Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Czy juz wiesz gdzie za rok pojedziesz?

pablo_duch

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne takie napady:) Tylko cza mieć jeszcze ekipe zeby taki napad doszedł do skutku! U mnie taki napad niestety byłby tylko 1 osobowy:( no może jeszcze moja siostra by się dała namówić na takie pozytywne szaleństwo:)

przepraszam bardzo!

Ty i siostra to dwie osoby

ja i SB to już czwórka

jest jeszcze Wituś chętny do wyjazdów w Alpy

z nim jednak jest jeden problem......;)

nie umie się tak szybko jak my pakować

Ilość wyjazdów zależy od drugiej połowy. Dokąd?

Napiszę czego bym chciał.

Co weekend w Austrii+ dwa całotygodniowe tyż w Austrii:D

A tak na poważnie to w listopadzie na jakieś tygodniowe warsztaty carvingowe na lodowcu.Jak macie jakieś sprawdzone szkoły organizujące takie rzeczy to dawać na PRIV.. W grudniu na początku 3 dni w Soelden. Luty lub początek marca cały tydzień Livigno. Tam już zabrał bym rodzinę bo kobita niejeżdżąca miałaby podobno co robić (ino trza jej pliczek Euro dać:D ). A i synus mógłby juz próbować. To byłoby na tyle. Jak życie te plany zweryfikuje. Pożywiom, uwidjom.

przy 4 osobach 290zł przy pięciu osaobach to już 230zł. Jak byłem w białce 8.03 to mi poszło ze wszystkim ok 150zł:eek: A jednodniowa podróż w alpy to niezła przygoda za dodatkowo 80zł:)

i to jest sedno sprawy

za niewiele więcej można otrzymać o wiele więcej

no ja powiem tak za rok to napewno do FRancji nie pojade:) chociaż byście mnie tam zanosili na lektyce:P:P , te obliczenia tutaj pokazują jedno, po hu** sie u nas męczyć jak za niewielką dopłata mozna naprawde fajnie pośnigać, tak czy siak w austri czy kajś tam zrobisz wiecej km na nartach w ciągu dnia niz w tej białce, tylko ze w białce będziesz zmęczony staniem w kolejkach ( plus mega wkur***) a w alpach zajedziesz nogi jazdą, góry jakie mamy takie mamy, każdy widzi i nic na to sie nie poradzi, także ja za rok na pewno alpy, przelicznik ceny wyjazdu do km przejchanych na nartach jest niższy niż u nas:)

to mi sie podoba czysty spontan:D udał sie wyjazd ze pozwole dalej off topic szczelic:P

Tu masz linka do mojego tematu i w nim znajdziesz linki do galeriihttp://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6802

W niedalekiej przyszłości będę chciał szerzej opisać ośrodek Alpendorf-Wagrain bo na stronie Skionline nie jest opisany a jest wart uwagi!!