i zlamal reke. Wtedy w zlosci wszystkich zwolnil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiVi Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 ...ale Amerykanie mają coś takiego w sobie ze myślą że są narodem wybranym... wyjątkowym... Hmmm.. patrząc na naszą "reality" to wydaje mi się, że to My/Polacy za takich się uważamy Milion jestem i za miliony cierpię... A teraz dodatkowo "misja" Kaczyński&Rydzyk Team. Kryptonim "*siąta RP" A żeby nie było off-topa. Zwolnił ekipę ? Ma prawo- sam sobie dobiera współpracowników. Powody mogły być różne- ta złamana ręka, jakiś inny kwas- w stylu "bo zupa była za słona". Nam nic do tego. To jest business - goście nie robili/pracowali z miłości ale dla kasy na warunkach które obu stronom pasowały. Widać coś się zmieniło- i stąd zmiany. PiVi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Hmmm.. patrząc na naszą "reality" to wydaje mi się, że to My/Polacy .... PiVi BTW Witamy na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 TAKIE SA MOJE ZASADY! Jeżeli sie Wam nie podobają mam też inne... http://www.engelbrecht.pl/zdjatka/HalaGasienicowa.jpg Witam, A no i zdjęcia do podpisu możesz wrzucić sobie na skionline.pl/galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Ja również witam:) Nie wypowiadam się co do zwolnienia kadry bo nie znamy szczegółów. Co do US-boys to oceniam na podstawie doświadczeń - Polaków znam i normalnych, i "bucowatych" a Amerykanów znam tylko "bucowatych" i mniej więcej odpowiadają temu co prezentuje przed kamerami Bode (mowie o mimice twarzy, sposobie zachowywania się, buntowniczo-imprezowym stylu życia - kropla w kroplę). Tylko na tej podstawie oceniam że nie miałabym ochoty Go poznawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Witamy kolegę na naszym wesołym forum, dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiVi Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 BTW Witamy na forum! Dzięki- debiut w takim temacie - ale sam jego tytuł wywołuje kontrowersje. http://www.engelbrecht.pl/zdjatka/HalaGasienicowa.jpg Witam, A no i zdjęcia do podpisu możesz wrzucić sobie na skionline.pl/galerie Jak mi na priv`a napiszesz jak to zrobić Generalnie sobie radzę- ale nie widzę nigdzie: add/dodaj itd. Nie wypowiadam się co do zwolnienia kadry bo nie znamy szczegółów. I właśnie o to chodzi- nie wiemy co się stało. Zresztą sprawa jest prosta. Dzisiaj pracujemy razem, jutro osobno. Dzisiaj dla Atomica, jutro dla Heada... proste. Ktoś ma chyba tutaj błędne wyobrażenie na zasadzie bajki... Poznali się.. on miał 14 lat.. i był nowicjuszem marzącym o PS, drugi.. 16 lat.. i kochał servisować narty. Ona miała 15.. i była fizjoterapeutą. Postanowili wspólnie spełnić swoje marzenia.... Pracowali, drugi ostrzył narty, pierwszy zjeżdżał jak potrafił najlepiej, Ona dbała o jego ciało (obojętnie jakby to brzmi:P ). .. i wtedy jakby On zdobywająć mistrzostwo wywalił pozostałą dwójkę moglibyście mieć pretensje. Niewdzięcznik ! Ale nie łudźmy się- sprawa wyglądała zupełnie inaczej PiVi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Jak Maier przeszedł do Heada to płakałam:D jestem sentymentalna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Wróżka kochasz Atomica? Hhahhahaaa:D A może osoba Herminatora wyzwala u Ciebie takie uczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Hermanna to chyba każdy wie że kocham:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 No tak wspaniały rocznik 72 ( mój i SB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Twój to nie wiedziałam ale SB mówił mi że ma sporo wspólnego z Hermannkiem:D Dobry rocznik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 ...a Amerykanów znam tylko "bucowatych" i mniej więcej odpowiadają temu co prezentuje przed kamerami Bode (mowie o mimice twarzy, sposobie zachowywania się, buntowniczo-imprezowym stylu życia - kropla w kroplę). .. wydaje mi się, że nie można uogólniać. Na mnie dobre wrażenie robi Ligety, czy ukończy czy nie , czy na drugim miejscu czy na 15 , zawsze usmiechnięty, widać, że sprawia mu to radosć a przy tym potrafi z uśmiechem, bijąc brawo ustąpić miejsce następnemu z lepszym czasem. a wracając do Bodego, zawsze jak go widze w bramce startowej mam takie subiektywne odczucie, że wygląda bardziej na naćpanego niż na skoncentrowanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 uogólnianie jest bezpieczne:) Eeeee... Bode tylko alko przed startem stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Powiem wam że jak kumple ( wraz z racarvvererrekiem) pojechali kiedyś na zawody (rywalizacja drużynowa ) to do dziś nie wiedzą kiedy przegrali 3 miejsce ... (tzn wtedy w ogóle mało co wiedzieli) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiVi Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Jak Maier przeszedł do Heada to płakałam:D jestem sentymentalna:DNo to specjalnie dla Ciebie coś ze starych czasów...Można wydrukować i... :)PiVi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Ja kocham Maiera a nie Millera:) Tapeta z Maierem w domciu na pulpicie jest od kilku lat ustawiona:D Rodzina zaakceptowała mój wybór:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiVi Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Ja kocham Maiera a nie Millera:) Tapeta z Maierem w domciu na pulpicie jest od kilku lat ustawiona:D Rodzina zaakceptowała mój wybór:D Ble.. czepiasz się. To topik o Bodym, do tego masz narty Atomica A ty ciągle ten Herman i Herman... PiVi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 narty to nie to samo co Hermann (chyba nie muszę rozwijać tematu o co chodzi:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Najbardziej mi się podobał Hermann w tym kasku wcisniętym na głowę i wystającymi papelkami (policzki) poza obrys , ścisięte wargi w zaciętym grymasie - no jednym słowem król:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 ...buraczana twarz, żółty twarzowy kask i gogle i ta mina jakby ten stok zabił mu jego matkę Nie dziwne że go kocham:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Podobnie Racecarrvverek wygląda ( w kasku), no ale on to nie ten rocznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi