MB Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 a tam pierdzielicie o kalkulacji:p;) jak miałem "napad" to do Schladming sam grzałem i nie liczyłem kosztów ....bo miałem "napad":D a tak całkiem poważnie to właściwie tylko te koszty podróży nas biją po kieszeni najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 - spalanie przy ostrej jedzie 7 ropy na 100. mi przy ostrej tez 7 a spokojnie to 5l/100km a zapułnie spokojnie - 4,5l ale tu grozba zasniecia za kierownica jest i wkurzanie innych uczestnikow drogi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 tttaaaa napewno-nie chcesz nie mow-chcialem poprostu wiedziec.......... tutaj Polonez "operacyjny" skionlinu z napędem 4x4 http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=337&c=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 tutaj Polonez "operacyjny" skionlinu z napędem 4x4 http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=337&c=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Fajne takie napady:) Tylko cza mieć jeszcze ekipe zeby taki napad doszedł do skutku! U mnie taki napad niestety byłby tylko 1 osobowy:( no może jeszcze moja siostra by się dała namówić na takie pozytywne szaleństwo:) przepraszam bardzo! Ty i siostra to dwie osoby ja i SB to już czwórka jest jeszcze Wituś chętny do wyjazdów w Alpy z nim jednak jest jeden problem...... nie umie się tak szybko jak my pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 tttaaaa napewno-nie chcesz nie mow-chcialem poprostu wiedziec.......... No dobra: z tym Polonezem to pojechałem, a tak na poważnie to skromny człowiek jestem więc japońskim samochodem jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 No dobra: z tym Polonezem to pojechałem, a tak na poważnie to skromny człowiek jestem więc japońskim samochodem jeżdżę. Sb ja tez skromny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Ilość wyjazdów zależy od drugiej połowy. Dokąd? Napiszę czego bym chciał. Co weekend w Austrii+ dwa całotygodniowe tyż w Austrii:D A tak na poważnie to w listopadzie na jakieś tygodniowe warsztaty carvingowe na lodowcu.Jak macie jakieś sprawdzone szkoły organizujące takie rzeczy to dawać na PRIV.. W grudniu na początku 3 dni w Soelden. Luty lub początek marca cały tydzień Livigno. Tam już zabrał bym rodzinę bo kobita niejeżdżąca miałaby podobno co robić (ino trza jej pliczek Euro dać ). A i synus mógłby juz próbować. To byłoby na tyle. Jak życie te plany zweryfikuje. Pożywiom, uwidjom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 japońskim samochodem jeżdżę. Toyota Rav4 lub Land Cruiser? przy 4 osobach 290zł przy pięciu osaobach to już 230zł. Jak byłem w białce 8.03 to mi poszło ze wszystkim ok 150zł:eek: A jednodniowa podróż w alpy to niezła przygoda za dodatkowo 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 przy 4 osobach 290zł przy pięciu osaobach to już 230zł. Jak byłem w białce 8.03 to mi poszło ze wszystkim ok 150zł:eek: A jednodniowa podróż w alpy to niezła przygoda za dodatkowo 80zł i to jest sedno sprawy za niewiele więcej można otrzymać o wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 przy 4 osobach 290zł przy pięciu osaobach to już 230zł. Jak byłem w białce 8.03 to mi poszło ze wszystkim ok 150zł:eek: A jednodniowa podróż w alpy to niezła przygoda za dodatkowo 80zł i oto chodzi za niewiele więcej otrzymujemy wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 no ja powiem tak za rok to napewno do FRancji nie pojade:) chociaż byście mnie tam zanosili na lektyce:P:P , te obliczenia tutaj pokazują jedno, po hu** sie u nas męczyć jak za niewielką dopłata mozna naprawde fajnie pośnigać, tak czy siak w austri czy kajś tam zrobisz wiecej km na nartach w ciągu dnia niz w tej białce, tylko ze w białce będziesz zmęczony staniem w kolejkach ( plus mega wkur***) a w alpach zajedziesz nogi jazdą, góry jakie mamy takie mamy, każdy widzi i nic na to sie nie poradzi, także ja za rok na pewno alpy, przelicznik ceny wyjazdu do km przejchanych na nartach jest niższy niż u nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Nasz ostatni wyjazd: ja jechałem a księgowy Figo wszystko pisał i policzył że 4 dni nartowania z 3 noclegami kosztowało nas po tauzenie na łeb a było nas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 euro czy złotych?? moze jakies namiary i sposób jak wam to się udalo:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Zł!!, namiary SB idjotodebil (tel na Pm na życzenie) co dzwoni do Figo o 16 w sobotę że o pierwszej w nocy wyjazd i że apartament już zarezerwowany:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Zł!!, namiary SB idjotodebil (tel na Pm na życzenie) co dzwoni do Figo o 16 w sobotę że o pierwszej w nocy wyjazd i że apartament już zarezerwowany:D. to mi sie podoba czysty spontan:D udał sie wyjazd ze pozwole dalej off topic szczelic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 to mi sie podoba czysty spontan:D udał sie wyjazd ze pozwole dalej off topic szczelic:P Tu masz linka do mojego tematu i w nim znajdziesz linki do galeriihttp://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6802 W niedalekiej przyszłości będę chciał szerzej opisać ośrodek Alpendorf-Wagrain bo na stronie Skionline nie jest opisany a jest wart uwagi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Spontany Sa The Best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi